Cevap: Re: Memleketimden Polis Manzaraları
Polislere karşı haklarımız demek bile saçma olmuş bence , illaki o meslek içinde de işine ve kendisine saygısı olmayanlar vardır fakat gördüğüm çoğu polis halkın emniyeti için çalışan kişilerdir. Yine de haksızlığa uğrama ihtimaliniz varsa telefonun kamerasını açar o şekilde kayda alırsınız herşeyi..
Cevap: Re: Memleketimden Polis Manzaraları
Alıntı:
coder2 rumuzlu üyeden alıntı
Polislere karşı haklarımız demek bile saçma olmuş bence , illaki o meslek içinde de işine ve kendisine saygısı olmayanlar vardır fakat gördüğüm çoğu polis halkın emniyeti için çalışan kişilerdir. Yine de haksızlığa uğrama ihtimaliniz varsa telefonun kamerasını açar o şekilde kayda alırsınız herşeyi..
Gezi eylemlerine gelseydin "Atatürk'ün P.çleri" diye bağıran çevik kuvvet polislerini, yada Beşiktaşta maç izlemeye gelmiş kadınlı çocuklu insanların arasından motorla geçerken havaya ateş eden yunusları görürdün.
Takım tutmuyorum, eskiden çok kızardım taraftarlar taşkınlık yaptı polis müdahale etti falan ama sonradan gördüm ki, taşkınlık yapıp ortamı ateşleyen hep polisler. Aziz'in p.çleri demişlerdi o zamanda fenerlilere. Ayrıca dünyanın hiçbir yerinde polis halk için değildir, devlet için sistem için çalışır. Az çok sistemi ve işleyişini biliyorsan, bunuda bilmen gerekir. Bizim polis istisna değil.