25.04.2017 Nüfus dairesine gittim,evrakları verdim,yukarıda bahsettiğim evraklar ve 02.05.2017 Asıl Kimlik elimize geçti yani bir hafta sürdü.Herkes'e sabırlar diyorum.sağlık ve esenlikler hepinize.
Printable View
25.04.2017 Nüfus dairesine gittim,evrakları verdim,yukarıda bahsettiğim evraklar ve 02.05.2017 Asıl Kimlik elimize geçti yani bir hafta sürdü.Herkes'e sabırlar diyorum.sağlık ve esenlikler hepinize.
Delidolu yeni kimlikten mi aldın kargoyla mı geldi? Bizde hala listedeyiz.
Evet yeni kimlik'ten aldım,kimlik gelmeden,gelmeye yakın 1 veya 2 gün önceden sms ile kargo nosunu gönderiyorlar,o numara ile ptt nin posta takip sitesine girip nerede olduğunu görebiliyorsun,evet PTT kargo ile geliyor,seninkide gelir kafana takma.Fazla sürmez ve bu yaışmalarımızda bir hatıra olur,sağlıcakla kal.
Delidolu kardeşim inşallah en kısa süre de sonuçlanır hepimizin.Kendiye iyi bak.
Arkadaşlar az önce kontrol ettim. Eşimin araştırma aşaması bitmiş ve listeye dahil edilmiş :) inşallah en kısa sürede sonuçlanır :)
tabbusi hadi hayırlısı eşin de genel yoldan başvurmuş yukarda okudum eşinle aynı listedeyiz :) Aynı anda alcaz vatandaşlığı.
Çok sağol erDEMir :) eşimle birlikte listenin bir kısmı doldu :D ha gayret :D sonlara yaklaştıkca beklemesi daha da zor oluyormuş :) inşallah hemen sonuçlanır artık :)
Tabbusi sevincini anlıyorum 38 gündür listedeyim listeye alınca bir yeşil ışık yakıyorlar sonra hop bekle.Listenin dolması gerek bir an önce inşallah bu hafta dolar artık.
İnşallah erDEMir. Beklemeye devam...
Aynen tabbusi beklemeye devam.
Yahya Demir Tabbusinin yukarıdan eski mesajını kopyalayıp yapıştırıyorum.
''Sevgili arkadaşlar benim eşim Ankaradan genel yoldan basvuruda bulundu. Gidişat şu şekilde:
1 Temmuzda basvuru
20 Ekimde Emniyete gittik parmak izi verdi
13 Ocak ta komisyona girdi
17 Şubatta tahkikat başladı.
Hala inceleme ve araştırma aşamasında yiz. Sizce hangi ayda vatandaşlığı alırız biz :D''
Yahya Bey kusura bakmayın bana sormuşsunuz gidişat için yeni gördüm. ErDEMir Beye teşekkür ederim. Daha önceden paylaştığım bilgiyi kopyalayıp paylaştığı için...
tabbusi nvi sitesi çalışmıyor sen gecenin 11inde iyi denk gelipde kontrol edebilmişsin :)
ErDEMir Bey hiç sormayın ya kaç gündür siteye ulasamiyordum ben de. Sonra bir araya tekrar bakayım dedim listeye alındı yazısıyla karşılaştım. Fakat hemen sonra sayfaya tekrar ulaşmak istediğimde sayfa acilmiyordu. Şansıma iyi denk geldi. :) Bu sıkıntı neden kaynaklanıyor biliyor musunuz acaba
tabbusi sitenin neden hata verdiğini bilmiyorum.Sen alo 199'dan kontrolunu sağladın mı site hata veriyor.Bugun listedeki 41.günüm :)
Evet aradık teyit ettik. Doğru görmüştüm. İnşallah haftaya liste dolar artık.
tabbusi haftaya sonuçlanacağına inanıyorum ama ne olacağını bilemediğimiz için her an herşey olabilir :)
tabbusi,Yahya Demir, iskndr ve diğer arkadaşlar var mı bir gelişme ?
Yok malesef. Hala listede gözüküyor. Sizde var mı bir gelişme?
Arkadaşlar merhaba, bizde yaklaşık 2 aydır listedeyiz bekliyoruz :)
İki aydan fazla sürmüyordu sanırım :) az kaldı inşallah arkadaşlar :)
nour27 bende 46gündür listede bekliyorum aynı listedeyiz hepimiz inşallah en kısa sürede karar geçip onaylanır.Tabbusi inşallah 2aydan fazla sürmez :)
Benim inceleme ve araştırmaya geçme günü 24şubat ancak hala inceleme araştırmada tabbusiye çok yakın bi tarih aslında neden böyle oldu şuan kafam karıştı.
iskndr tahkikatın kısa veya uzun sürmesi başvuranın taşıdığı koşullara göre uzayabiliyor yada kısalabiliyor inşallah en kısa sürede sonuçlanır başvurularımız.
Arkadaşlar bu liste ne zaman dolar diye Genel Müdürlüğü arayan var mi aranızdan?
Tabbusi aradım ben ne zaman dolacağını bilmiyorlar mecbur bekliycez.Nour27 senin başvuru istisnai başvuru mu?
Ben olayı en baştan anlatayım , Babamlar 40 Yıldır Falan Türkiye'deler . Süresiz Çalışma İzni Dahi Var . normalde 5 yıllık oturma izniyle başvuru yapmıştık 2 sene önce . Araştırma onayından geçti ve dediler ki bize Suriye'den çıkış belgesi getirin . ( Vatandaşlık çıkış belgesi ) Tabiki bu savaş ortamında böyle bir belgeyi almak imkansıza yakın . Her neyse 2 yıl bitmek üzereydi , bu belgeyide 2 yıl içinde getirmezseniz başvuru evraklarınız iptal oluyor . Babam yatırımcı falan olduğu için burda , vali , bi kaç bakan falan devreye girdi ve bize istisnai vatandaşlık talebi yolladılar . Başvurumuzu yeniden yapmadık, olan başvurumuzun üzerine bu istisnai vatandaşlık başvurusu eklendi ve tekrar yollandı . 2 aydan fazladır da listedeyiz , bekliyoruz , herkes için hayırlısı olur inşallah :)
nour27 hayırlısı olur inşallah.
Arkadaşlar listeye dahil oldum +1 hadi dolsun artık bu lise :)
kartal86 aramıza hoşgeldin :) Artık şu liste dolsun da karara geçsin.
Benim daha araştırma aşamasındadır. 28 şubatta komisyona girdim. hayırlısı inşallah
iskndr ve yahya demir sizlerde listeye eklenirsiniz tahminimce aynı döneme yakın başvurularda aynı anda verirler vatandaşlığı diye düşünüyorum.
Arkadaşlar var mı bir gelişme kimsede ?
Valla hiçbir gelişme yok bizde. Hala beklemedeyiz...
Ben anlamıyorum artık neyi beklediklerini onaylayında işlerimize yoğunlaşalım işlerime odaklanamaz oldum. :(
Sonunda vatandaslikle ilgili bir yer buldum öncelikle hepinize teşekkür ediyorum he kazananlara hayırlı olsun
Bende evlilik yolundan kasim ayında adanadan başvurdum
23 şubat komisyona girdim 1 marta ulaştı 10 da araştirma başladı 3 ay dolmaya bekliyorum ve aricam oturma iznim bitiyor haziran sonu pasaportum bitiyor onuda başvuru yaptim ama ancak haziran 15 da çıkabilir hep aksilik yorumlarinizi okuduktan sonra hazirana kadar vatandaşlik çıkması zor görünüyor
mehaba
evlilikten başvurular komisyondan sonra en fazla 6 ile 7 ay arasında sonuçlanıyor,kendini genelden başvurular ile kıyaslama,onlarınki uzun sürüyor.bunları nerden biliyorsun dersen,bende aynı durumdan evlilikten başvurdum,kasımda komisyon'a girdim,nisan sonundada vatandaşlığı aldım,sonuç itibarı ile her ihtimale karşı göç idaresinden tezkerenin biteceği son tarihe randevunu al evraklarını hazırla,o zamana kadar gelirse yırtar atarsın,gelmez ise başvurunu yaparsın.