Cevap: cayma bedeli için icra takibi başlanmış
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
Taşınmanızı operatör istemedi sanırım :)
genelde insanlar bu foruma mağdur olan kişilere yardımcı olmak için cevap yazarlar, yardımınız olmayacaksa muhalet yapmayınız, ben metronete cayma bedeli ödememek için evimi mi degiştirmeyecegim, saçma sapan konuşmayın lütfen, gidin metronete iş başvurusu yapın muhakkak iyi bir posizyonda işe başlatırlar sizi.
Aynı sorunla bende karşı karşıyayım. Metronet anlaşılan her aboneliğini iptal edene küsüp direk icraya veriyor.
Üstelik ben hiç bir kampanyadan faydalanmadığım halde yaklaşık 150 tl borç 180 tl kadarda vekalet ücreti çıkarıp icraya verilmişim.
Perşembe günü tebligatı aldım ve itiraz edeceğim. Hukukçu arkadaşların görüşlerini bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
Alıntı:
unlocked09 rumuzlu üyeden alıntı
genelde insanlar bu foruma mağdur olan kişilere yardımcı olmak için cevap yazarlar, yardımınız olmayacaksa muhalet yapmayınız, ben metronete cayma bedeli ödememek için evimi mi degiştirmeyecegim, saçma sapan konuşmayın lütfen, gidin metronete iş başvurusu yapın muhakkak iyi bir posizyonda işe başlatırlar sizi.
Metronet yöneticilerinin gözüne girmek için bu cevabı vermemin forum kuraları tarafından engellendiğini sanmıyorum. Ancak diğer üyelere saygısızca hitaplarda bulunmak, forum kuralları tarafından yasaklanıyor.
erdoğan bey, itiraz dilekçemi yazdım hem avukata hemde icra dairesine gönderdim, bundan sonra neler olacak, yardımcı olursanız çok memnun olurum, şimdiden teşekkürler.
Cevap: Cayma bedeli için icra takibi başlanmış
tüketiciyseniz icraya itiraz edin, taşınma sebebiyle hizmet alamadığınızı , bu borcun hükmünün olmadığını belirtin,
isterseniz tüketici mahkemesine de gidebilirsiniz.
icraya dilekçe gönderdim, ama avukat itiraz edecekmiş, avukat itiraz edince mahkemeye çıkarmıyım, mahkemeye çıksam derdimi anlatırım ama avukat itiraz eder de benim itirazım geçersiz olursa ne olacak ?
kardeş eğer haklıysan yada ödeyecek bir durumun yoksa açıkca anlat mahkemede ve haklıysan hakkını aramaktan asla vazgecme.
Kısa mesajla telefonunuzu rica edecektim. Yeni üye olduğum için bu şansım olamıyor. Özel mesajdan bana telinizi iletirseniz metronet haczi konusunda danışma almak isterim. Saygılar..
Alıntı:
unlocked09 rumuzlu üyeden alıntı
cevabınız için teşekkür ederim. icra kağıdını muhtara bırakmışlar yarın gidip alacağım itiraz işlemi nasıl olacak, bunun için bir sürem varmı ? nereye ve nasıl itiraz edecegim ? bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Selam unlocked09. Bizde aynı sorundan muzdaribiz. İtiraz hakkımızı kullanacağız. Sizin durum ile ilgili bir sonuç çıktı mı onu öğrenecektim. İyi günler