Acaba bütün bunlar kendi mi hazırlamış.? Yada Avukat yardımı ile mi.?
Printable View
Acaba bütün bunlar kendi mi hazırlamış.? Yada Avukat yardımı ile mi.?
türkiyede anasi akil vermistir burada ise kadin siginma evindeki kadinlar akil vermistir diye düsünüyorum
hatta buradaki ifadesini yemin ederek vermis yani suclu duruma düsmesi lazim..
oradaki avukati sonradan zina davasi oldugunu ögrendigi zaman bunlara demis bosuna ugrasmayalim herseyi kaybedecegiz imzayi atalim pes edelim demis ama inat ediyorlar birde yukarida yazdiklarima ek olarak 50bin lira manevi, 50 bin lira maddi, her ay bin lira nafaka ve cocugun velayetini istiyorum benim 5bin lira manevi tazminatida red ediyorum diye yazdirmis tabi dostuyla olan iliskiside iftiraymis...
böyle iki lafindan biri yalan olan kisiye hakimin inanmiyacagini umut ediyorum birde tabi cocuk hizmetleri kurumundaki calisanlarindan benim lehime ifade verecegini...
Eşinizin iddialarını çürütecek delilleri hazırlayın.
Avukatınıza verdiklerinizin haricinde vereceğiniz deliller var mı iyice irdeleyin.
Ayrıca karınızın iftira dediği dostuyla olan ilişkisine dair en iyi delil karısını şahit olarak mahkemeye dinletin. Çünkü bu kadın, kocası ile sizin eşinizin ilişkisini öğrendiğinden beri neler olduğuna dair en güzel ifadeyi verecektir. O kadını şahit olarak dinletmeye ikna edin.
Ayrıca karınızın Almanya'da neler yaptığına hatta dostuyla görüşüp görüşmediğine dair dedektif de tutun derim. Karınız kadın sığınma evinde kalmasına rağmen görüşüp görüşmediğine dair delil Türkiye'deki davanıza delil olacak ve karınızın yaptığı zina daha kesinlik kazanacaktır.
Eşinizin ifadelerini çürütmek için, delil, şahit sunmalısınız.
Mesela evinize gelen sizin arkadaşlarınıza cinsel hayatınızı anlattığı ve onlara satmaya çalıştığınızı iddia etmiş. Eşiniz bu iddiasını ispat etmek zorunda. Yani arkadaşlarınızı mahkemeye şahit olarak dinletip bunu doğrulamaları gerekir. Tabi şahit olarak çağırabilirse!!! Çağırsa bile o yönde ifade verecekler mi bakalım?
Sizde tam tersine birkaç arkadaşınızı mahkemeye şahit olarak dinletip bu iddiaların yalan ve iftira olduğunu asla hiç kimseye karısını pazarlamaya çalışan bir adam olmadığınız yönünde ifade verebilir. Tabi bunları avukatınızla değerlendireceksiniz.
Bu kadarda ailecek yüzsüzlük olurmu kardeşim, soysuz mu bunlar git onla yat bunla yat sonrada hak talep et yüzsüzlük yap halk içine rahatça çık iftira at bu kadar yüzsüz ve soysuz bir insan ben görmedim . Çanakkalede yatan onca şehidimize atamıza yakışmayan soysuz iffetsiz bir kadınmış . . . Umarım bundan sonra yanlış bir seçim yapmaz içinde bulunduğun olaydanda lehine kararla kısa sürede galip çıkarsın .
hic bir sahit bulamaz ancak kadin siginma evinden yalanci sahit belki ama oda zaten hemen anlasilir..
hatta ben doktorlardan falan dosyalari almaya gittim onlarda birak iddiayi ortaya atan ugrassin onlar herseyi ispat etmesi lazim dediler öyle ifade veripte kenara cekilmek olmaz dediler..
avukatim 2 sahit yeter dedi birde kuzenimin yeminli ifadesi var kizim onu kendi arkadasi gibi görüyordu ona herseyini anlatiyordu.cok sahit olursa sanki suc bastiriyor görüntüsü veririz dedi onun icin annem,kardesim mahkemede sahitlik yapacak birde kuzenimin ifadesi olacak zaten hepimiz ayni apartmandayiz..
ama sonucta tüm dediklerinin yalan oldugu ortaya ciksa bile vede beni aldattigida zaten ortaya cikacak ama yinede benim kizima bakabilecegimi onlara göstermem lazim onun en büyük kozu benim calisiyor olmam yoksa annem bana destek olacak yemegi onlarda yiyoruz tabi camasir,ütü falan onlar yapiyorlar..annem isinden cikacak ama belki yinede hicbirseyin faydasi olmayacak o gün en kötü ihtimal mahkemede kizimi alip gidecek yada en gec 1-2 gün sonra...
ondan sonra ne güzel calismasina gerek yok cocugu bahane edecek devlet maas baglayacak benden cocuk parasini alacak buna bir ev tutup kirasini falan ödeyecekler gel keyfim gel bedavadan yasam..sonrada netten yada carsilardan erkek avina cikar..maalesef burada kadinlara cok hak taniyorlar ancak ne bileyim alkolik, eroinman,hayat kadini falan olursa sansin daha cok yüksek oluyor, birde tabi hakimin vede cocuk hizmet dairesindeki calisanin insafina kalmis birsey...
türkiyedeki davadan yüzde yüz umutluyum ama buradakine karamsar bakiyoruz birde önce dedigim gibi tam olarak bilmiyorum burada velayeti alirsa türkiyede´de ben alirsam sonuc ne olacak kimse bir bilgi vermemis..
hayirlisi olsun bakalim cekecegimiz varmis cekiyoruz..
daha öncede yazdigim gibi anneannesi, 2 teyzesi ve annesinden sonra bu yani anne tarafinin mayasi bozukmus...
anne babasi seref....olursa böyle olur iste, birde demislerki damadin akrabasi utanmadan ciplak fotolari, cdleri verdi gitti onunda kizlari var onlarda aynisi olsun diye beddua ediyoruz demisler, yani biz utanacakmisiz!!!! bazi insanlar icin seref, namus, haysiyet önemli degilmis, tüm köy duydu umurlarinda degil...
ALLAHIM görüyor hepsini, hakkimizda hayirlisini versin....
Tamam işte. İstediği o hayatı sürdüğünde sizin ekmeğinize yağ sürmüş olacak. Siz dedektif tutarak şu an ayrı yaşıyor iken bile dostu ile beraber olduğunu Türkiye'deki mahkemeye kanıtlayın. Bu sizin için süper bir fırsat. Bu ispatla da eşinizin iddialarını tamami ile çürütmüş olursunuz. Bırakın dostu ile beraber yaşasın. Görüşsün. Hatta başka da bulsun. Kaç tane bulursa bulsun.
Ayrı eve çıkıp çocuğunuzu da aldı diyelim ki, fikir jimnastiği yapalım. Çocuğunuza bakacak mı? Bakmayıp çocuğunuzu üzdüğünde çocuğunuz yeniden gelen sosyal hizmetler yetkililerine annesi ile alakalı şeyleri söylemeyecek mi? Ayrıca yine keyfine bakıp dostuyla, onunla bununla mı olacak? Dedektif tutarak bunları ispatlayabilirsiniz. Yeter ki karınız böyle yapsın.
Ayrıca diyelim ki çocuğu anneye verdi sosyal hizmetler. Sizin görme hakkınız olmayacak mı? Sizde kalma hakkı olmayacak mı?
Eğer çocuğunuzu anneye verme durumu olursa ne gibi şeylerle çocuğunuzu tekrar geri alabileceğinizi Almanya'daki avukatınızdan iyice öğrenin.
benim avukatim aile islerine bakiyor onun yaninda 2 avukat daha var birisi ceza hukukuna bakiyor simdi o avukatida tuttum ve onun dedigini yapip polise ifade vermeye gitmedim sonra kendi aleyhine birseyler söylersin cocuk kacirmanin cezasi 5 yila kadar hapis yada para cezasi demisti..
polise fax cekti artik benim ona yetki verdigimi yazdi vede dosyami istedi polisten...
hem karim sikayetini geri cekse bile artik kamu davasi oldugu icin savciliga falan gidecekmis bu olay, onun icin mecbur avukatla isbirligi yapmam gerekliydi..
bende avukatima yine yetki verip polise onun hakkinda suc duyurusunda bulundum, cünkü karim beni dogmamis cocugumuzu öldürmekle vede onu erkeklere satmakla sucluyordu verdigi yeminli ifadede..
o benimle ugrasirsa bende altinda kalmam basarim parayi avukat tutar ugrasirim diye düsündüm..
türkiyedeki avukatina verdigi ifadeleride burada lehime kullanacaklar cünkü orada ve burada hep farkli ifadeler vermisti..
cocuk hizmet kurumundan daha gelen olmadi davaya 1 hafta kaldi bugün yarin gelirler zannedersem bu davanin sonucunu onlar büyük oranda etkileyecek..
birde avukatim belki hakim sonradan istedikleri velayet davasinin acilmamasina karar verebilir dedi cünkü türkiyede dava devam ediyor onun sonucunu bekleyelim diyebilir dedi, insallah öyle olur o zaman türkiyede kesin velayeti alirsam buraya tanitiriz vede en kötü ihtimal bu davayi kaybedersek bile kizim 3-4 ay sonra yine bana geri verilir...bu davada sadece kizimin kimin yaninda kalacagina karar verecekler...
insallah adalet yerini bulacak benimle daha 3 ay önce pazarlik yapan su kadar para ver senden bosanirim ama cocugu istemem ayak bagi yapmam ben kendime dost bulur ondan cocuk yaparim diyen kadina, 7 senedir burada oturan ama 3 kelime almancayi yan yana getiremeyen, kadin siginma evinde kalan, parasi olmayan, sonra saatlerce pc basinda oturup erkeklerle chat yapan, sanal seks yapan, okey oynayan,hic tanimadigi kisiye kendini webcam´da gösterip sesli sanal seks yapan, ruh hastasi, yalanci, ALLAH korkusu olmadan herkese iftira atan, evliyken kocasi gececiyken dayisi 1 kat üstte, babasi 2 kat üstte, kuzeni yan binada, öbür kuzeni karsi binada, ayni binada baska türk komsular varken hic korkmadan utanmadan eve erkek alan birisi acaba ileride tek basina kalinca neler yapar siz düsünün artik.....böyle birisine kizimi verirlerse adaletten süphe ederim.....