hadi gözünüz aydın
Printable View
hadi gözünüz aydın
Bu konu bitmiştir sanırım.Sayın yönetim kilitlerse daha iyi olacak.
Bence de.....:)
Her şey yeni başlıyor ;)
Sanırım şu andaki Türkiye şartlarında adalet tecelli etti; Varsıl ve yoksul arasındaki hakkaniyetsizlikler; Sayın Genel Kurmay Başkanımız tarafından göz ardı edillmedi; teşekkürler..
Bence çok erken konuşuyorsunuz :)
Farkındaysanız ;basın toplantısında gündem dışı sorulan bir soruya verilen cevaptı..
Ancak bazı yerlerden bu konuda çalışma başlatıldığına dair duyumlar var..İspatla derseniz,dediğim gibi duyum sadece..
En azından somut gerçekler üzerine düşünebiliriz;
* 13 Mayıstan sonra 1 milyonu bulan yoklama kaçağı ve bakaya olanlar GBT ye düşecekler ve arananlar listesine girecekler.
Oldu ki; 1 milyon kişi 12 Mayısta şubelerine başvurdu ve askere gitmeye karar verdi,nasıl bu kadar kişiyi alacaklar.Diyeceksiniz ki; aylara bölerek alırlar.Kuzenim dün askerlik şubesini aradı;tecilini iptal edip askere gitmek istediğini ve bunun için ne yapması gerektiğini sordu.Verilen cevap;Aralıkta gel,oldu..
* Diyelimli 1 milyon kişi 13 Mayısa kadar başvurmadı ,hepside arananlar listesine girdi,bu kadar kişiyi yakaladınız hapse attınız.Sayın avukat arkadaşlar daha iyi bilirler,sizce bu kadar kişiyi alabilen hapishane sayısı ülkede mevcut mu?
* Ekonomik kriz gün geçtikçe tüm acımasızlığını göstermeye başladı,böylesine bir dönemden geçerken,binlerce iş ve işletme sahibini askere alarak ülkeye nasıl bir katma değer kazandırılır?
* Dün Adalet Bakanımız Genel Kurmayı ziyaret etti,ziyaretin gerekçesi açıklanmadı.Herkesin aklına gelen;Ergenekon..Peki şöyle bir şey olmazmı?13 Mayıstan sonra 1 milyon kişi GBT ye düşecek,bunlarla ilgili bir çalışma! (sesli düşünüyorum sadece,bazılarınız gülebilirler)
Sonuç olarak; son kezde olsa Bedellinin 13 Mayıs öncesinde çıkacağını sanıyorum,askerlik kanunundaki değişiklikler,çemberin sürekli daraltılması bazı şeylerin planlandığını gösteriyor bize.
Yukarıdakiler TEORİ'den ibarettir (hatta hipotez)..
Bence başlık 13 Mayıs!a kadar kalmalı (ki bu iş Nisanda yani seçimden hemen sonra çözülecektir)..
Saygılar,