Gazetelerde yer alan haberlere göre; "Ergenekon davası" film olacak mış. Seneryo yazmaya gerek yok. Alsınlar iddianameyi 50 film seneryosu çıkar. Eklerine bile gerek kalmaz.
Printable View
Gazetelerde yer alan haberlere göre; "Ergenekon davası" film olacak mış. Seneryo yazmaya gerek yok. Alsınlar iddianameyi 50 film seneryosu çıkar. Eklerine bile gerek kalmaz.
Tutuklu sanık Em. Tuğgeneral Veli Küçük: "400 yıl dediğin nedir ki? Göz açıp kapayıncaya kadar geçer" dedi.
Danıştay Davası sil baştan...Ergenekon davası ile Danıştay Davası'nın birleştirilmesine karar verildi.
Atabeyler davasının da ergenekon'la birleştirilmesi istendi.
Şemdinli davasının müdahillerinden PKKlı Seferi Yılmaz davanın Ergenekon Davası ile birleştirilmesini istedi.
Süper çocuklar
CumhurbaŞkanI Gül’ün, Başbakan Erdoğan’ın, Ulaştırma Bakanı Yıldırım’ın, Maliye Bakanı Unakıtan’ın çocukları, adeta kendi aralarında da yarışıyor. Yıldırım’ın oğulları yaptıkları son hamleyle öne geçmiş durumda
Haberin Devamı:
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/ha....php?hit=11925
sdt23 : Terörle baş etmek için kapsamlı bir mücadele planı gerekir.
Afedersin ama benim bu sözlere karnım tok benim gibi Türk halkının da aynı. Vursunlar kaçsınlar, sonra biz vururuz nasıl olsa. Amerika'nın Irak savaşında neden kaybetti. Dostunu düşmanını bilmiyor. Siz bana kim dost kim düşman söyleyebilirmisiniz. Bunu askere gitmiş ve askeri görevini doğuda yapmış olanlar daha iyi anlayacaktır.
Büyük servetlerin arkasında bir suç gizlidir.
AKP, adete büyük küresel bir şirketin yönetildiği gibi yönetiliyor. Sanki kendi içinde dünyaca tanınmış CEO ları var. Her adımı iyi analiz ediyor ve gerçekleştiriyor. İyi veya kötü, haklı veya haksızca. Ama nerden bu servet tartışmalarına noktayı koyalım arkadaşlar. Bizim söylemlerimizin buna bir yararı olmayacaktır. Farkındaysanız herkesin bildiğini konuşuyoruz. Parti yandaşı şirketlerden gelen usullü veya üsülsüz kazançlar.
Ben hiç hatırlamıyorum, bir Başbakan, bir Bakan, bir Milletvekili veya bir zengin'in oğlu askerlik yapsın. Bu konuda bayatlaştı artık. Yapmazlar, yaptırmazlar. Arada bir çıkabilir politika veya siyaset için..
Gelelim Tuncay Özkan'a. Gizli perdenin adamı. Hatırlıyormusunuz. AKP, Tuncay Özkan'ın Akşam grubundaki işine son verdi. Nasıl mı? Öyle bir seçenek sunduki Tuncay Özkan kendi istifa etmek zorunda bırakıldı. Sonra tartışmalar, polemikler vs...
O zaman şunu merak ettim. Neden bir yayın grubu yöneticisi çok lüks bir hotelde özel ofisi olsun ve neden hotelde?
Hatırlarsanız Tuncay Özkan bir ara sahte plakalı bir araçlada yakalanmıştı.
Hep bildiklerimizi konuşuyoruz. Bunlara çare olamayacak kadar yoruyoruz benliğimizi.
Burak Erdoğan ın Tayyip in çocuğu olmak dışında hangi hastalığı varmış, ben de onu öğrenemedim.
Burak Erdoğan'ın hangi hastalığının olduğunu öğrenmemize gerek yok.
Ancak Genelkurmay Başkanlığı raporu veren Kasımpaşa Deniz Hastanesi doktorları için bir soruşturma açar ve bir usulsüzlük olup olmadığını kamuoyuyla paylaşırsa bütün kuşkuların giderilmiş olur.
YARSAV başkanı ve Cumhuriyet başsavcısı Eminağaoğlu için bu yapılmıştı.
http://www.tumgazeteler.com/haberler...k-eminagaoglu/