Hala afaroz eylemi gerçekleşmemiş:o
Printable View
Tazmanya canavarı eve geldi ve yine klavyeyi; q'ya çevirdi...:)))
Yani benim oğlum....:)))
Habire klavye"yi değiştirmek zorunda kalıyorum.Sitemiz'de asılmak ne ki? Gelin de halimi görün...Aynı benim gençliğiim.Uyudu da birazcık rahatladım.:))Oy oy oy...Benim erkek versiyonum....:))))
F klavye ile yazmak özel bir eğitim gerektiriyor..
harbiden deneme : oncelikler selamlar ve ozur diliyorumki deneme tahtasina boyle bir mesaj atiyorum...
ben bir mesaj attim gelecegimi ilgilendiren benim icin cok onemli olan bir durum fakat sanirim degerli hukukcularimiz henuz mesajimi gormedi veya yanitlamak istemedi tabii birde yoneticilere sitemim var gereken yerlere konu actim her defasinda konum ilgisi olmadii halde baska bir eski konuya mesaj olarak tasinmis birlestirilmis belkide gorunememesinin sebebi budur. Rica ediyorum mesajimi yanitlayin cunku acil bir sekilde kararimi sali vermek zorundayim konu linkini buraya atmam saygisizlik olur diye atmadim arama butonundan kullanici ismimden iletimi bulmanizi dilerim saygilar tesekkurler.
Denemeeeeee:)))
Tamam tamam kızmayın abartmayacağım:o
Tam da nick değişikliği bölümüne yazacaktım ki baktım o başlık kilitlenmiş. Aslında ben de mi nick değişikliği istesem diyordum hatta bu fikir uzun zamandır kafamda dönüp dolaşıyor buraya her girişimde. Malum hukukcafe geleneği üzere üye olurken Akademik Sultan yapmıştık ismimizi. Burda biraz fazla iddialı kaçıyor ve de yani demokrasinin olduğu çağda bu Sultanlık biraz demode duruyor. Bu sultanlığımı alsanız da sıradan bir vatandaş yapsanız diyorum:o Sade Akademik olayım diyorum:)
Nick değiştirme denemesiiiiiiiiiiiiii... Sessss..bir ki.... evet gayet iyi çalışıyor bu arada:)
[QUOTE=Tam da nick değişikliği bölümüne yazacaktım ki baktım o başlık kilitlenmiş.:)[/QUOTE]
alıntılama denemesiAlıntı:
Bu sultanlığımı alsanız da sıradan bir vatandaş yapsanız diyorum:o Sade [B rumuzlu üyeden alıntı
Valla sayın sedatif size ne demeli.. Alıntı yapmak için öyle birini seçtiniz ki, bir akademisyenden alıntı yaparken destur çekip:o APA formatında yazmanız lazım valla yoksa intihal var diye yaygarayı bir basarım:o hayatınız kayar:))) aynen alıntının kuralı ayrı, fikir bazında alıntının kuralı ayrı..çok işiniz var sizin yandınız siz:))))
denemeeeeeeee...
Sayın Akademik Sultan; bir kaç gündür; "deneme" forumunda deneme yapmadığınız için üyeliğinize son verilmiştir...