Re: 16 yaşındaki kız arkadaşım şikayetçi oldu
önemli olan hangi suçla itham edildiğindir. şayet TCK md 103/1/a dan yargılanacaksan cinsel temas fiilinin anlam ve öneminin kavrayıp kavrayamadığına dair hakimde bir kanaat olusmalıdır. fiilin anlam ve önemini anlayabiliyorsa senin yargılanman gereken suç TCK md 104dür. bu da reşit olmayanla cinsel ilişkidir. burada önemli olan kızın şikayetidir. kız şikayetini geri aldığı takdirde ortada bir suç kalmaz. ailesinin ne dediği önemli değildir. mahkemede temas olduğunu kabul etmeseydin, kızın vücudunda herhangi bir morluk veya ezik olup olmadığına dair rapor istenecekti. birsey cıkmadığı takdirde beraat kararı alırdın büyük ihtimal. çünkğ beraeber olduğuna dair bir kanıt olmayacaktı. fakat hakim önünde yüzeysel seviştik demişsin bu durumda tahminim TCK md 104 ten yargılanacaksın. bu benim dusuncemdir. davanın akıbeti sonucu gosterecektir.
arkadaşlar benimde başımda 16 lık var
arkadaşlar benide 2006 yılında yani ozaman 16 yaşındaydı bitane bayan arkadaşım telefonuna cevap vermedim diye bulanıma girmiş ve karakola gidip benimle kendi isteğiğle benim yanıma gelip ters ilişkiye girdiğini ve ablasınında arkadaşımla kaldığını idda edip şikayetci olmuş ben ilk ifademde öle bişey olmadığını beyan ettim arkadaşımda aynı cevabı verdi savcılık kızın ablasınında ifadesini istedi ve kızın ablası ifade bile vermedi kızda daha sonradan gidip telefonuna cevap verdedi diye bulanıma girdim ve böle bi ifade verdim öle bişey yoktur kimseden şikayetcide değilim demiş doktor raporlarıda temiz fakat dava ağır ceza mahkemesine taşınmış bu durumda ne olur bilginize ihtiyacım var evliyim ve birbucuk yaşında bide cocuğum var ve cok kötü bulanımdayım bu olaydan ötürü sonuç ne olur bazıları bu mahkemede tutuklanabileceğimide idda etti yardımcı olursanız sevinirim
Re: arkadaşlar benimde başımda 16 lık var
geçmiş olsun liderx1x.. seninkine benzer dava bende var, ve 5 gün sonra ilk mahkemeye çıkıcam, kız arkadaşımla görüştüm şikayetçi olmadıını,hatta böyle birşeyin hiç olmadığını söyleyecek.. temennimiz beraat kararı,ama yinede tedirginim. Erkeksen kanun önünde kadına karşı hep eziliyorsun, ben bunu anladım bunu bilirim..
sanada cok gecmiş olsun ama benim biraz daha farklı benim ilk ifadesinde şikayetci 2 .cide öyle bişey yok sadece telime cevap vermedi diye bulanıma girdim öle dedim demiş vede kimseden şikayetci değilim demiş bu konuya isık tuta bilecek kimse yokmu ya :( bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirsin beni :( ve umarım detay002 seninkindede bişey cıkmaz ve sen hangi mahkemeye cıkacaksın ağır cezayamı ve bundan önce mahkemeye cıktınmı? cünkü ben daha evvet nöbetci mahkemeye cıktım şimdi olay ağır cezada oraya cıkacam:(
arkadaşım bende nöbetçi mahkemeye çıktım, benimki şu an asliye ceza mahkemesinde.. ağır ceza olmadı allahtan.. senin 2. ifadeyi ne zaman vermiş ? böyle birşey olmadığını söylemişse mahkeme günü tekrar söylemesi gerekiyor. eğer kıza bi şekilde ulaşırsan bunu söle kendisine.. mahkemede hakime aynı şeyi söylemesi gerekli. ben çok anlamıyorum sana fikir veya akıl veremem ama anlattığın kadarıyla korkulacak hiç birşey yok gibi. ben mahkememden sonra olanları buraya yazıcam.. son 3 günüm kaldı :D
kardaş benim şikayetci benim memlekette değil başka memlekette o orda ifade veriyor ben burda ama gene kendisinden ifade istenmiş işşallah seninkindende bişey cıkmaz allah yardımcımız olsun bide ana sayfada yeni konu nasıl acılıyor bilmniyorum benim kini kopyalayıp yeni bi konu diye ana sayfaya acsan belki birileri fikir verir veya nasıl acılıyor yazda ben acam :(
bugün duruşmam vardı.. olanları sizlerle paylaşmak istedim
asliye ceza mahkemesine çıktım,karşı tarafta annesi avukat ve kendisi vardı. hakim bize hi bişy sormadan görevsizlik kararı verip ağır cezaya sevketti. duruşma sırasında karşı tarafın avukatına şikayetçimisiniz dawaya katılacakmısınız dedi,oda ewet dedi.bizim kız o sırada beni savunmak için bn birş ey söylemek istiyorum dedi,hakimde,karar hakkında mı konuşcaksın dedi, beyanda mı bulunacaksın kızım senlik bişey değilki dedi..karşı tarafın avukatı 3 ay önce tutuklanmam için dilekçe wermiş,dikkate alınmadı dedi.hakimden baya bi fırça yedi bunun üzerine.ifadelerimizi almadılar :D kıza bişey sormadılar. avukatları dawaya katılıcaz dedi görevsizlik kararı çıktı.1 dk sürdü hepsi bu
kardaş cok gecmiş olsun ama şikayetci varsa olay iyiye gitmez diye biliyorum sen kızın aylesine bak onları razı etmeye bak anlaşılan seni içeri tıkmaya calışıyorlar baksana adamlar seni tıkmak için avukat bile tutmuş :( ki işallah öle bişey olmaz ama sen aylesiyle konuşmaya bak
abilerim hafta içi kızla beraber gidip dilekçe vericez. kız kendi elinden bi dilekçe yazdı, aramızda böyle bişeyin olmadığını,kendisinin şikayetçi olması gerektiren hiç birşey olmadığını ve annesinin endişeleri yüzünden o ifadeyi wermek zorunda kaldığını yazan bi dilekçe. bunu verdiğimizde davanın düşmesi mi gerekir ? yada benim için ne kadar olumlu :D
Alıntı:
seyit tütün rumuzlu üyeden alıntı
16 yaşlndaki kızdan babası sorumludur reşit değil yanında görünmen bile şikayet konusudur.bırak ellele tutuşmayı,,tamamen suç
Kardeşim bune böyle.Böyle yasa olmaz olsun.Kimi erken yetişir kimi geç.Ne 14 yaşında kızlar var yetik kadın gibi durup hareket ediyor.Şu bi dizide oynayan kız vardı xxxxxxxx diye girin google görsellere bakın kız 91 doğumlu lise öğrencisi.İi her ... yicek teşhircilik yapacak sonra yasada çocuğun cinsel istismarı olacak olmaz olsun.Millet bu 103,103/2,109 bunları silah gibi kullanır oldu.Geçim kaynağı yaptılar.Değişmezse hergeçen gün gazete ve tv haberlerinden yasa iyice dejenere olacak ve herkız yasayı arkasına alarak gönül rızalığıyla bile olmuş olsa zorla diyecek ve erkek cezaevine girecek.Ne alaa.