ben çamur atmıyor gerçekleri söledim.alır yada almaz o kendi bileceği iş.onada bişiy demedim ama sende düşmüşsün kurtarmışsın karşılıksız yardım etsen daha iyi olur dedim
Printable View
ben çamur atmıyor gerçekleri söledim.alır yada almaz o kendi bileceği iş.onada bişiy demedim ama sende düşmüşsün kurtarmışsın karşılıksız yardım etsen daha iyi olur dedim
http://www.youtube.com/watch?v=lR6u4y9No0A
Burada dua ederek yardım bekleyen arkadaşlara gönderiyorum bunu paraları saçarken düşüneceksin arkadaş saçdıktan sonra değil
tiamotek arkadasım
Sen once derdini adam gibi anlatmayı dene bence.
2.si durust ol
sonra sana yardım eden cıkar merak etme
sayın arkadaşım ben inkar ettimmi.allah razı olsun benim düşüncem aşalamak falan değildi yekten gelince kart nosu falan hesabı dedim bizi kandıracak siteden kart şifresini falan isteyecek o manadaydı konuşmalarım.ben kötü manada bişiy demedim .dediysemde algılandıysada özür dilerim.yinede tekrar tşk ederim.
keyloger tşk ederim yazışmalar yanlış anlaşıldı galiba.ben herzaman dürüstüm.yalan yok yulafta.arkadaş yardım ettimi etti allah razı olsun.arada konuşmalar saptı ben yanlış o yanlış anladı.benden yana özür
anlamadığım hala ne yardımı istiyorsunuz 150 sayfa yazı yazıldı hala anlamadıysan özeline mail adresi attım daha ne yapayım
Değerli arkadaşlar 2008-2009 yılı harcamalarıma red cevabı geldiğini söylemiştim. bunlarla ilgili yapı kredi ve garanti bank tan bilgi alabileceğim bir telefon numarasını özelime atabilir misiniz? müşteri hizmetlerinden bir türlü öğrenemedim
tiamotek arkadaşım buna karşılık kopyaladığım mail yazışmalarını yayınlamıyorum tek kelime yardım edecek olan kişilerede bana davrandığın gibi davranma