Mahşerin beş atlısı AKP nin çocukları..Bu dünyada işleri iş. Ya öbür dünya...Kendilerine sorarsan orası da garanti..Kimisi malulen askerlikten yırtıyor..Kimisi ise daha reşit olmadan sanayici..Durmak yok..Yolmaya devam..
Printable View
Mahşerin beş atlısı AKP nin çocukları..Bu dünyada işleri iş. Ya öbür dünya...Kendilerine sorarsan orası da garanti..Kimisi malulen askerlikten yırtıyor..Kimisi ise daha reşit olmadan sanayici..Durmak yok..Yolmaya devam..
Son gelişmeler gösteriyor ki hile ve hurda ile bile oy oranları istedikleri seviyelere ulaşamayacak gibi ve şimdiden son kozlarını piyasaya sürmek için hazırlanıyorlar...
Ben gladyonun bu ayağının bu kadar ucuz bir operasyon için ve bu kadar erken deşifre olacağını düşünmemiştim doğrusu...
Ben Özkan'lı TUNCAY'ın bu kadar hafif bir oyuncu olduğunu düşünmemiştim doğrusu...
Hayat bu...
Zaman bu...
Hiç kimse bu akışa karşı kirliliğini koruyamaz...
KORUYAMIYOR DA...
Görüntüye aldanmamak lazım.
Tuncay Özkan tutuklu bulunduğu sırada parti genel başkanlığına seçildi. Bakalım bundan sonraki gelişmeler hangi seyri gösterecek. Bu konuyu Tuncay tutuklanmadan 6 ay önce açmıştım. Tuncay Özkan birgün Başbakan olur mu? Zor gibi görünsede Türkiye de birşeye olmaz deyip yanılmak her zaman mümkündür.
Hangizimiz Tayyip Erdoğan'ın hapisten çıkabileceğini ve başbakan olabileceğini tahmin etmiştik? Durum bu.
Tuncay Özkan medyaya yansıtıldığı kadarıyla kullanılmış gibi görünüyor. Ama güçlü biri olarak tekrar karşımıza çıkabilir.
'Dün dündür bugün de bugün'
Katılıyorum.
Katıldığınız konu nedir Mehmet Bey, açarmısınız biraz ?
Tuncay Özkan'ın da hapisten çıkıp Türkiye'yi idare edebilecek noktalara gelebileceği fikrine katılıyorum.