Allah Allah; sanırım heryerde hava süpper güneşli ve hiçbir yerde yagmur yok...
Printable View
Allah Allah; sanırım heryerde hava süpper güneşli ve hiçbir yerde yagmur yok...
"İSKİ'den evleri terk edin çağrısı" boşuna mı yapılmış yani?
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12462459.asp
"Ankara’da ‘üst kata çıkın’ uyarısı" da mı boşuna?
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12456225.asp?gid=233
Komşu komşuyu istemezse n'olacak?
Siz hiç yağmur tatili yapmış mıydınız?
http://www.ntvmsnbc.com/id/24999662/
Bu seferki yağmurlu havanın sonu acı oldu...
Köyün birinde İbrahim Ağa diye biri varmış.. Bu ağa soyadından memnun değil miş ve soyadını değiştirmek için idareye başvurmuş... Ağanın soyadı aradan 15 gün geçtikten sonra KURTOĞLU olarak değişmiş. Ağa bu duruma çok sevinmiş ve hemen adamlarına köylüye bu durumu iletmelerini emretmiş. Aradan 15 gün geçmiş ve ağa kendi kendine ulan soyadımızı değiştirdik ama acaba köylü öğrendi mi bi köye inip sorayım demiş ve hemen köye inmiş. Köyde 2 tane kahvehane varmış ve ağa ilkine girmiş.bütün köylü ayağa kalkmış hoşgeldin ağam demiş.ağa bu kahvede 10 dakika muhabbet ettikten sonra sadede gelmiş.
Köylüm ben soyadımı değiştirdim öğrendiniz mi yeni soyadımı demiş. Köylü hep bir ağızdan KURTOĞLU ağam soyadın demiş
Ağa gönül rahatlığıyla öbür kahvehaneye geçmiş. B urada da bir 10 dakikalık muhabbetten sonra sadede gelmiş Köylüm benim yeni soyadımı biliyor musunuz?
köylü hep bir ağızdan KURTOĞLU ağam demiş ve ağa tamam köylü ağalarını yeni soyadıyla tanıyo deyip evinin yolunu tutmuş.
fakat eve giderken yolda köyün çobanı ağanın karşısına çıkmış ve demiş ki ağam merhaba gel ayran içelim pilav yiyelim .ağa bu teklifi evde çok işi olduğundan reddetmiş başka zaman çoban demiş ve yoluna devam etmiş.
10 adım attıktan sonra ağanın soyadı aklına gelmiş ve çobanı yanına çağırmış.çoban da koşa koşa gelip buyur ağam demiş.
çoben sen benim yeni soyadımı biliyor musun demiş ağa.çobanın cevabı aynen şöyle olmuş
VALLA AĞAM BİR HAYVANIN OĞLUYDUN AMA HANGİSİYDİ UNUTTUM))))))))))
umarım ne anlatmak istediğimi anlamışsınızdır sevgili üyeler)))
Bugün hava güneşli ama nedense içimde fırtınalar kopuyor..:DD
Sizin sayın Fırat Bayındır'ı doğrulamanıza gerek yok. Onay makamı mısınız? Hem pizzayı neden yediniz?
kader barmen olmaz. barmeyd olur
Barmeyd'in Bar me kısmını anladım da yd ne oluyor?
İllaki havayı yağdıracaksınız.
Dam üztünde saksağan..
Kadirciğim dam üstünde saksağan kovalayacağına şu bizim İstanbul belediyesine sorduğumuz soruları yanıtla...
1- Sarıkız buzağıyı sütten kesti mi?
2- DoğalSaza zam var mı?
3- Şu sebekesi arızları giderildi mi?
4- Kollardaki çukurlar ne zaman tamir edilecek?
5- AÇ Partiden ne zaman ayılacaksın?
6- Sen de DumurBaşkanı olmayı düşünüyor musun?
7- RETİP'e İBB'den destek devam mı?
8- Bu sene İllerKankasından ne kadar para aldınız?
9- Bu rumuzu nereden buldun?
Sn admin Kadir beyle samimiyetinize istinaden hesabımdan fazla çekilen su faturasını iade etmesi ni de rica edermisiniz? Haftaya memlekete gideceğim lazım bana.
Nayır, nolamaz... Kadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir
Duyduğuma göre biri burayı arıyormuş yanlız şemsiyesi yokmuş.
En baştan sonuna kadar gülmeden okursa zenci olayım:'(
Burası saçmalardan seçmeler köşesi mi? ;))
Biraz da ben saçmalama özgürlüğümü kullanayım o zaman...
Bu sıralarda aklımı kurcalayan çok önemli konular var bir türlü cevabını bulamıyorum.:alala
Mesela; manda niye gider söğüt dalına yuva yapar.Hadi yuva yaptı onu oradan itfaiye mi indirir?
Tiritine tiritine bandım bedava mı sandın para verip aldım türküsündeki tirit bildiğimiz tirit'midir? Öyleyse tirit çarşıda satılmakta mıdır ki alınsın?
Bir deli kuyuya taş atar bin akıllı çıkaramaz diyorlar.Taşın kuyudan çıkarılması çok mu gereklidir? Bin akıllı bence daha deli değil mi? :)
İşte bunun gibi akla ziyan sorular tüm günümü alıyor ne yapsam acaba gözüm ablaya mı sorsam? Gayet mantıklı cevaplar veriyor kendisi de..:)))
Bu laf şimdi bana mı Mehmet bey! Niye arayayım ki bilgisayara navigatör taktım hemen buldu..:)))
Hepsini okursam saatler geçer bölüm bölüm okuyorum.:)
Sağolun tavsiyeniz için hakikaten güzel bir forum olmuş.Bir de şemsiye taşıma zorunluluğu olmasa..
Ama ona da çözüm buldum hani şu başa şapka gibi takılan minik şemsiyeler var ya ondan taktım..:))))
Bugün hava taşlı demek daha doğru olur sanırım.
Nereye baksam taş yağıyor TAŞ , ne yağmuru!..
Bugün hava gerçekten yağmurlu üstelik de soğuk.Gökyüzü gri ve kasvetli.:(
Adliye ise kasvetli mi kasvetli...
Bu arada Engin bey Kadir bey'den fazla ödediği su parasını geri aldı mı, yoksa alamayıp üzerine bir bardak su mu içti?:))
Engin bey yoksa hidrofobik mi oldu? ;)
Aldım Baybora, hatalı okuma nedeniyle fazla tahakkuk ettirilen faturaları iptal edip yenisini çıkarıyorlar fazla ödemeyi iade ediyorlar.
Bugün hava hem yağmurlu hem de soğuk..
Yazın kış bir an önce gelsin diye dua edersen böyle olur işte..
Lahana gibi giyinirsin sokağa çıkarken
Lahana dedim de aklıma geldi lahana sarmasının zeytinyağlısını mı seversiniz, kıymalısını mı? :)))
Bugün hava gerçekten yağmurlu
Eve hapis olduk kovaları doldurduk soğu bekliyoruz :)
Havalar nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun. Lahana dolmasındaki göz hakkımı helal etmiyorum.
Sayın Av.Engin bey sizin istediğiniz lahana dolması olsun. helalik yeterki bukadar olsun şimdilik bununla idare edelim.saglık olsun saygılarımla
http://www.yildizmutfagi.com/Tarifler4/a-264.jpg
İzmir'de eskilerin deyimiyle geceden beri Gök yarıldı gözünü açmadı yağmur
Bir birikinti iken buharlaşıp yükselen
Sonra bir bulut olup mavi gökleri delen
Bir süre gökte durdu Allahın himmetiylen
Gökten rahmet olarak bir damla sudur inen Sinan Karakaş
Bugün hava depremli.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14231834.asp?gid=373