bu kahpeler elbet cezasını bulacak 32 tanesı geberdı bıle dılerım hepsı geberır..Bu mılletı hıc bı zaman yıkamazlar..
Printable View
bu kahpeler elbet cezasını bulacak 32 tanesı geberdı bıle dılerım hepsı geberır..Bu mılletı hıc bı zaman yıkamazlar..
Türk Milletinin Başı Sağolsun.Gereken cevap en kısa süre içinde verilecektir mutlaka.
Türk Milletinin bir ferdi olarak dünyanın olanlara karşı takındığı tutumu nefretle kınıyorum.
Hepimizin başı sağolsun...
KARDEŞLİĞE SON ÇAĞRI
BİZİM AÇIMIZDAN SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ.
ŞU ANDAN İTİBAREN İŞ SİZLERE KALMIŞTIR,
YA BU TOPRAKLARDA ADAM GİBİ BİRLİKTE YAŞAMAYI SEÇECEKSİNİZ
Kİ O ZAMAN PKK’YA KARŞI BİRLİKTE MÜCADELE EDECEKSİNİZ,
MİKRO MİLLİYETÇİLİKTEN VE EMPERYALİSTLERİN ÇANAK YALAYICILIĞINDAN VAZ GEÇECEKSİNİZ,
GAYRI MEŞRU, GAYRI KANUNİ, KAYIT DIŞI TÜM FAALİYETLERİNİZİ SONA ERDİRİP TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN BİR YURTTAŞI OLARAK DAVRANMAYI ÖĞRENECEKSİNİZ,
YA DA ARTIK SİZLERLE KARŞI KARŞIYAYIZ…
BBC ve CNN'i Takip Ediyorum Bir Yandan Gelişmelerle İlgili.
PKK teröristlerinden "Kurdish rebels" veya "Freedom fighter" diye bahsediyorlar ama TERÖRİST demekten çekiniyorlar.
"Güney doğu kan gölü" gibi ifadelerle, gebertilen teröristleri de mağdurlar kapsamına sokuyorlar.
Bu Tutumu Sergileyen Tüm Basın Kuruluşu ve Uluslararası, Hem Sivil Toplum hemde Resmi Kurum ve Kuruluşları KINIYORUM.
Lanet Olsun PKK'ya ve Ona Tepki Göstermeyip Zemin Hazırlayan Başta ABD Olmak Üzere Herkese...
Lanet Olsun Size !
O Şehit Yavruların Kanları, Bizi Yönetmekten Aciz Olanların, Onurumuzu Çiğnetenlerinde Ellerine Bulaşmıştır. Hemde Hiç Çıkmayacak Biçimde. Ruhları Şad Olsun. Bu Son Olsun Diyemiyorum, Bu hükümetle Son oOmayacağını Biliyorum. Bu Acıları Taşıyamaz Hale Geldik. Yüreğimize Sığmmaz Oldu. Yarın Kadıköyde'yiz Lanet Yağdırmak İçin. Milletimizin Başı Sağolsun. Ve Artık Kanları Yerde Kalmasın İstiyoruz...!
gercekten sonuna kadar haklısın kardeş
bu vatanı kimselere bırakmayacagız.
Vurulup tertemiz anlından uzanmış yatıyor
Bir hilal uğruna yarab ne güneşler batıyor
Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker
Gökten ecdad inerek öpse o pak anlı değer
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor tevhidi
Bedrin arslanları ancak bu kadar şanlı idi
Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazzın
Gömelim gel seni tarihe desem sığmazsın
Hercümerc ettiğin edvara da yetmez o kitap
Seni ancak ebediyetler eder istiab
Bu taşındır diyerek kabeyi diksem taşına
Ruhumun vahyini duysam da geçirsem taşına
Sonra gökkubbeyi alsam da rida namiyle
Kanayan lahdine çeksem bütün ecramiyle
Ebri nisana açık türbene çaksam da tavan
Yedi kandilli süreyyayı uzatsam oradan
Sen bu avizenin altında bürünmüş kanına
Uzanırken gece mehtabını getirsem yanına
Türbedarın gibi ta fecre kadar bekletsem
Gündüzün fecr ile avizeni lebriz etsem
Tüllenen magribi akşamları sarsam yarana
Yine bir şey yapabildim diyemem hatırana
Kahraman ırkıma sızmış ihanet.
Bütün yüreklerde acı ve nefret.
Düşmanlarım mert değil, hepsi de namert.
Türk'e Türk'ten başka yoktur dost millet.
Ata'nın verdiği ilkelerle coşalım.
Onun gösterdiği hedeflere koşalım.
Türkiye'm Türkiye'm cennetim.
Benim eşsiz milletim.
Ne diyeceğimi, ne yazacağımı bilemiyorum, dahası ne hissettiğimi bilmiyorum. Dün Ankara'daydım, bugün öğlen aldım acı haberi, dondum kaldım, kin ve acıyı birlikte yaşadım... Evet bunun adı artık kin, öyle bir kin ki kanla beslediler... Evet bunun adı acı, öyle bir acı ki, tesellisi yok...
Ve az önce döndüm Ankarada'dan, yol boyunca tepelere daldı gözlerim... Kurtuluş Savaşı canlandı gözümde. Bir destanın kadınlı erkekli kahramanları geçti gözümün önünden... Arabayla bitmek bilmeyen yol, çarıksız, aç bitap yürüyerek nasıl biterdi? Onca yorgun, aç, susuz, yalınayak, üniformasız neferi İzmir'e kadar iten güç, his neydi?
Şüphesiz Türk olmaktı, şüphesiz vatan sevdasıydı, şüphesiz "Ya İstiklal Ya Ölüm!" dü...
Şimdi sıra bizde, kadın erkek, genç yaşlı, kim olursa olsun herkesin yapacağı, yapabileceği çok şey var... Ya hep birlikte dindireceğiz akan kanı ya da hep birlikte öleceğiz... Evet sıra bizde...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !
Başımız sağolsun...
MİNİK BİR YÜREKTEN ŞEHİT OLAN BABASINA MEKTUP !
Yine seni özledim.Yine aklım karıştı baba..Özlem aklı karıştırır mı? Bunu öğretmemiştin bana.
Bugün benim doğum günüm.Şimdi sekiz yaşımdayım.büyüdüm erkek oldum ama hala anlamıyorum sen neden yoksun baba.Önlük bana çok yakıştı. Senin hep görmek istediğin gibi pırıl pırıl bir öğrenci oldum ama sen göremedin üzgünüm çok üzgünüm baba...Karlı bir kış günüydü.seni bir tabutun içine koymuşlardı.Yine çok yakışıklıydın. Derin bir uykuya dalmıştın.Çağırdım defalarca seslendim sana,cevap vermedin küstüm sonra.Hani söz vermiştin. Kartopu oynayacaktık ilk kar yağdığında. Hava çok soğuktu ama babannem ağlarken ''oooyyy ciğerim yanıyor'' diyordu.
İnsanın ciğeri nasıl yanar baba?
Çok büyük bir kalabalık vardı.Herkes ama herkes ağlıyordu.Hep bir ağızdan ''ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ'' diyorlardı.Sen şehitsen ölmüş olamazsın.
Ölmediysen nerdesin baba?
Kocaman bir Türk bayrağına sarmışlardı tabutunu.Sen onu hep göklerde görmek isterdin.''Kutsal sevdam bayrağım'' derdin ya hani. Nedense biraz da kıskandım o zaman seni. Affet baba.Peki neden anlamıyorum hala.
Şimdi sen öldün mü? O zaman vatan bölündü mü?
Çok karıştı aklım baba.Vatanı kim bölmek ister ki.Bu büyük günah değil mi? Dedem anlatırdı ya hep ''benim dedem Çanakkale’de şehit oldu vatanı kurtarmak için'' derdi ya...O zaman büyük büyük dedem yok yere mi öldü? neden tekrar vatanı bölmek istiyorlar baba? Hani okula gidince her şeyi öğrenecektim.Bunları neden öğretmiyorlar baba? Bildiğim tek şey var.
O da sen yoksun yanımda.
Annem çok özlüyor seni biliyorum. Babanla gurur duyuyorum diyor. İnsan gurur duyunca ağlar mı? Özleme alışır mı baba?
Peki gurur senin yerine kardeşimi koklar mı? Beni maça götürür mü acaba?
Biliyor musun baba,benim ciğerim yanmıyor elledim sıcak değildi fazla. Hem duman da çıkmıyor. Ama içimde bir yer var. Seni her düşündüğümde orası çok acıyor,sızlıyor,sanki kopacakmış gibi oluyor.Sanki birileri devamlı kalbimi sıkıyor.Galiba sen yokken hep hasta oluyorum baba.
Bu acı nasıl diner? Ellerin ellerimi nerde bekler? Koşabilmek için seninle yollar bizi nasıl özler? Vatanı hangi canavar böler? Onlara senden başka kim dur der?
Gel de anlat bana.Anlat, öğret ki bende şehit olayım baba..
Menşure Şahin
VATAN SAĞOLSUN !
Sayg. . .