Re: Sitemiz hakkında görüşleriniz, önerileriniz...
Bunların hepsini bugün mü sundunuz Sayın av.muratsadioğlu,
Herkes ne sunmuşsa burada göstermeye kalkışırsa ne olur sizce?
Kim/kimler/hangi üyeler günlük olarak ne sunmuşsa/sunuyorsa zaten güncel olarak görülmekte, kaldıkı sitede "Allah" adının yasak olduğunu kim nerede yazmış (dikkattinizi çekerim bu noktada da niyet önemlidir yine... ) Şimdi birde burada hukuk tarihini anlatmaya kalkışmayalım, ne dersiniz? ( ki sitede hukuk tarihi de var.)
Başka işiniz yok mu sizin Allahaşkına?
Aramıza katıldığınızdan bu yana durmadan eleştiri yağdırarak, gereksiz meşgul ettiğinizin farkında mısınız? birazcık da diğer konulara dikkatinizi verseniz fena olmaz hani diyorum? Daha evvelki iletimde de bunu vurgulamaya çalışmıştım ancak her seferinde yine gereksiz bir şeyler bulup bulup gündemi meşgul etmeye devam ediyorsunuz?
Hayırdır?...
Site aşkına bu sevdadan vazgeçiniz derim ben! :p
1-kaç vatandaşın sorusunu yanıtladınız?
2-Bunların hepsini bu gün mü sundunuz Sayın av.muratsadioğlu,
3-Hayırdır?...
Site aşkına bu sevdadan vazgeçiniz derim ben!
Sayın deniz02,
1-''Kaç vatandaşın sorusunu yanıtladınız?''dediniz;yanıtladık kızdınız..
2-''Bunların hepsini bu gün sundum''dediğimi hatırlamıyorum.Bunlar tüm yaşamım boyunca Hukuki Net'te yazabildiklerim.
Siz 1.134 ileti'nizi buraya taşırsanız,yandık.:eek:
3-Hayırdır?...
Site aşkına bu sevdadan vazgeçiniz derim ben! diyorsunuz.
Eyvah!.Yakalandık ki hem de nasıl?..Sizden de bir şey saklanmıyor.:)
Endişelenmeyin.Bir büyüğümüzün dediği gibi:''Başkası için istikbal olan her şey,bizim için mazi'dir''.İçiniz rahat etsin.
Deniz'lere sığlık yakışmaz,engin olun!.
Peki...
Sayın av.muratsadioğlu,
Ben vur demedim, siz de öldürmediniz!
Soruları yanıtlanmış ya da henüz yanıt bekleyen tüm üyeler adına; yanıtladığınız veya yanıtlayacağınız her bir soru için, ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Bilgi paylaştıkça çoğalır , paylaşmaya devam edelim... :) Bu arada sabırlarından dolayı, Hukuki. Net ekibine de teşekkürü borç biliyoruz. :mahcup:
Sevgi ve saygılarımla,
Sn. Av.Dilek Kuzulu Yüksel teşekkür ederim. Sonunda ben de konu açmayı başarabildim.:)
Alıntı:
eminey13 rumuzlu üyeden alıntı
Sn. Av.Dilek Kuzulu Yüksel teşekkür ederim. Sonunda ben de konu açmayı başarabildim.:)
Tebrikler Sayın eminey13 :)
Görsellik talep etmişbiri olarak gösteilen aşırı tepkiyi üzerime alındım ve üzüldüm.
Böyle bir forum hazırladığınız için ve bizlere bilgiler verdiğiniz için ALLAH sizlerden razı olsun
Selamlar yazdığım mesajlar neden onaylanmıyor ? Beni ve mesajlarımı sevmiyorsanız yazmayayım o zaman . Onaylamadığınız mesajlarımın hepsi de masum mesajlar.
Alıntı:
Aydın Alber Yüce rumuzlu üyeden alıntı
Selamlar yazdığım mesajlar neden onaylanmıyor ? Beni ve mesajlarımı sevmiyorsanız yazmayayım o zaman . Onaylamadığınız mesajlarımın hepsi de masum mesajlar.
Sayın Yüce,
Onaylanmamış iletiniz bulunmamaktadır. İletilerin onaylanması bazen zaman alabiliyor, yönetimin her an sitede bulunması takdir edersiniz ki mümkün olamıyor, iletiler okunduğunda eğer kurallarımıza aykırı bir durum söz konusu değilse derhal yayınlanıyor. Sizi ya da herhangi bir üyemizi sevmemek gibi bir düşünce söz konusu olamaz, biz sadece iletileri denetliyoruz, üyeleri değil.
Saygılar.
Açıklamanız için teşekkürler :)