Ecmaiiiinn
Printable View
Ecmaiiiinn
Benim değil sizlerin duası kabul oldu. Bu arada tatile çıkacağımı kim Sayın Bayındır'a yetiştirdi ise alacağı olsun.
Ayrıca yağmur falan işe yaramadı. Bir güzel eğlendim.
Aklımdayken söyleyeyim. Truzim kan ağlıyor masallarına inanıp tatil ucuza gelir diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Herşey çok pahalı. Gelmeyenlerin acısını gelenden çıkarmaya calışıyorlar haberiniz olsun. En iyisi siz tatile falan çıkmayın. Zaten bu forum sürdüğü sürece yağmur yağacak. Üstelik ben adli tatil başlar başlamaz bugün kar yağacak isimli bir forum açacağım...
Fulya Hanım;
biz sizi cok iyi biri olarak bilirdik. Ama hazırlıklı olun olurda kar yağar ve buyük zararlar meydana gelirse müsebibi sizsizniz. Dava açarız size. Tazminattan başlar boşanmadan cıkarız:):D
Eğer bu yaz için planladığım ikinci tatilim de de yağmur yağarsa ben açacağım tazminat davasını. Sayın Bayındırın maddi zararımı, forumu kilitlemeyen yöneticilerinde manevi zararımı karşılamasını talep edeceğim.:D Boşanma davasına gelince .....
Fulya Hanım;
Vallahi adli tatilin gelmesini dört gözle bekliyorduk ama gözümüzü korkuttunuz pahalılık vs. diyerek... Siz ikinci tatile çıkmaya hazırlanırken biz daha birinciye çıkamadık. Bu, anayasanın eşitlik ilkesine aykırı değil mi? Maddi manevi tazmiant isteğinizle ilgilenebilirim, özellikle de Fırat Bayındır'dan talebiniz olunca bunu zevkle yaparaım. Ama boşanma konusu benim uzmanlık alanımın dışındadır. O hususta sitede sanıyorum uzman arkadaşlar vardır. Selamlar.
Teşekkür ederim Sayın Bilgili,
Eğer tekrar yağmur yağarsa tazminat konusunu ayrıntılı konuşalım.
Anayasanın eşitlik ilkesini ihlal ettiğim içim özür dilerim. Ancak bu konunun sorumlusu izinleri bölük börcük veren yöneticilerim. boşanma konusuna gelince siteyle bir üyelik sözleşmem var ama bildiğim kadarıyla evlenmedim. Onu Duygu hanıma sormak lazım. Bu konuda benimde kafam karıştı. Bu ara önüne gelen beni boşanma davası açmakla tehtid eder oldu:D
Bekarlık özgürlüktür, hava yağmurlu da olsa güneşli de olsa tadını çıkarın, gerisi hikaye..
Kesinlikle.. Ne işe yaradığını kestiremediğiniz bir özgürlük.
Bekarlık sultanlıktır ama ergeç demokrasiye geçilir.
Haaa demokrasi niye taraflara fazla gelir onu anlayamıyorum işte.
kAfam orada karışıyor. Nassıl yanii.............
demokrasi, herkesin istediğini söylediği ancak kimsenin kimseyi dinlemediği bir rejimdir. Bu tarifi evliliklere bakarak mı yapmışlar.