aman yağmur yağdı tazminat eridi, %50 si gitti sana bi şey kalmadı
falan filen olmasın. Ne de olsa yağmur yağacak
Printable View
aman yağmur yağdı tazminat eridi, %50 si gitti sana bi şey kalmadı
falan filen olmasın. Ne de olsa yağmur yağacak
Ben Sayın Bilgili'ye güveniyorum. Eminim kalan %50 bir kış tatilini finanse eder.
abbas bey kardan anlamaz
ya karı zanneder, ya kara. onun için yaz tatili yap. nasılsa yağmur yağacak
O Biliginin bileceği kısım. Kendi %50 si ile ister yaz tatili yapsın ister kış.
Ben kendi payıma bakarım. Evet yağmur yağacak yağmalı...
Fulya Hanım;
Sayın BİLGİLİ'yi seçmenizin nedeni kendisinin bilgili olmasının soyisminde acıkca ifade edilmesi sanırımsa.
Ama bence bu durum reklam yönetmliğne aykırı.Haksız rekabet var burada tüm ilgililere duyurulur.
Alakası yok efendim. kendileri nekadar haklı ve mağdur olduğumu görerek bu davaya talip oldular.. Uğraşmayın vekilimle. Soyada da kendide Bilgili...
Sayın MİLO;
Ne de güzel açıklamış, yorumlamışsın... Ağzına, klavyene sağlık... Bu müthiş yazım, espiri yeteneğinizden bizleri sürekli yararlandırın, rica ediyorum. Bu arada, burada espiri anlayışım yönünden kendimi yalnız hissetmeye başlamıştım. (Ya ne yetenek ama... Kendi kendime tekrarlıyorum.)
Bu arada foto değiştirmek de bir işe yaramadı. Hala Abbas Amca liste başı görünüyor. (Kaderim buysa çekerim...)
Sayın Abbas Beye;
Bazen çok uzaklarda ararsın; akan suyu, Akdenizi, NİL Nehrini, mississipi'yi... Bir bakarsın Adana'ya yağmur yağmış, sel seli götürmüş evin eşiğinden adımını attığın sokak Akdeniz, Nil Nehri, Misssissipi olmuş...
Kıssadan Hisse: Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır.
Fulya hanım;
Sataşmaları dikkate almayın. %'50'ye fitiz. Meslektaşlarım beni çekemiyor. Onları da anlayışla karşılamak yakışır bize.
Katılıyorum Sayın Bilgili..
Hele yağmur bir yağsın kıskançlık neymiş görür onlar....