Cevap: Satışı yapılamayan araç?çok karşılaşılabilen bir durum...
Beklediği gibi cevap alamayınca(çok haklısın, şöyle yapınca hemen her şey istediğin gibi olacak, biz sana bütün hukuki bilgi ve yardımı sana özel bir şekilde buradan beleş verelim vs.) hiç bir paylaşım yapmamış ve tek amacı kendine özel verilmiş, işine gelen bir cevap alıp ilerlemek olan bazı zihniyetler burada karşılık beklemeden yorum yapanlara hakarete varır sözleri söylemekten geri durmuyorlar.Zaten sürekli paylaşım yapıp bir şeyler yazma çabası içinde olan belli başlı kişiler var onları da soğutmaya yönelik bu tavrı kınıyorum.
Evet forumun bir çok yerinde, buranın bedava hukuk danışmanlık sitesi olduğunu sanan, cevap verenlere saygı göstermeyen, sürekli tekrar yapıp forumu kirleten, forum kurallarını hiçe sayan, bencilce kendi sorusuna cevap arayıp forumun bir paylaşım platformu olduğunu bilmeyen kişilere gerekli uyarılarımı yaptım.Fikir paylaşımı yaptığım nacizane cevaplara da Sayısız kişide teşekkür edip Allah Razı olsun demiştir.
Bu duruma dair yönetiminde dikkatini çekeceğim gibi yazan ve şahsıma yönelik hakaret emareleri taşıyıp taşımadığına şu an bir kesinlikle karar veremediğim bu yazı hakkında icabederse hukuki haklarımı da kullanacağımı söylemek istiyorum.Herkese iyi forumlar.
Cevap: Satışı yapılamayan araç?çok karşılaşılabilen bir durum...
Saygısız a.mete adlı üyenin yazma yetkisi kendisinden alınmıştır. Yazabilmek için okuyabilmek, okuyabilmek için ise asgari anlama yeteneği gereklidir. Burada sorulara yanıt veren herkes kendi zamanından, bilgisinden ve emeğinden fedakalık ederek yazmaktadır. Kimsenin kimseye yanıt vermesi zorunlu olmadığı gibi yazılan yazıları, yazarları rencide etmeye de kimsenin hakkı yoktur. Olduğunu düşünüyorsa da hukuki.net ekibi olarak buna müsamaha göstermeyeceğiz. Bu nedenle sayın Bill187 bir özüre hak kazanmıştır.
Saygılar.