kardeşim senin kızla evlenmene kadar gidebilir bu iş .Belki ancak o zaman cezadan kurtulursun şikayetini geri çekme şartı nikahdan geçer eğer kız 14 yaşında olsaydı cezadan kurtuluşun olmazdı.
Printable View
kardeşim senin kızla evlenmene kadar gidebilir bu iş .Belki ancak o zaman cezadan kurtulursun şikayetini geri çekme şartı nikahdan geçer eğer kız 14 yaşında olsaydı cezadan kurtuluşun olmazdı.
Abiler kızla ben görüşmek istemesem bu seferde ailesi yakamı bırakmıyor..
annesi hala beni arıyor ve kendisine "bu mahkemeyi kaybettiğimden dolayı kendisinden hiç bir hak ve tazminat talep etmiycem"diye yazılı ve noter imzalı kağıt vermemi istiyor.. Ve yargıtaya gidip olayın peşini bırakmıycam diyerek tehditlerde bulunuyor.. bende elinden geleni yap,ben karşı dava filan açmıyorum, bilmediğin görmediğin delilleride diğer mahkemede gösteririm, ondanda beraat edersem işte o zaman sana tazminat davası açarım dedim.. şimdide kıvırmaya başladı. bu sabah buluşmak için çağırdı ve yargıtay için yazdığı dilekçeyi yanımda yırttı. utanmadan da elini öpmemi istedi.. avuaktımın ücretini de takdim ettim, onuda artık görmek istemiyorum. allah hepinizden razı olsun!!!
sadece biraz mantıklı davransanız o kızın kendi evladınız kendi bacınız oldugunu düşünseniz böyle hatalara dusmezsınız ama dusunmek önemli.ayrıca o yastakı bir kız nekadar mantıklı dusune bilir yanı bir kızın veya sizin 5 dakıkalık hevesınız o kızın ve sizin hayatınıza nasıl yon verecek yazık diyorum sadece yazık.
arkadaşım olayını baştan sona kadar okudum sonuca sevindim bence o aileden artık tamamen uzak dur her zaman bu kadar şanslı olmayabilirsin sana tavsiyem yolda gördügünde yolunu değşitir görşmek üzere
duruşmada annesinin kalkıpta "ben şikayetçiyim,aslada vazgeçmiyorum,kızımı kullandı,başkalarınında canını yakacak v.s" deyipte hakimin sorularına cevap veremediği o yüz ifadesini keşke burda bi gösterebilsem :) elimde delillerim var dedi, hakim neymiş gösterde bilelim dedi, ortalık sessizliğe büründü, sustu kaldı.. hakim; kızın böyle birşey olmadığını söylüyor sen hala delilden bahsediyorsun .... hanım dedi :)