Cevap: Sigortasiz calisilan sure, Tazminat, Tehdit ve Hakaret
Konunuzu ve sayın yetkili'nin cevaplarını takip ettim.Sanıyorum mahkemedir davadır hukuktur çok içiçe olmadığınız şeyler.Şunu söyleyebilirim ki ne mahkemede tum suçları ispatlayıp karşı tarafı çok zor durumda bırakma düşünceniz ne yaptığınız heseplamalar sonucu alacağınızı düşündüğünüz paralar kendi kafanızdaki şekilde olamayabilir.Zaten her iş ilişkisi biten çalışan bırakın bu paraları bunların yarısını alsa Türkiye'de bir tane işveren bulamazsınız.Ben bir avukattan yardım almanızı tavsiye ederim.Burda sadace fikir edinmek yada benzer durumları kıyaslamak açısından size destek verebilir.Tabi ki karar sizin.Umarım işler kafanızdaki gibi gelişir.Kolay gelsin.
Cevap: Sigortasiz calisilan sure, Tazminat, Tehdit ve Hakaret
Sn Bill187,
Dogal olarak hukukla ilgili bilgim yok, sadece vicdanimin sesini dinliyorum. Bana verilmesi gereken tazminatlarin nasil hesaplanmasi gerektigi formulle ifade edilmis bir cok yerde, onlari kullaninca rakamlar boyle cikiyor. Konu hakkinda merak ettiklerimi yazdim, forumda benzer davalarla karsilasmis ilgililerin goruslerini almak istiyorum. Butun suclari ispatlayabilecek delillerim yukarida belirttiklerim kadariyla mevcut, tabi ben boyle dusunuyorum, kanunlar bu konuda ne der onu bilemem. Bunlarin yarisi kismina kesinlikle katilmiyorum, benim firmaya olan katkilarimi ispatlayacak sayisiz delili ve tanigi cok hizli sekilde bir araya getirebilirim, bunun karsiligi olarak prim verilmis, maasim yuksek, 2011'den beri tam ucret uzerinden yatirilmis vs. bunlar hakederek kazandiklarim, kara kasima kara gozume degil tabikide. Actigim veya acmayi dusundugum davalar sonuc vermezse AIHM basvurusu nasil olur, ilgi alanina girermi vs. konusunda saglaminda saglami bir avukat tutmayi istiyorum.