Ankara Hukuk mezunu değilim ama tabiki Ankara Hukuk.Ezici bir üstünlüğü olması lazımdı Ankaranın.
Printable View
Ankara Hukuk mezunu değilim ama tabiki Ankara Hukuk.Ezici bir üstünlüğü olması lazımdı Ankaranın.
Galatasaray Hukuk fakültesinin hakim/savcılık sınavlarındaki sıralamasına bakmanızda fayda var.Zira ilk sıralarda yer almıyor.
Başarısı Fransızca olmasından dolayı kanunları daha iyi karşılaştırma imkanlarının olması.
Hakimlik savcılık sınavını ölçüt almak çok doğru değil bence. Ufak bir üniversiteden 8-9 kişi sınava girip 5 kişi sınavı kazanınca, %50'nin üzerinde başarı oranı çıkıyor.Bu sebeple çok doğru bir ölçüt değil.
Ankara Hukuklu değilim ama, duyduğum-okuduğum kadarıyla fiziki olarak çok yetersiz, sanırım kütüphanesi bile çok yetersizmiş. Hocaları hakkında tartışmaya gerek yoktur sanırım. Hepsi alanında uç noktalara ulaşmış kişilerdir.
Bu başlığı ve bu tip forum konularına bayılıyorum.
Gazi haricindeki üniversitelerin hukuk fakültelerine kötü diyorlar. :))
Yahu tartışmaya kapalı bir konu olması lazım bence :) Tabiki Ankara Hukuk'un hocaları varken her zaman ilk sırayı alacaktır.
bence marmara hukuk
Ben Anadolu Üniversitesi'nde okuyorum. Burası kötü eğitim olrak bence. Dierlerini bilemem:D
Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesinde eğitimin kötü olduğu yanlış bir bilgi olsa gerek. Ben son üniversite tercihi döneminde yaptığım araştırmalara dayanarak söylüyorum eğitim kalitesi yükselen bir fakülte.
İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesil:ok
Eğitim kadrosunu düşünürseniz sanırım bu sonuca varırsınız...:))
Ben de anadolu üniversitesindeyim. Eğitim kötü dedin ama gerekçen nedir? Hocalar mı bilgi olarak yetersiz, yoksa başka bir sebebin mi var? Benim gözlemlediğim sorun kendi akademik kadrosunu zamanında oluşturamamış sanırım, bu sebeple prof sayısı az. Ama bunu ölçüt olarak almak doğru değil kanımca.