Cevap: Denetimli Serbestlik - Askeri Ceza Kanunu
başka milletten görenler bu yazılanları okuyanlar olsa gülüyorum sadece yazık gercekten yazık :) pkk üyeleri bile eve dönüş yasasından yararlanırken bizler burda çoğumuz hapiste çoğumuzda beklemede peki biz ne yaptık ? :) birşey söylemek istemiyorum sinirlerim bozuluyor..
Hıc Sormayın İçler acısı bile az bu durum için bi çıkamaya kaldı bu yasada bide şimdi uludere olayı gündemde : ( Herkezin sinirleri bozuk deadles111 Burda yorum yapıp bişeyleri öğrenip paylaşmaktan başka birşeyde gelmiyor elimizden Dün telefon görüşü vardı telefondan telefona hoparlör yardımıyla görüşüyoruz ailesini arıyor aileside beni başka bir telefondan arayıp konuşabiliyoruz.Ama dün fark ettimki onunda umudu tükenmek üzere bu yasadan dolayı 10-15 güne kadar çıkarsa çıkar çıkmazsa 2 Agustos dedi : ( üzülmemek elde değilki.Birilerinin oğulları birilerinin eşi yani herkezin hep sevdiği birileri buna mahkum bırakıldı.Rabbim yardımcımız olsun.
Alıntı:
deadles111 rumuzlu üyeden alıntı
başka milletten görenler bu yazılanları okuyanlar olsa gülüyorum sadece yazık gercekten yazık :) pkk üyeleri bile eve dönüş yasasından yararlanırken bizler burda çoğumuz hapiste çoğumuzda beklemede peki biz ne yaptık ? :) birşey söylemek istemiyorum sinirlerim bozuluyor..
Tamam Ceylan Ben acık Bırakırım.KonuSuruz.
Alıntı:
ceyla rumuzlu üyeden alıntı
bahar sımdı ben grdım sen cıkmıssın denek gelemedık bi türlü yrn gece 12 den sonra grcem bn burda olursan konusalım oldumu
30 Mayıs Saat 11.00 da Mecliste 3.yargı Paketi Görüşülücek...
Umarım Herşey İstediğimiz gibi Gelişir.
Allah Yardımcımız Olsun...
CeyLan...
Netteyim..KonuŞabiliriz.
Alıntı:
bahargokhan rumuzlu üyeden alıntı
30 Mayıs Saat 11.00 da Mecliste 3.yargı Paketi Görüşülücek...
Umarım Herşey İstediğimiz gibi Gelişir.
Allah Yardımcımız Olsun...
Eğer istenen karar çıkarsa firar suçuna da denetimli serbestlik uygulanabilecek mi?
İnşallaH...
Sizin Kesinleşmiş ceza Ne kadar Ki ?
Haziranın İlk Haftası Bekleniyor Yasanın.
Buqün Ceza Kanunu Görüşülücekti..
İnşallah herkezin İşine yarayan bir yasa taslağı olmuştur.( 3 ay sınırı ile 1 yıl arasındaki cezaları ön ÖDEME kapsamı var bu 3.yargı paketinde ama buqünkü görüşmelerde ne oldu bilmiyorum.Araştırmak lazım.
Alıntı:
yağanuğur rumuzlu üyeden alıntı
Eğer istenen karar çıkarsa firar suçuna da denetimli serbestlik uygulanabilecek mi?
Alıntı:
bahargokhan rumuzlu üyeden alıntı
İnşallaH...
Sizin Kesinleşmiş ceza Ne kadar Ki ?
Haziranın İlk Haftası Bekleniyor Yasanın.
Buqün Ceza Kanunu Görüşülücekti..
İnşallah herkezin İşine yarayan bir yasa taslağı olmuştur.( 3 ay sınırı ile 1 yıl arasındaki cezaları ön ÖDEME kapsamı var bu 3.yargı paketinde ama buqünkü görüşmelerde ne oldu bilmiyorum.Araştırmak lazım.
Benim cezam daha kesinleşmedi, birkaç ay içinde kesinleşecek. Bir de haberlerden baktığım kadarıyla paketin içeriğinde askeri suçlarla alakalı bir ibare göremedim, siz gördüyseniz bir link verebilir misiniz?
Alıntı:
yağanuğur rumuzlu üyeden alıntı
Benim cezam daha kesinleşmedi, birkaç ay içinde kesinleşecek. Bir de haberlerden baktığım kadarıyla paketin içeriğinde askeri suçlarla alakalı bir ibare göremedim, siz gördüyseniz bir link verebilir misiniz?
arkadasım sen su an bekle cezan bir kesinlessin su an sanırım sivilsin askerilkle bir alakan yok deyilmi yasa cıkarsa askerilik yazmasına gerek yok anladınızmı sonucta sivil ceza evinde yatacagınız sizin icinde gecerli olur bu tur afların belli bir sartları olur tasıyorsanız peki ala yararlanırsınız 11 nisanda cıkan yasadan askeri suctan yatan insanlar bile faydalandı ama sartları tasıdılar ve bu aynı forumda daha yeni 1 ay yatıp denetimli serbetslikten faydalanan arkadas vardı fazla kurcalamayın bu işleri suc belli cezası net bekleyip görecez sıkıntı yok