Özür dilerim ama daha açık bir cevaba ihtiyacım var.Verdiğim örneğe bakarak hesaplayabilir misiniz? 15 Aralık itibarı ile ben 14000 tl ödedim,eşimin avukatı 1000 tl daha ödemem gerektiğini söylüyor, kim haklı ? Teşekkürler.
Printable View
Özür dilerim ama daha açık bir cevaba ihtiyacım var.Verdiğim örneğe bakarak hesaplayabilir misiniz? 15 Aralık itibarı ile ben 14000 tl ödedim,eşimin avukatı 1000 tl daha ödemem gerektiğini söylüyor, kim haklı ? Teşekkürler.
adıma açılmış boşanma davasında hakim mesnetsiz olarak dava sonunda yoksulluk nafakasına dönüşecek tedbir nafakasına hükmetti.kararı yargıtaya temyiz amacıyla gönderdim ve yargıtay mahkeme kararını bozdu.bu süreç zarfında adıma açılan ceza davası nedeniyle yargıtay kararını beklemeden birikmiş nafakaları ödemek zorunda kaldım.ve akabinde yargıtay temyiz kararında dosyayı nafaka yönüyle bozdu.Yerel mahkemede yargıtayın kararına uyarak nafakanın iptaline karar verdi.Sormak istediğim soru kanunsuz olarak ödemiş olduğum nafaka tutarlarını iade alabilme noktasında izlenebilecek bir yol varmıdır.İade almam mümkünmüdür.
Boşver Kardeşim. Göstermemesi kendi zararına. Psikolojisi bozuk bir çocuk yetiştiriyor. Sen kendi hayatına bak. Yeni bir aile kurmuşsun çocuğun olmuş. Bırak ne hali varsa görsün çocuğuyla... Üstüne düştükçe kendini bi halt zanneder böyle zavallı tipler. Anca çocukla intikam almaya çalışır. Çünkü acizdir. Ama tabi bu ona yol su ve elektrik (direği) olarak geri dönecek. Sıkma canını. Sen yeni ailene bak.