Özelliklerine göre fiyat çok uygun hemen alıyorum :P
Printable View
Özelliklerine göre fiyat çok uygun hemen alıyorum :P
:) insanlarda öyle kanıyor reis
Aytek Önemli nin Yeni İlanıdır Arkadaşlar Abiler Dikkat Lütfen :) Kapattırdım Gerçi Ama Yinede Ayık Olun
http://i.hizliresim.com/7o5JgY.jpg
Hukukcu arkadaslardan ricam, www.aytekonemli.com web sitesini bi ufak ziyaret ederek ifsa ettigimiz bilgilerin hukuki anlamda bir problem teskil edip etmedigi hakkinda bilgi almak isterim. Bu baglamda da magdurlarin bu siteyle diyaloga gecmelerini, rica ederim.
Başınıza iş açmaya kararlı görünüyorsunuz.
bir düşünün, biri sizin adınızı kullanarak , tc kimlik numaranıza varıncaya kadar tüm kişisel bilgilerinizi internet ortamında yayınlayarak, sizi DOLANDIRICI diye tanımlıyor.
dolandırıcılıktan ceza almış mı, şikayetleriniz sonucunda hakkında verilmiş bir ceza var mı?
Olsa dahi, o şekilde yapmanız, başınıza ciddi işler açacaktır bilginize
İddialarınızı ispatlayabildiğiniz sürece problem yok yanlız hakaret ve küfüre yer vermeyin tazminat davalarından elde etttiği parayla borcunu ödeyebilir :)
Engin Bey
Sahibinden .com üzerinden yardıma ihtiyacım var ptt kartım hesap numaram ve şifrem bi şekilde dolandırıcıların eline geçmiş.18.12.2015 te 445 tl hesaba giriş yapılmış ve aynı gün başka bir şehirden çekilmiş ben hemen ptt yi aradım ve kartımı iptal ettirdim.Fakat parayı yatıran kişide konya dan emniyete dilekçe vermiş beni bugün emniyet aradı ve sahibinden com a ilan vermişsiniz dedi ben ilan falan vermedim. ocak ayı itibariyle de ptt van dan aranmıştım ordanda 400 tl yatırılmış ve aynı gün çekilmiş o zaman dolandırıldığımı anladım.Hemen iptal işlemi yaptım hiçbişiyden haberim yok tek kusurum kartıma sahip çıkakamak forumu incelediğimde hapis cezası ve para cezasından bahsediyorlar benim ne yapmam gerekiyor.İfade için bağlı bulunduğunuz karakola çağrılacaksınız dendi.Yani dolandırıcılığa sebebiyet vermiş mi oluyorum.Hesabıma 10 gün içerisinde 2 defa para girişi oluyor ve her ikiside yatırıldığı gün çekiliyor.hatta kartımla manisa carrefoursa dan alışveriş yapıyorlar.Nasıl bir yol izlemeliyim.Nasıl bir ifade vermeliyim.Yardımcı olur musunuz?
Nasıl ifade vereceğiniz hususunda sizi yönlendiremeyiz doğrular neyse onu anlatmak daha isabetli olur bana göre ama siz tanıdık bir avukattan yardım alın gerekirse ki gerekir gibi gelir bana internet üzerinden hela bankalar aracılığıyla dolandırıcılık ciddi bir suç.
13.04.2015 tarihi itibariyle hemen sokağımın başında adliye var savcıya gittim ve durumu anlattım.Şikayet dosyam açıldı Savcı kredi kartını kötüye kullanma şeklinde not düştü ve beni vatan cad.emniyet siber suçlara sevk etti.Süreci bekliyorum.İfade için çağrılacağım söylendi.İnsanların basireti bu kadar mı bağlanır insan yatırdığı hesabın sahibiyle görüşmeden nasıl para yatırıyor.Birsürü işin gücün arasında böyle abudik bir durumla uğraşıyorum.Şayet hakkımda dolandırıcılık dosyası açılırsa adı geçen herkese tazminat davası açıcam.İşim yok kendimi aklamakla uğraşıcam kaç gündür savcılık emniyet karakol dolaşıyorum bilgi toplamak için Forumdaki arkadaşlar emin olmadığınız teyit almadığınız hesaplara para transferleri yapmayınız.Bizzat hesap sahibini arayınız.Daha güvenli alışveriş yollarını kullanınız.Maddi açıdan kimsenin 5 kuruşuna tenezzül etmedim.Yolda para bulsam fakire fukaraya veren adamım ben.Savcıyada aynen böyle ifade ettim.Bilgim dışında gelişen olaylar dedim.Herşey 10 gün içerisinde olup bitmiş.Keşke şahsıma ulaşabilselerdi de bloke koydurup iadesini yapma şansım olsaydı.
arkadaşlar bende sahibinden.com dolandırılanlar kervanına katıldım tanıyan bilen var mı bu şahsı
gerçek adı : muhammet selim aydın
hesap no : 43712652
ıban : tr 060006701000000043712652