Cevap: Bir Hata ettim Bedelini Nasıl Ödesem Yardımcı Olurmusunuz Lütfen..
sanırım size gelen bir noter ihtarı, bunun belge olarak bir değeri yok, size dava açabilirler, ancak orda yargılama olabilir.
tutanaktaki yazıların hepsi karşı tarafa ait ve imza da babanıza aitse, öncelikle tutanağı kabul etmeyin.
Tutanak benim bilgim dışında hazırlanmış, imza bana ait değil ben yokken babama imza attırılmış, diyerek doğruyu söyleyecceksiniz. Kazadan bir haberiniz yok, resim de yok zaten, iddia sahibi iddiasını belgelemeye çalışacak....
araç değer kaybı ancak yeni araçlarda olur, 8 yaşındaki araçta değer kaybı varsada çok azdır,
isterseniz noterden ihtar çekin, bu şekilde itiraz edin, isterseniz mahkemeye başvurmalarını bekleyin, o zaman itiraz edin...
tercih sizindir. ben olsam mahkemeye başvurmalarını beklerim, mahkemede sizin sigortanızı da davet ettiririm, onlarda şaibeli olduğunu belirtirlerse karşı taraf biraz zorlanır...
sigorta karşı aracı görmeden incelemeden şaibeli deme cesaretini göstermişse, ona da helal olsun
sigortanın amacı, hasar anında güvence. bugun yaptırmışsını, yaptırdıktan 3dk sonra birine çarpmayacaksınız diye özel bir kural mı var?