2011 haziran temmuz aylarina ait 8 bin lira harcamam var isbankasi ile.acetelekom odemesi.
sansim var mi yada gec kalmis olabilirmiyim?
Printable View
2011 haziran temmuz aylarina ait 8 bin lira harcamam var isbankasi ile.acetelekom odemesi.
sansim var mi yada gec kalmis olabilirmiyim?
yardim1977 ben şuan ankarada deyilim ama yılbaşından sonra ankaraya gelcem işlemlere başlıyacağım,yanlış bişey yapmak istemiyorum eğer mail veye tel numarası verebilirsen görüşelim.
yardim1977 ye mail gönderebilirsiniz.
ekledim arkadaşım kabul edermisin
arkadaşlar alan arkadaşlar nasıl aldınız yardım edin lütfen kendi adıma günahımı çekmeye hazırım.bakın belirttim bankalarımı ne yazayım sadece o formu doldursam yeterlimi dilekçe yazmam gerekiyormu.
özellikle yardım77
arkadaslar,ben bu işte 4 yıl çalıştım.size yardımcı olabilirim,paranızı sakın bu sirketlerde bırakmayın
arkadaşım kurtar beni bu illetten ankaraya gittim 4 avukatla konuştum hiçbiri anlamıyor.alan varmı diyor var diyorum benden belge istiyor .bende o kadarını bilsem kendim alırım dedim çıktım gittim.
kardeş kurtar beni ne gerekiyorsa yapalım .bankalarım yukarıdaki maillerde yazıyor.burda herkez akbank ve finans kolay diyor ama yok keşke onlarla yatırsaydım cevabını özelden veya burdan yazabilirsin.zaten geç kaldım iyice gecikmeyeyim.uyku falan kalmadı.çok zor durumdayım