Cevap: Avukat Arkadaşlarımdan Yardım İstiyorum
Sonucu Onun Lehinemi Biter Sizce ?
- - - Updated - - -
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Telefonu size hediye etmiştir hukuken, parasını da kendisi ödemek zorundadır iade etmek zorunda da değilsiniz.
Değerli Cevabınız İçin Çok Teşekkür Ederim Engin Bey.Yani Dava Açarsa Kazanamaz Değilmi.Şu An Yaptığım Çokta İyi Bir Şey Değil Ama Gerçekten İnanılmaz Şeyler Yaşadım.Parasının Bir Kısmınıda Borç Olarak Vermiştim Zaten.Şimdi Tutupta Telefonuda iade Edersem Kendimi Kötü Hissetmeme Neden Olucak.
Alıntı:
Telefonu size hediye etmiştir hukuken, parasını da kendisi ödemek zorundadır iade etmek zorunda da değilsiniz.
Bağışlamadığını bir süre kullanması için kendine verdiğini,geri istediğinde ise verilmediğini ileri sürerse sıkıntı olur diye düşünüyorum..
Faturası - Orjinal Kutusu Herşeyi bende telefonun.Ayrıca Satın Aldıktan 2 gün Sonra Gidip Ben teslim Aldım Telefonu Sayın Nalbantoğlu
Menkullerde mülkiyet teslim ile gerçekleşir aksini iddia eden yani ödünç veya kira amaçlı verdiğini iddia eden ispat etmelidir. Hukuki durum kural olarak bu olmakla birlikte Nalbantoğlunun yorumunu da yabana atmıyorum ben artemisss "arkadaşım" açısından yorum getirdim. :)
Sn.Oğuz siz olayın hukuki boyutuna açıklık getirmişsiniz ben ise daha çok ceza hukuku anlamında açıklık getirmeye çalıstım umarım yararlı olmustur :)
Kadıköy belediye başkanlığının bana verdiği yetkiye dayanarak sizi de avukat arkadaş ilan ediyorum :)
Evkurdan Kendim Teslim Aldığıma Dair Kamera kayıtlarıda Mevcuttur.
- - - Updated - - -
Alıntı:
nalbantoglu rumuzlu üyeden alıntı
Sn.Oğuz siz olayın hukuki boyutuna açıklık getirmişsiniz ben ise daha çok ceza hukuku anlamında açıklık getirmeye çalıstım umarım yararlı olmustur :)
Yani Şimdi Size Göre Dava Açsa Kazanma Şansı Var Değil mi?
Alıntı:
Kadıköy belediye başkanlığının bana verdiği yetkiye dayanarak sizi de avukat arkadaş ilan ediyorum :)
Teşekkür ederim staj bitiminde o da olacak insallah :)
- - - Updated - - -
Alıntı:
aRTeMiSsS rumuzlu üyeden alıntı
Evkurdan Kendim Teslim Aldığıma Dair Kamera kayıtlarıda Mevcuttur.
- - - Updated - - -
Yani Şimdi Size Göre Dava Açsa Kazanma Şansı Var Değil mi?
Ben sadece başınız ağrır uğraşırsınız diye söyledim hakkınızda bir ceza hükmü verileceğini düşünmüyorum.