Re: 16 yaşındaki kız arkadaşım şikayetçi oldu
ABİLERİM BUGÜN SANKİ YENİDEN DOĞDUM :) Kızla telefonda konuşabildik sonunda :) annesinin zoruyla o ifadeyi verdiğini, beni hala çok sevdiğini ve kurtarmak içinde elinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduğunu söyledi..ama annesinin korkusundan ne yapacağımızı bilmiyoruz :( mahkemede şikayetçi değilim diyemem diyor, onlara gelen baronun avukatınada anlatmış ama avukat annesinden yanaymış, karakolda bile polislere anlattım durumu ama beni dinlemediler anneme sordular hep diyor. kız en son çare ben intihar ederim,mahkemeyede çıkıp seni suçlayamam dedi :( annesinden gizli nasıl yapacaz bu işi abiler, ne olur son bir yardım bana :D
abilerim yapacak hiç mi birşeyim yok :(
arkadaşım işi iyice Türk filmine çevirdin..İşin hukuki açısından cevap aldıysan lütfen ben napıcam kız napıcak gibi Gönül abla tarzı soruları burda sorma.Avukat insanlar nerden bilsin senin gönül işlerini..Bana sorarsan o zaman hakimin önünde biz birbirimizi seviyoruz de..herkesi ağlat orda..nasıl bir cevap bekliyorsun anlamadım ki
imzalı bir ifade işine yarardı ama geçerli sayılır mı bir avukatına danışmanı öneririm.
mahkemede söylerim dedi,olmadı böyle birşey ben onu seviyorum diyecek :D beni üzecek birşey yapmadı filan diyecek.. ama diyemez diye de korkuyorum
Konu ile ilgili hukuk yönünden verilebilecek cevaplar verilmiştir.Daha önce de belirtildiği gibi verilmekte olan cevaplar tüh-ah-vah şeklindeki kişisel yoyorumlardan öte geçemeyecektir.
Verilen cevaplardan sonra bu konuda beklediğiniz cevap nedir?
artık anlatacak paylaşacak derdim kalmadı, herkes herşeyi biliyor.herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.. sonuçlarıda size yazıcam inşallah
Alıntı:
detay002 rumuzlu üyeden alıntı
ABİLERİM BUGÜN SANKİ YENİDEN DOĞDUM :) Kızla telefonda konuşabildik sonunda :) annesinin zoruyla o ifadeyi verdiğini, beni hala çok sevdiğini ve kurtarmak içinde elinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduğunu söyledi..ama annesinin korkusundan ne yapacağımızı bilmiyoruz :( mahkemede şikayetçi değilim diyemem diyor, onlara gelen baronun avukatınada anlatmış ama avukat annesinden yanaymış, karakolda bile polislere anlattım durumu ama beni dinlemediler anneme sordular hep diyor. kız en son çare ben intihar ederim,mahkemeyede çıkıp seni suçlayamam dedi :( annesinden gizli nasıl yapacaz bu işi abiler, ne olur son bir yardım bana :D
Kız birbirimizi seviyoruz falan dese de suç unsuru ortadan kalkmaz. Yani reşit olmayanla cinsel ilişki mevzusundan bahsediyorum.
Kızın mahkemede evet gönül ilişkimiz oldu ancak hiç bir şekilde cinsel ilişkiye girmedik demesi yeterlidir beraat için. Kolay gelsin.
abiler benim iş iyice çorba oldu :D kız arkadaşımın telefonunu annesi almıştı, ona bi telefon aldık hat aldık, görüşmeye dewam ediyoruz.. iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum. baronun avukatı "sen ne yapmışsın böyle" gibisinden konuşuyor:(hat benim üstüme üstelik.yazdığı mesajları mahkemede versem lehime bi durum olur mu acaba:D kendisi şikayetçi olmuycam diyor ama güvenemiyorum..
umarım beraat edersin ama vicdanın rahat edermi onu bilemem.Ama bence beraat edersen o kızla birdaha asla görüşme.Baksana daha kişiliği bile oturmamış hem daha 16 yaşında henüz çocuklukla genç kızlık arasında.hem seni seviyor olsaydı böyle birşeyle seni baskı altında bile olsa suçlamazdı o sadece kendisini düşünüyor ben kurtuluyum annem bana bişey yapmasın derdinde.Annesinin de suçu var neden 16yaşındaki kızının bir erkekle gezmesine izin veriyor kızına sahip çıksaydı böyle olmazdı.kızın dediklerini mahkemede hakime de anlat sonucunda senin niyetini de görecek.Eğer kız annesinin korkusundan böyle ifade verdiyse sen de bunu mahkemede dile getirirsen hakim de biraz kızı zorlarsa annesinin baskısı ortaya çıkabilir.Sonuç olarak da demek istediğim inşallah yaptığın hatandan pişman olmuşundur.sana bir abi tavsiyesi asla kendinden küçük kızlarla arkadaşlık yapma.bence o kızla da birdaha asla görüşme.ne olursa olsun.