[QUOTE=salacak;484312]Karar onanmış artık yapacak bir şey yok diye düşünüyorum. Karar düzeltme başvurusu yapılabiliyorsa yapın fakat bir şey değişeceğini sanmıyorum. Anayasa Mahkemesi bireysel başvuru hakkını kullanabilirsiniz.
Printable View
Karar onanmış artık yapacak bir şey yok diye düşünüyorum. Karar düzeltme başvurusu yapılabiliyorsa yapın fakat bir şey değişeceğini sanmıyorum. Anayasa Mahkemesi bireysel başvuru hakkını kullanabilirsiniz.
Bende onu öğrenmek istiyorum sayın cagjackal bey.Anayasa mahkemesine müracaat için bütün hukuki yolların tüketilmesi geldiğinden hareketle öncelikle karar düzeltme istemeli miyim?Yoksa direk Anayasa mahkemesine müracaat olabilir mi?Ayrıca anayasa mah.gibi süreçler temyizde olduğu gibi süreci durdurur mu?
Merhabalar;
Ben de yargıtaydan dosya sorgulamaya baktığımda,bugün POSTALANDI olarak değiştiğini gördüm ancak altında durum ile ilgili birşey yazılmamış ve hala DOSYANIZ HENÜZ SONUÇLANMAMIŞTIR ibaresi görünüyor.
Bu ne anlama gelir acaba ?
selam,
İlgili Yargıtay Dairesi : Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı
Esas Numarası :
Tebliğname Numarası : KD - 2013/101799
Savcı İstem :
Geliş Tarihi : 25/03/2013
Mahkemesi : Ankara 24. Asliye Ceza Mahkemesi
Mahkeme Esas Numarası : 2010/8
Mahkeme Karar Numarası : 2011/161
Mahkeme Karar Tarihi : 22/02/2011
Savcılık Esas Numarası : 2009/57141
Savcılık Tarihi : 21/01/2013
Dava/Suç Türü : Vergi usul kanununa muhalefet
Durum : Postalandı
İlişkili Dosya Listesi :
Dosyanız henüz sonuçlanmamıştır.
bu dosya sonuçlanmışsa altta neden dosyanız sonuçlanmamıştır diyor nereye postalandı
Merhaba 30/07/2013 Tarihinde tazminat davası açtım ve şuanda yargıtay 22.Hukuk Dairesinde incelemede yazıyor.Dosyam ne zaman sonuçlanır?Yargıtaydaki dosya sıra numarasını nasıl öğrene bilirim?
Teşekkürler.