dün basvurumu yaptim.dilekcemi faxla isbankasi ilgili birime fax cektim.arayan yok henuz..aceleci davraniyorum sanirim...
hayirlisi
Printable View
dün basvurumu yaptim.dilekcemi faxla isbankasi ilgili birime fax cektim.arayan yok henuz..aceleci davraniyorum sanirim...
hayirlisi
konuya muafık değiliz.sonuclanmasının o kadar surecegini biliyorum.ben bankadan aranmamamı kastettim.
Selam sevgili abilerim ben 19 yaşında bir üniversite ögrencisiyim bu konuyla ilgili bütün yazılan her yazıyı tek tek okudum ve her ne kadar yaptıgım iyi bişey olmasada bi kere yaptım ve bundan dolayıda pişman olup birdaha yapmayacagımı kendime yer edindim.Sizlere teşşekkürü öncelikle hak bilirim siz büyüklerimiz bizlere yol göstermektesiniz Yüce Ulu Önder M.KEMAL ATATÜRK yeni nesil sizlerin eseriniz olacaktır sözü bunu tamamlamaktadır.Özellikle beyefendi abimden ve bu konuda en iyi konuya hakim olan kiilerden yardım bekliyorum mesaj atamıyorum özelden sizlere siz bana dönerseniz sevinirim.Ben buraya yazabiliyorum ama buraya yazamayan birçok bu konuyu okuyan kardeşlerim vardır berki ben onların bi bakıma sözlerini yazıyor olarak görüyorum kendimi biz hatalar yapabiliriz ama ders aldıgımız dogrudur kendim adına ve sizlerden yol göstermenizi istemekteyim saygılarımla...
evet bu formun sonu gelmiş bakıyorumda çoğu arkadaş isim değiştirmiş .kimsenin kimseye yardım edecek gücü yok bence .bu iş nasıl çözülür söyleyim sırayla bankalar birliğine şikayet sonra tüketici mahkemesi daha sonra sulh hukuk son nokta ordadır.bankalara istediğiniz kadar yazı gönderin(kredi kartları kanunu v.b.)olumsuz cevap gelecek .itirazına red gelen arkadaşlar bankalar birliğine itiraz ederken şunu unutmayın itirazınızı son 1 yıl olarak yapın ardından tüketici mahkemesi varsa oraya yoksa slh hukuka hemen bir avukat bulun eğer avukatınız yoksa bulun ama elinizde belge ile gidin avukata iade alan arkadaşlardan iade edildiğine dair dökümü.bu işi düşünen varsa akbank son iki yıl aldığıma dair verebilirim.tabi her isteyene veremeyeceğim burda bunuda belirteyim.sebebi ne diye sormayın çünkü burdaki herkez bütün sayfaları okumuş .sebebi açık açık yazılı son 3-4 iletimde
@beyefendi veya @sonmaz yada diger arkadaşlar elinde dilekce ornegi olan varsa bana atabilir mi özelden ben yeni kayıt oldugum için kimseye mesaj atamıyorum
arkadaşlar bu paralar her şekilde alınır,özelden msj atan arkadaslara bildirim sayım az olduğundan msj göndereniyorum
Arkadaşlar bilen birisi varsa lütfen bana da yardımcı olsun çok para kaybettim inanın zor durumdayım