Cevap: Bankaların Harcama İtirazında yaptığı Kurnazlıklar.. ÖZEL İLETİŞİM YOLUYLA KENDİLERİYLE İRTİBATA GEÇİLMESİNİ İSTEYEN KİŞİLERE İTİBAR ETMEYİNİ
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
3 günde sadece bilgisayar başında oturup oyun oynamak için 16.000tl mi ödediniz???
PArdon siz parayı nereden topluyorsunuz ???
yaptık bi hata
Cevap: Bankaların Harcama İtirazında yaptığı Kurnazlıklar.. ÖZEL İLETİŞİM YOLUYLA KENDİLERİYLE İRTİBATA GEÇİLMESİNİ İSTEYEN KİŞİLERE İTİBAR ETMEYİNİ
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
3 günde sadece bilgisayar başında oturup oyun oynamak için 16.000tl mi ödediniz???
PArdon siz parayı nereden topluyorsunuz ???
Sahi ... Siz bu parayı ne iş yaparak kazanıyorsunuz merak ettim..
- - - Updated - - -
Kumar oynamak iradi bir eylemdir.
Karar vereceksin, hazırlanacaksın, kartını paranı hazır edeceksin, mekanı, masayı, oyunu, oyuncuları, yükseltme kriterlerini vs seçeceksin. sonra oynayacaksın.
Bunun adına HATA denmez... Siz böyle avutuyorsunuz besbelli kendinizi.
Alıntı:
caneer35 rumuzlu üyeden alıntı
savcılıktan bi sonuç alabilme şansımız varmı peki? bir de ne kadar sürer bilginiz varmı?
vardır ama zaman lazım
Alıntı:
joeblack1222 rumuzlu üyeden alıntı
vardır ama zaman lazım
eyvallah..
Şimdi aradım yine yapıkrediyi firmadan işlem yaptığıma dair belge isteyecekmişim ben telefonuma mesaj olarak.Mektup yollamışlar bana,benim de hesaplarımı kapattılar,nasıl göndereceğim o belgeleri?
şimdi yine aradım,31 temmuzda yapılanlardan biri 15 ağustosta sonuçlanmış ama iade yok henüz dedi adam.
tekrardan yazın lütfen pazartesi bi itiraz dilekçesi daha dedi.hepsi farklı söylüyor,nasıl iştir bu ya...
belge istiyorum göndermiyorlar,aradım yine bankayı belgeyi almanız gerekiyor diyorlar
Artık yavaş yavaş sayılı günlere girmeye başladım harcama itirazımın sonuçlanmasını bekliyorum finansbanktan bir falso olmadığı taktirde iade alacağım...Bu günler hiç geçmek bilmiyor
Alıntı:
ahmet2677 rumuzlu üyeden alıntı
Artık yavaş yavaş sayılı günlere girmeye başladım harcama itirazımın sonuçlanmasını bekliyorum finansbanktan bir falso olmadığı taktirde iade alacağım...Bu günler hiç geçmek bilmiyor
İtiraz dilekçenizde ne yazıyordu ?
Alıntı:
ByMaDaK rumuzlu üyeden alıntı
İtiraz dilekçenizde ne yazıyordu ?
mal hizmet alamadım diye dilekçe yazmıştım..
Alıntı:
ahmet2677 rumuzlu üyeden alıntı
mal hizmet alamadım diye dilekçe yazmıştım..
Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Ben dilekçeyi hazırladım artık fax yollaması kaldı. Özel mesaj yoluyla gönderdiğiniz dilekçe örneği varsa veya bana başka bir yardımınız olabilirseniz sevinirim.
Alıntı:
ByMaDaK rumuzlu üyeden alıntı
Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Ben dilekçeyi hazırladım artık fax yollaması kaldı. Özel mesaj yoluyla gönderdiğiniz dilekçe örneği varsa veya bana başka bir yardımınız olabilirseniz sevinirim.
senin hangi banka işlemler nasıl şifrelimi onları bilmem lazım bide işlemler hangi firmadan yapılmış.