akbank mart nisan mayıs haziran harcamalarını kabul etmedi arkdalaşlar. son 120 gunu baz alıyorlarmıs. ne yapmak lazım sımdı? yardımcı olabilecek var mı?
Printable View
akbank mart nisan mayıs haziran harcamalarını kabul etmedi arkdalaşlar. son 120 gunu baz alıyorlarmıs. ne yapmak lazım sımdı? yardımcı olabilecek var mı?
daha öncekileri aldınmı kardeşim ?
itirazınız acaba ürün mü alamadım yoksa / kartları ben kulanmadım mı
itirazınız acaba ürün mü alamadım yoksa / kartları ben kulanmadım mı
arkadaşım senin bilgin varmı konuyla ilgili ? itiraz da bulundunmu ben de itiraz etmek istiyorumda
ya safsınız yada anlamak istemiyorsunuz tekrar kısaca yazıyım VİSA KREDİ KARTI İLE 540 GÜN MASTER KREDİ KARTI İLE 120 GÜN GERİYE DÖNÜK İTİRAZLARINIZ İŞLEME ALINIR DAHA ESKİLERİ İÇİN BANKAYA BOŞUNA İTİRAZ ETMEYİN ben beceremem diyenler biraz formu incelesin ne yapmaları anlayacaklardır yok ben yine de yapamam derseniz bu işten çok iyi anlayan arkadaşlara sevk ederim sizi :)
@beyefendi speed card ile yapılan işlemler geri alınabilinir mi?
ypk 15 bin , grnti 10 bin speed card işlemi var
arkadaşlar ykb ve ing bank gecıcı odeme yaptı. Acaba bunlar benden geriye alınır mı 1 ay sonra? İade edilip de geriye alınan arkadaşlar vr mı?