Cevap: kiracı olduğum evde ev arkadaşlarım talep ettiğim depozitoyu ödemiyorlar ..
Alıntı:
oguzcan16 rumuzlu üyeden alıntı
aslında bakarsan evdekilerle aram hiç iyi değil hep kavga ediyoruz.sürekli problem çıkartıyorlar.geçenlerde depozitonuzu verin ben bu evi kiralamak içn 1000$ depozito ödedim dedim.onlarda vermem dediler.evden çıkmıyorlar tehdit ediyorlar beni yok eşyaları yakarız yıkarız evi harap ederiz gibilerinden.bide ev sahibine şikayet ederiz seni 3.kişileri evimize aldın diye diyorlar.iyice çaresiz kaldım hazirana kadar dayanamayacağım heralde bi çözüm yolu bulup göndermem lazım şu 2sini yada depozitoyu almam lazım
Ya da evde onları baş başa bırakıp tüm maddi sorumluluğu üzerinize alıp sözleşmeyi feshedip sizin evden çıkmanız lazım:)
Öncelikle bu işi bir yere vardırmak istiyorsanız ki bence bu saatten sonra ipin ucu baya bi kaçmış, tehditlere kulak asmadan işin üzerine gitmeniz gerekir. Ben ağzınızla kuş tutsanız dahi bu adamların para ödeyeceklerini düşünmüyorum, madem evinizde huzur da yok, aranızda herhangi bir dostluk bağından da söz edilemez. Kiracıya gidin ben şahsen evi boşaltıyorum günahım neyse vereyim siz de arkadaşlarla ne yapıyorsanız yapın deyin. Adamlar zaten para vermiyor, sizin eşyalarınız üzerinde sizin ödediğiniz masraflarla krallar gibi yaşıyor. Bundan sonra da bu böyle gidecek, en azından siz onlardan ayrılın ki bu asalaklar artık sizin üstünüzden beslenmesin, bir daha da aynı hataya düşmeyin derim naçizane.
Cevap: kiracı olduğum evde ev arkadaşlarım talep ettiğim depozitoyu ödemiyorlar ..
Alıntı:
cagjackal rumuzlu üyeden alıntı
Ya da evde onları baş başa bırakıp tüm maddi sorumluluğu üzerinize alıp sözleşmeyi feshedip sizin evden çıkmanız lazım:)
Öncelikle bu işi bir yere vardırmak istiyorsanız ki bence bu saatten sonra ipin ucu baya bi kaçmış, tehditlere kulak asmadan işin üzerine gitmeniz gerekir. Ben ağzınızla kuş tutsanız dahi bu adamların para ödeyeceklerini düşünmüyorum, madem evinizde huzur da yok, aranızda herhangi bir dostluk bağından da söz edilemez. Kiracıya gidin ben şahsen evi boşaltıyorum günahım neyse vereyim siz de arkadaşlarla ne yapıyorsanız yapın deyin. Adamlar zaten para vermiyor, sizin eşyalarınız üzerinde sizin ödediğiniz masraflarla krallar gibi yaşıyor. Bundan sonra da bu böyle gidecek, en azından siz onlardan ayrılın ki bu asalaklar artık sizin üstünüzden beslenmesin, bir daha da aynı hataya düşmeyin derim naçizane.
Yazilanlarin hepsini okumadim.. Benim onerebilecegimse, kapi kilidini degistirin hicbirini eve almayin bakalim veriyorlar mi vermiyorlar mi. Verseler bile kabul etmeyin baska ev arkadasi bulursunuz. Bunlarin verecegi zarar size daha fazla olacaktir. Benden soylemesi..
kapı kilidini değiştirmek için bütün eşyalarını kapının önüne atmam lazım ve olay çıkartırsa bu da ev sahibine intikal ederse bizde suçlu duruma düşeriz.
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
İGDAŞ'ın Kocaeli versiyonu olan İZGAZ; kiracıdan kontrat falan istemiyor.
Büyük ihtimalle İGDAŞ da istemiyor olmalı.
Yani ben gidip sizin kullanmakta olduğunuz daireye bağlı olan sayac-abone no adres vs bilgilerini verip aboneliği kendi üzerime alabilirim öyle mi?
Sonra da , ben artık kullanmak istemiyorum, evde olmayacağım uzun bir süre , aboneliğimi iptal edin diyerek sizin otrumakta olduğunuz evde kışı titreyerek geçirmenizi sağlayabilirim öyle mi:)
Bu kadar kolay olmamalı sanki....
Kontrat benim üzerime eve kiraya ortak olacak adam aldım fakat evde onu istemiyorum evden çıkmıyor.
haziran ayında eve ev arkadaşı aldım evde kiracı babam ve kontrat babamın üzerine,kiraya ortak olması amacıyla almıştım fakat sürekli evde tatsızlık çıkartıyor ve ruh sağlığı bozuk bu adamın babam ve ben evden çıkması için uyardıysakta evden çıkmıyor.bu durumda ne yapabilirm.direk eşyalarını kapıya bırakıp kapının kilidini değiştirirsem çok olay çıkarır apartmanda diye tedirgin oluyorum.onun dışında yasal yollarla yada başka çözüm yolu önerebileceğiniz birşey var mı ?
geçmiş olsun öncelikle sana tavsiye en yakın zamanda kurtul onlardan yerine adamakıllı sorumlulukarının bilincinde olan insanlar bul