Ankara Üniversitesi ezici bir üstünlüğe sahip ama İstanbul hukuk'u da yabana atmamak lazım.
en iyisi ankara hukuk ardından burun farkıyla geride olan İÜHF bence
Printable View
Ankara Üniversitesi ezici bir üstünlüğe sahip ama İstanbul hukuk'u da yabana atmamak lazım.
en iyisi ankara hukuk ardından burun farkıyla geride olan İÜHF bence
bence de kesinlikle İstanbul hukuk.okulumu tek geçerim:ok
kendi okulunu yazan arkadaşlar.
bende sizdenim ve marmara diyorum.
ayrıca bu kendi okulum iyidir geyiği bi yana bu okulların meseleye bakışlarıda farklı değilmi. Ben öğrenciyken mesela ceza usülden anakra üniversitesinde test yapıldığı sölenirdi ince kitaplardan:)) Yani yanlış mı biliyorum bu okul mesela ağırılıklı olarak hakimlik savcılık sınavları için eğitim veren bi yapıya sahip. Neyse Dönmezer hoca bizdeydi gerisini anlamam ben:ok
Özel üniversiteler neden bu ankete dahil değil acaba?
Bu konu bence gereksiz .Kimse okuduğu üniversite dışında bir üniversiteyi seçecek değil.Bence soruyu hangi fakülte daha çok öğrenci alıyor ve mezun sayısı nekadar diye değiştirsen daha iyi olurdu.Hakimlik sınavında gazi hukuk birinci ama burda sıralamada çok geride.Dediğim gibi bu anket eğitim kalitesini değil öğrenci sayısını gösteriyor.Hangi fakülte çok öğrenci alıyorsa o üst sırada
Herkes gittiği okulun eğitimini bilir ve okuduğu okulun eğitimi hakkında bilgi verebilir.Dıştan bakarak içindekini ne kadar görebilirki?
Ben en iyisi Ankara sonra da Selçuk.
Ben Selçuk'ta okuyorum. İki arkadaşım Ankara'da, ikisi Gazi'de, ikisi İstanbul'da, ikisi Deu'da, biri de Marmara'da okuyor. Ankara'dan sonra Selçuk, kendi aramızdaki kıyaslarda hep ağır basan üniversite oluyor.
Tek ve en büyük eksiği ise, fakülte kütüphanesinin öğrencilere kapalı olması.
Kriteriniz ne peki? İyi üniversite ne demektir?