Sanırımsa..
Printable View
Sanırımsa..
Bekarlık sınırsız özgürlük müdür? Evlilik tamamen esaret midir? Evli iken de özgür olunamaz mı? Evlilikte illaki herşeyi beraber mi yapmalısınız, yapışık ikiz gibi mi dolaşmalısınız, evlilikte eşler kendilerine özgürlük alanı yaratamazlar mı?
Bunun için sanıyorum önce eşlerin birbirine güvenmesi lazım. Peki demokrasiler evlilikle tanımlanıyorsa, demokrasilerdeki özgürlük de acaba güven kriterine mi bağlı?!!
Lütfen arkadaşlar konuyu dağıtmayalım. Bekarlık -evlilik konulu başka bir forum açalım. Bizim konumuz yağmur...
Yağmur yağacak bu yıl tarihin en yağışlı yazını yaşayacak kuzey yarım küre....
Sayın Bilgili tazminat davasında avukatım olacağını söyleyince ödünüz koptu değil mi?
EVETTT! Yatak dağınık kalabilir,çoraplar yerde kimse söylenmez, kapı açık tuvalette oturabilir cıgara içebilirsiniz vs.vs.Alıntı:
Bekarlık sınırsız özgürlük müdür?
EVEETTT!! Canınız soğan yahni çekerek eve geldiğinizde bamya yemek zorunda kalabilirsiniz.Alıntı:
Evlilik tamamen esaret midir?
HAYIIRR!! Karınız Demokres'in (Demokles miydi yoksa) kılıcı gibi her an tepenizdedir, demokrasi gereği tabii ki.Alıntı:
>Evli iken de özgür olunamaz mı?
ŞART DEĞİL!! Demokrasilerde çare tükenmez. Teknoloji çok yardımcı olur. Mesela biz eskiden yapışık ikiz gibi aynı bilgisayarı paylaşmak zorunda kalıp bilgisayarın başında itişip kakışırken şimdi bir laptop ve wireless ile kendimize özel alan yarattık.Gerçi iyi de oldu artık mesela "bana çay getir" komutunu eşime msn den iletebiliyorum.Alıntı:
Evlilikte illaki herşeyi beraber mi yapmalısınız, yapışık ikiz gibi mi dolaşmalısınız, evlilikte eşler kendilerine özgürlük alanı yaratamazlar mı?
Şu "çay getir" komutu evlilik demokrasi ve eşitlik konusunda herşeyi açıklıyor bence.
"Herkes eşittir. ama bazıları daha eşittir"
Anam bana kız beğenmiş
Evlenmem evlenmem
Gtmiş görmüş hem istemiş
İmanıma evlenmem
Dedi oğlum bu kız güzel
Evlenmem evlenmem
Çok güzel hem sosyetikmiş
İmanıma evlenmem
Ah evlenmem evlenmem
Vallahi evlenmem
Bu genç yaşta kendimi
İnan heder edemem
Ne fakiri ne zengini
İstemem istemem
Gönlü zengin olanı
E isterem isterem
Ne uzun ne kısasını
İstemem istemem
Aklı başta olanını
E isterem isterem
Dünya güzelle dolsa
İstemem istemem
Huyu güzel olanı
E isterem isterem
Ah evlenmem evlenmem
Kitabıma evlenmem
Bu genç yaşta kendimi
İnan heder edemem
Elazığ uzun çarşı
Evlenmem evlenmem
Dükkanları karşı karşı
Allah' ıma evlenmem
Yaşı küçük olanın
Evlenmem evlenmem
Vallah bağlanmaz başı
Yaşim geldi annem dedi
Onun gibi evlenmek gerek
Aman gün almasin otuzundan
Birtane bulursun ayni babasindan
Anne benim koşmam gerek istemiyorum
Sana birde torun gerek istemiyorum çocuk bakmak
Anne ben aşka inanmam önce aşık olmam gerek
Gozyaslariyla sulanmam evlilik benim solmam demek
Simdi benle kimler evlenmek ister
Cani hem dokunmak hem eglenmek ister
Yaşim geldi annem dedi
Onun gibi evlenmek gerek
Nolucak senin bu halin
Bir yuvan olmicak sadece kendi
Anne benim koşmam gerek istemiyorum pilav yapmak
Sana birde torun gerek istemiyorum çocuk bakmak
Anne ben aşka inanmam önce aşık olmam gerek
Gozyaslariyla sulanmam evlilik benim solmam demek
Şimdi benle kimler evlenmek ister
Cani hem dokunmak hem eglenmek ister
Evlenmek gerek
Israrla söylüyorum. evlensenizde bekar kalsanızda o yağmur yağacak.
Sakın tatilden istifade evlenme düğün planı yapmayın o yüzden. Canım gelinlik berbat olur. Yağmurdan makyajınız birbirine karışır. Davetliler birikimlerinize yapmaları gereken katkıyı yapmadan hediyelerini vermeden sıvışır. Bu yaz evlenmekte yok tatilde.
Yağmur yağacaaaaaaaaaak!
Fulya ya karar ver sende dost musun düşman mısın?
Hayret bişey yaa.
Olay kişiselleştirmeyelim lütfen arkadaşlar.. Dostluk düşmanlıkla ilgisi yok. Mesele sadece tazminatla ilgili. Sayın Bilgili, tazminatın %50 si sizindir.
Yağ Yağ yağmur...