Beni mesela hiç aramadılar. tek bir sefer tebligat için aradılar. Gidip parmak izi verdim birkaç soru sordular o kadar. 3.5 ay sonrası komisyona girmek için valilikten arandım.
Printable View
Beni mesela hiç aramadılar. tek bir sefer tebligat için aradılar. Gidip parmak izi verdim birkaç soru sordular o kadar. 3.5 ay sonrası komisyona girmek için valilikten arandım.
merhaba
istanbuldan başvuranlar için işlem çok uzuyor. yabancılar şube bayrampaşaya taşındı. gidip sorduğumda bir ekibin görev yaptığını o sebeple yavaş ilerlediğini söyledi. gidip bilgi alabilirsiniz. polisle görüştükten sonra 2 ay sonra komisyon için sms geldi.
bayrampaşaya gidip bilgi alın yardımcı oluyorlar.
Arkadaşlar bir gelişme var mı? Kimse kalmadı mı forumda? Ghosthunter 1 kardeş senin karar aşaması bitmiş mi?
Arkadaşlar bir gelişme var mı? Kimse kalmadı mı forumda? Ghosthunter 1 kardeş senin karar aşaması bitmiş mi?
=====
yok kardeşim gelişme falan yok 2 hafta yakin oldu zaten bildiğim kadarıyla evlenme yoluyla başvuranlar karar aşaması 3-6 hafta içinde sonuçlanıyor inshallah aldığımda yazacağım
sizin Durumunuz nedir?
Geçen ayı yeni tarihli sağlık raporu ve medeni hal belgesi istemişlerdir. dediler ki araştırma aşaması bitmiş karar makamanı sunulmak üzerdir o yüzden bu belgele yeni tarihli olarak istiyorlar. ama sistemde hala araştırma aşaması yazıyor. ilk başvuru mart 2017.. tam bir sene iki hafta oldu.
Geçen ayı yeni tarihli sağlık raporu ve medeni hal belgesi istemişlerdir. dediler ki araştırma aşaması bitmiş karar makamanı sunulmak üzerdir o yüzden bu belgele yeni tarihli olarak istiyorlar. ama sistemde hala araştırma aşaması yazıyor. ilk başvuru mart 2017.. tam bir sene iki hafta oldu.
===
Eğer bir belge isterlerse onlara vermek zorundasınız , benim dosyam 29 Ocak araştırmalar bitmiş telefonda dediler ama sistemde 2 Marta karar aşaması geçti zaten , genel başvurunlar karar aşaması geçtiği an 1 hafta içinde vatandaşlık kazanacaksın
Merhaba arkadaslar ,
3 aydir sistemde arastirma asamasi gozukmekte . Ankarayi arayinca tel sekretere bagliyor . Acaba bilgi alabilecegimiz bildiginiz bir telefon numarasi var midir
kardeş bildiğim kadar ile telefonla cevap vermiyorlar artık.....araştırma aşaması 3 ile 6 ay sürebilir...sen istisna olarak mı başvurdun?
Merhaba arkadaslar ,
3 aydir sistemde arastirma asamasi gozukmekte . Ankarayi arayinca tel sekretere bagliyor . Acaba bilgi alabilecegimiz bildiginiz bir telefon numarasi var midir
====
3 ay hiçbir şey değil ilk basvuru 17/2/2017 dosyam 19/7/2017 ankaraya ulaşti 23/7/2017 araştırma başladı 2/3/2018 bitti yaani 8 ay yaani rekor kirdim :D 1000 kere aradim hiç kimse yardım etmedi tek şey yapacaksın internetten takip edeceksin
Arkadaşlar merhaba,
Benim 3 sorum olacaktı. Bilen varsa çok memnun olurum.
1. Ben genel'den başvuru yaptım. Çalışma iznm olduğu için doyamı aldılar. Şimdi işten ayrıldım iki yıllık kısa dönem ikametim var. Lomisyona girdiğimde dosyamda eski çalışma iznimin kopyası duruyordu yani komisyona girdiğimde kısa dönem ikameti vardı. Bu saaten sora ikamet türü vatandaşlık için sorun olur mu sizce? Bu arada yeni aldığım ikamet bildirmedim henüz. Bildirmem gerekiyor mu?
2. İnceşeme ve araştırma aşamasındayken eksik everak fian olursa veya güncellemek isteniyorsa nasıl bilginiz olur? sizinle telefınla iletişime mi geçecekler ?
3. Dosya araştırma ve inceleme aşamasındayken (genel müdürlükte) herhangi bir everak istendiğinde nereye veriliyor? valiliğe mi yoksa genel müdürlüğe mi?
Sorular uzun kusura bakmayın. Şimdiden çok teşekkür ederim.