-
Ali Bey
Bu konuda size katılıyorum. Yani eşine başkalarından çok değer vermemeli insan..
Ancak çikolatayı böyle suçlarken yani aldatmaya gerekçe olarak görürken lütfen olayın tüm boyutlarını düşünün. Bilindiği üzere kilo yapar ama aynı zamanda afrotizyak etkiside var[:o)]. Yani verdiği zararı başka yolla karşılıyor. Bu nedenle aldatmaya gibi nahoş bir olaya gerekçe gösterilemez[8D].
Hem dışardakilere güzel görünmek için kilo verildiğini nerden çıkardınız? Belki de eşiniz dışardakilerin yanında size daha güzel görünmek istiyordur...
Üfff Ali bey. Buraya gülmeye geliyordum ben.. Aldatma falan neden ağzımın tadını kaçırdınız. Neyseki yanımda bol çikolata var.
Hem yiyeyim hem düşüneyim bakalım. Çikolata yemek hiç aklımda yokken tadımı kaçırıp yememe sebeb olduğunuz için alacağım kilodan siz mi çikolatamı sorumlu? dava açsam fitness salonunun aidatını size ödetebilirmiyim?? Şu çikolata yokmu... Nasılda zeka açıyor:):):)
-
ben her gün bir kaç tane çikolata yiyorum...Sonuçta yaş problemini aştık. Çikolata hesabı bahane. Dante kıskanır artık bizi....Daha önümüzde uzun ve çileli bir yol uzanır gider...Eskiden tatlı ma vardı ki? Patates püresi , patates kızartması , kuru-pilav ikilisi ve cacık- ayran kardeşliği daha makbul değilmiydi eskiden. Ömrümüz uzun ve mutlu olsun...Sahte çukulataları protesto ediyorum bu arada...:-))