Öncelikle hukukçuları biraraya getiren böyle bir sitenin olması çok güzel ... Bu sayede farklı okullarda okuyan değerli hukukçu arkadaşlarımızla da tanışma ve aynı platformlarda tartışma şansı da buluyoruz. Tabi kendimi bi tanıtayım di mi önce:) Ben de Selçuk ün. Hukuk fakültesinde okuyorum. Bu sene son sınıfım vizelerimiz bitti ve nasip olursa en geç bütlerde okulumu bitiriyorum. Gerçekten okulumuz hem bize sağladığı imkanlar, mekan ve eğitim açısından oldukça güzel ve eminim ki gelecek vaadediyor. Fakat bu gelecek Konyanın şehir olarak Ankaraya veya İstanbula göre çok gerilerde kalmasından dolayı bir türlü gelmiyor. Dalında biraz parlayan değerli eğitmenlerimiz bir de bakmışız ki ertesi sene başka bir okula transfer olmuş. Bu beni gerçekten çok üzüyor. Gazi ün. Hukuk fakültesi daha çok yeni ve bu yüzden de eğitim kalitesi olarak henüz S.Ü. hukuk fakültesinin gerisinde fakat sırf Ankara da olduğu için bizim birçok iyi eğitmenimiz şimdi Gazi Hukukta.... Bence bu çok insafsız tam kalite yükselmişken bir de bakmışız ki profesörün dersi Arş. görevlisine verilmİŞ