söylediğin tüzüğün piyasada satılan ürünlerle alakası var.
tabela ile alakası yok.
yukarıda kıtlık konusundaki söyledikleri mi?yine tekrar ediyorum.
Bu iletide aynı gerekçelerle silinmiştir.
Printable View
söylediğin tüzüğün piyasada satılan ürünlerle alakası var.
tabela ile alakası yok.
yukarıda kıtlık konusundaki söyledikleri mi?yine tekrar ediyorum.
Bu iletide aynı gerekçelerle silinmiştir.
DOSTLUĞA ÇAĞRI
Dostluğun biz sevgisiyle
Toplandık her an burada
Bu sevgi bağı kopmaz hiç
Dağılsak bir gün yurda
Bu güzel günü andıkça
çarpacak kalbim benim
Bu sevgiyle ebediyen
Uzanır sana elim.
Değerli hukuki net üyeleri ;
Yönetim olarak en zorlandığımız konulardan birisi bir konuyu kilitlemek bir forum u yok etmek yada iletileri silmektir.
Bu uygulamamayı yapmamak için son ana kadar bekliyoruz ancak zaman zaman konunun içeriğinden olsa gerek bazı üyelerimiz bir hukuk sitesinde olduğunu unutacak uslupta ve saygı sınırlarını zorlayan yazılar yazıyor. Hele hele bu kişiler çok eğitimli avukat veya dilbilimci sıfatlarına hazi kişiler olunca üzüntümüz inanınki dahada artıyor. Çünkü eğitimsiz birisinin hata yapma olasılığını kabullenmişken eğitimli kişilerden bu tarzı görmek inanılır gibi değil.
Laik demokratik sosyal hukuk devletine bağlı Atatürk ilke ve inkilaplarının savunucusu olan sitemiziz bir özelliğide fikirlere saygı duymak her fikre yer vermektir. özetle sağın solun dışında ve üzerinde bir bakış açısı yakalamaya çalışmaktayız. Ancak gerek uslup gerekse saygı sınırlarını zorlayan kelimelere ve kişiselleştirmeye izin vermemin olanaklı değildir.
Yukarıda arz ettiğim nedenler muhavecehesinde bu form kilitlenmek zorunda kalmıştır.
Saygılarımla