Cevap: Koca bir iftira, koca bir yalan...
Öncelikle samimi ve güzel düşüncelerin için teşekkürler baygol, olaya gelirsek bu rahatsızlık ve tedavi durumu cezai ehliyeti ortadan kaldırmayacağı için inandırıcılığını daha da zayıflatmaktan başka bir şeye yaramaz diye düşünüyorum.Mahkemede profesyonel destek alarak avukatınla ifadenin boşluklarını doldurmanı tavsiye ederim.Mahkemede bol şans.
Sayın bill187 çok doğru yazmışsınız,ancak mesaj kayıtlarını kastetmiştim.
Olayı sizin(konuyu açan kardeşim) anlattığınızın doğru olduğuna dayanarak açıkladım tabiki,bundan dolayı rahat olmanızı belirttim.Yine de burda bizim söyleyeceğimiz hiçbir söz tam olarak olayı ele almadan sarfedilmemeli.İyi geceler
Burada zaten kesin şöyle olur kesin böyle olur denmesi pek görülen bir şey değil.Bu konuda da öyle bir şey denmedi.Ancak karşı cinsle geçen bu gibi mevzular tabiri caizse her zaman sakat mevzulardır.O yüzden ben dahil bir kaç arkadaş dikkatli olmasını ve mutlaka avukat yardımıyla alınmasını gerekliliğini söylemiş.Yani iki ifadeye de bakınca çok rahat olunmaması gerektiği kendini belli ediyor.Bakalım gelişmeleri zaman geçtikçe paylaşırsa bizde forumca olayı takip etmiş oluruz.
Bence de korkulacak birsey yok.. O zaman herkes birbirine bu sekilde iftira atar karsi taraf ugrassin dursun. Olay gunu ilk arama saat kacta olmus, kac saniye gorusulmus, gorusmeden kac dakika sonra eve varilmis, evde ne kadar birlikte kalinmis.. hepsinin mantikli aciklamasi vardir. Bu arada bu kisiyle daha once aranizda yasanmis bir sorun var mi? Aniden size saldirmasi bence pek mantikli degil, mutlaka bir nedeni olmali.
Değerli cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. Sayın muhsint72 umarım bu dava öngördüğünüz gibi sonuçlanır. Bana olay günü kız arkadaşımın saldırmasının birkaç sebebi var. Bunlardan biri her zaman yaptığım gibi geceyi onun evinde geçirmemem,bir diğeri de o günün akşamında başka bir kız arkadaş ile görüşmeye gidecek olmamdır. Görüşeceğim kız arkadaşım ile aramda birşey olduğunu sandı.
Ayrıca N.Y. 3-4 yıldır depresyon tanısı ile psikolojik tedavi görüyor.
2 gün önce avukat olan kuzenimin aracılığıyla bir ceza avukatı bulduk. Kendisi ile anlaştık sayılır.
Bana en çok koyan iftiraya uğramam oldu. Şu ana kadar hiçbir kız arkadaşıma zorla hiçbir şey yapmadım,yapmam da. Ama bu iddianame çok ağır benim için.
Benim tek suçum; onun bana defalarca vurmasına karşılık vermem olmuştur. Başıma bunların geleceğini bilsem ne evine giderdim,ne de elimi kaldırırdım.
Psikolojim altüst oldu. Umarım adalet yerini bulur ve iftiralardan arınırım.
Saygılarımla...