Cevap: Taciz suçu ve cezası
Aslı şöyledir bu oyun ilk oynadığımda 13 bin skor yapmıştım amacım sadece oyundu beyin jimnastiği ama buraya gelen kadınların %70 amacı seks sohbeti veya reel birliktelik zamanla buda bende alışkanlık oldu yani ama ben hiç kimseye ısrarcı olmadım sadece teklif ettim istemeyen silene musallat olmadım birde burda bekarım diyen evli çıkıyor güzelim diyen çirkin küçügüm diyen büyük büyüğüm diyen küçük çıkıyor yani bazılarının ne oldugu belli degil .. burda % 70lik bölüm dediğim bayanlar önce sorsanız asla böyle şeyler yapmazlar ama bir açılınca valla yeminle kadınlardan korkuyorum .. ama tabiki düzgünleride var onlara en ufak lafım yok bu tarz kişilere zaten hemen oyunu bitiriyorum yada zaten onlar oyunu bitiriyor.. amacım asla ve asla küçük biriyle cinsellik degil.. buradan tanışıp reel birliktelik yaşadıklarımda var.. Bana davayı açan arkadaş ben küçügüm diyince özür dileyip oyunu bitirdim ve asla hiç bir şekilde ne oyun istegi nede mesajı göndermedim..
Alıntı:
wwoollkkyy rumuzlu üyeden alıntı
Aslı şöyledir bu oyun ilk oynadığımda 13 bin skor yapmıştım amacım sadece oyundu beyin jimnastiği ama buraya gelen kadınların %70 amacı seks sohbeti veya reel birliktelik zamanla buda bende alışkanlık oldu yani ama ben hiç kimseye ısrarcı olmadım sadece teklif ettim istemeyen silene musallat olmadım birde burda bekarım diyen evli çıkıyor güzelim diyen çirkin küçügüm diyen büyük büyüğüm diyen küçük çıkıyor yani bazılarının ne oldugu belli degil .. burda % 70lik bölüm dediğim bayanlar önce sorsanız asla böyle şeyler yapmazlar ama bir açılınca valla yeminle kadınlardan korkuyorum .. ama tabiki düzgünleride var onlara en ufak lafım yok bu tarz kişilere zaten hemen oyunu bitiriyorum yada zaten onlar oyunu bitiriyor.. amacım asla ve asla küçük biriyle cinsellik degil.. buradan tanışıp reel birliktelik yaşadıklarımda var.. Bana davayı açan arkadaş ben küçügüm diyince özür dileyip oyunu bitirdim ve asla hiç bir şekilde ne oyun istegi nede mesajı göndermedim..
Hocam avukat tutun bence sizde. Sonuçta herkes bir noktada haklı oluyormuş. Bende burda öğrendim bunu :D Hakkınızı savunabilecek sağlam birine ihtiyacınız var
Cinsellik suçlarının büyüğü küçüğü olmaz, küçüğü mağdur olur ve bunun ne etik olarak ne de ceza yargılamasında bir açıklaması vardır.
cinsellik konusunda aklınzda art niyet yoksa, zaten yaşı sorgularsınız, insan bir düşünür, ben yazıyorum konuşuyorum ama ya yaşı küçükse?Ya birisi bana tuzak kurduysa, ya erkekse ve fake bayan hesabıyla girdiyse, ya yaşı küçük ama bu işlerin piri dolandırıcıysa diye.
Yani kısa keseceğim, hakim de muhtemelen benim düşünceme yakın bir düşünce içerisinde olacaktır, orada sizin özür dilemenizin bir hükmü yok, arkadaşların da dediği gibi hayatınızı geleceğinizi düşünüyorsanız, öncelikle bu iş için avukat tutun sonrasında büyüklerimizin dediği gibi elinize, belinize ve dilinize sahip olun.
Geçmiş olsun.
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler ...