tamda eneyesten haber beklerken site down oldu.
Printable View
tamda eneyesten haber beklerken site down oldu.
isbank bana bugun gidin sirket ile halledin dedi itirazima karsilik dedim siteye ulasamaiyorum kadın bana dedi ki para yatirirken nasil ulasti isen o sekilde ulas
bugun bende aradım ısbankasını. olumsuz dediler. işin ilginç yanı güvenlik birimi incelemiş olumsuz bildirmiş. ne zamandır buna guvenlik biriminiz karar veriyor diye sordum eveleyıp gevelıyorlar. 10 gun ıcınde neden olumsuz oldugunu bıldıren yazı gondereceklermıs. avukata bıldırdım olan bıtenı. once olumsuz yanıt yazılı gelsın sonrasında hareket ederiz dedi. ıslemler 3dsiz idi. neden olumsuz kaarar vermısler dıye sordugumda siz bu harcamaları odemıssınız gibi sacma bir yanıt aldım. maalesef burası Türkiye. tenezzul edip uygulamak zorunda oldugu chargeback prosedurunu bıle uygulamadan guvenlık bırımı karar veriyor olaya.
sende sanırım benım gıbı canan hanımla konustun.bana soyledıklerı karsısında gulsemmı aglasammı bılemedım.ıtıraz formunda belırtmısım mal veya hızmet alamadım uye ısyerı ıle yaptıgım gorusmeler sonucsuz kaldı.halen bana dıyorkı ısyerı ıle halledın
Forum yöneticilerine sesleniyorum; özel mesajlarımızı okuyamıyoruz. Sorunla ilgilenirseniz sevinirim.
Alınan sorun hatası.
Alıntı:
Fatal error: Declaration of vB_Attachment_Store_vBGlossary_GlossaryEntry::veri fy_permissions() must be compatible with that of vB_Attachment_Store::verify_permissions() in C:\Inetpub\vhosts\hukuki.net\httpdocs\packages\vbg lossary\attach\glossaryentry.php on line 363
Sayın keylogger finansbanktan geçici iadenız yatırıldı mı ?Bilgilendirirseniz seviinirim..
arkadaşlar şu an için soran olmadı ama bu işler sarpa sarınca gerekeceğini düşünüyorum. bu sitelere ait para yatırmada daha önce ekran görüntüsü alan arkadaşar bunları yayınlayabilir mi burada. Hesaplar kapandığı için tekrar yatırıp görüntü alma şansım yok. Avukatım çok sağlam. Konuyu araştırıyor şu anda. Gelişmeleri bildireceğim. Bu arada 30.11 tarihli itiraza istinaden yk il cty iade etti. ama geçici mi bunlar nasıl anlayacağım bilemedim. 3dsiz idi