malesef ece'yi dün kaybettik. hepimizin başı sağolsun. yaşaması için destek veren herkese sonsuz teşekkürler..
Printable View
malesef ece'yi dün kaybettik. hepimizin başı sağolsun. yaşaması için destek veren herkese sonsuz teşekkürler..
Öncelikle çok üzüldüm.Ama bizim toplum olarak zaafımız hep iş işten geçtikten sonra aklımıza geliyor bazı şeyler.Bu konuda oldukça dişe dokunur faaliyetleri olan bir kurumumuz var LÖSEV .Her gün bu illetten üstelikte gerekli tedavi yapıldığında % 95 lere varan kurtulma şansı olmasına rağmen sayısız çocuğumuzu gencimizi kaybediyoruz.Bu vesile ile kurban geleneğimizi anmadan geçemeyeceğim.Her yıl binlerce müslüman toplu katliam yaparak sağlıklı sağlıksız koşullarda kurbanını kesiyor,saolsunlar yoksullarda et yiyor ama yoksul insanların tek ihtiyacı et yemekmidir kurbanlar kesiliyor,zaten kurban kesebilen insanlar iyi kötü hali vakti yerinde bir kısmı dağıtılıyor gerisi poşet poşet buzdolabına atılıyor.Ne yaptık toplumsal dayanışma iii çok iiide zaten bu dayanışma bayramlar vasıtasıyla aklına düşen vatandaşlarımız kurban yerine bu türlü vakıflara bağış yapsalar da içimizden daha fazla kurban vermesek .Lösemili bir çocuğumuz senede bir kere et yemekle iyileşmiyor işte .Napalım en azından et yiyip te ölecekler bu da bişey!???
Allah rahmet eylesin.
Siteye üyeliğim yeni ve bu sayfayı ilk okuyuşum her satırın sonunda mutlu haber gelcek diye okudum fakat olmamış, yapamamışız...
Bu olayın dolandırıcılık olduğunu sananlar umarım artık kafalarını kumdan cıkarmıslardır.Ece kız özür dilerim umarım gittiğin yer güzeldir
ALLAH RAHMET EYLESİN
Tüm sevenlerine sabır diliyorum Ece kıza da Allah gani gani rahmet eylesin.