Cevap: Basit tehdit,hakaret
Benim aklımın almadığı ve daha önce ne görüp ne duyduğum şey halen okumakta olan bir bayanın apartmanın işleriyle ne alakasının olabileceği??? Böyle şeyleri genelde 50 yaş üstü emekli beyler yapar.tabi ki her birey istedi dahilinde bu işlere kalkışabilir ancak işler bu şekilde sarpa sarar ise bu sefer işinden gücünden okulundan olur.Her ne ise anlattıklarınızdan hukuki değeri olan şeyler sadece sizin bir kişiyi herkesin içinde artık her nasılsa (iterek mi, tutarak mı) yere düşürdüğünüz.karşı tarafın darp raporu varsa veya hakaret tehdit gibi ispatlayabildiği iddiaları varsa ceza almanız söz konusu.Daha önce sabıkanız yoksa hüküm açıklanmayabilir ve denetim süresine girer.Bence(okudum dediğin için genç bir arkadaşımız olduğunu tahmin ediyorum) okuluna bak ve okuma hayatının, gençliğinin tadını çıkar.Sanane apartman görevlisine verilecek paradan.Bırak yönetici baksın o işlere.Gez, toz öğrencilik hayatı her çalışanın hayatında özlemle baktığı bir dönemidir.Şu anki durumdan da canının sıkılmasından fazla bir şey çıkmaz.Erteli bir ceza alırsın.Böyle işlere girmezsen de 5 sene içinde o da düşer.Senin şu an yapacağın mahkeme gününde işin hikaye(önceden şöyle olduydu, böyle olduydu vs. vs. diye başlarsan sen daha anlatman gereken yeri söyleyemeden sözün kesilebilir) kısmını bırakıp o anı anlatmak ve varsa şahit bulmak.Okulunda başarılar.
Cevap: Basit tehdit,hakaret
Teşekkür ederim Sn Bill 187,
Cevapladıgınız için minnettarım, bu anlattıklarınızı avukattan da dinledim o biraz daha da iyimser bir tavırla hiçbirşey olmaz en kotusu hukmun ertelenmesini alabilirsin diyor da işin acıkcası ortada benim ona hakaretim itmem vurmam söz konusu değil.Ben sadece gömleğinin yakasını tuttum ve doğruyu soyle diye ayaga kalktım oda kendini geri cekmek isterken ayagı sandalyeye takıldı ve düştü kamera kayıtlarıda boyle gozukuyo da biraz belirgin belirsiz. İşin gercek kısmını heralide ben anlatamıycam o bu durumdan istifade ederek sansasyon yaratmaya calışarak filme dönüştürdü olayı. Her neyse 50 yaşındakiler ancak kendi kabuklarına çekilip öyle seyirci uzaktan. Ben etrafımdaki olaylara karşı duyarlı bir insanın sadece ve yalana dolana hiç tahammulum yok 27 senedir kendime öğretemediğim birşey.Ama Türkiyede yaşıyorsan yalana dolana bıcaklanmalara tecavuzlere gözünü kulagını kapayacaksın demekki. Yoksa dediğiniz gibi daha anlatmaya başlamadan sözünüzü keserler sadece alıştıkları prosedürü uygulamaya gecerler...akşam olsa da evimize gitsek der '' mantıgında devletin burokratları...malesef onlar bile duyarsızken ben kime neyin savunmasını neyin acıklamasını yapıcam...cok sağolun tablonun dışından bakarak beni fikirlerinizle aydınlatmaya destek oldugunuz için... çok çok teşekkürler...