-
Cevap: Firar eden (firari) subay ve astsubaylarla ilgili ceza hükümleri ve muhakeme usulü
-
Cevap: Firar eden (firari) subay ve astsubaylarla ilgili ceza hükümleri ve muhakeme usulü
Alıntı:
macabre rumuzlu üyeden alıntı
Okuyunca umutlarım biraz daha arttı. Ben bağlantıyı e-mail olarak yaymaya çalışıyorum. Herkes paylaşırsa bence derdimizi daha çok kitlelere duyurabiliriz.
-
Arkadaşlar benim infazım çok yakın, artık hiç ilgilenemiyorum bu durumla ama erlere aynı suçtan af tasarısı geldi, bastırın, ortalığı birbirine katın, dipnot.tv vb sitelere yazılar yazın, bu bugüne kadar bize en yakın olan kurtulma yolu. Elinizi taşın altına koymaktan çekinmeyin, oturup düzgün bir yazı yazmak en fazla bir saatinizi alır, erinmeyin lütfen!
Burada 2 kişinin çırpınması anca "bu çocuk deli herhalde!" etkisi yaratır, 200 kişinin çırpınması ise çok farklı etkiler yaratır. Suçsuz yere hapis yatacak olmak hiç mi gücünüze gitmiyor anlamıyorum ki! Biliyorum istiyorsunuz ki siz oturun, birileri sizin haklarınızı da savunsun ama öyle olmuyor işte..Özgürlükler verilmez alınır, bunu unutmayın...
-
Aynen dediğinize katılıyorum.
-
-
Merhaba arkadaşlar. İzin tecavüzü işledikten sonra mahkeme kanalı ile ilişik kesilme kararı alınmış bir personelim. Ama ilişik kesme kararı ile ilişik kesilmesi arasında (yani 3 lü kararname imzalanması) 5 ay bir zaman geçti. Kkk emekli arşiv şubeden verilen bilgiye göre bu sürede 5 maaş almam gerekiyormuş. Ben bu süreyi raporlu geçirmiştim. Bu bilgi doğru mudur? Bilen arkadaşlar cevap yazabilirler mi? Teşekkür ederim.
-
Merhaba Arkadaşlar Ben 2008 Ağustos ayında firar ettim ve 2010 Ağustosta Kuzey Deniz Saha Komutanlığı Savcılığına teslim oldum. Bana söylenene göre ilişiğim Mart 2010da kesilmiş Mahkemeye çıkarıldım ve malum cezayı (200 gün) aldım. Bana adresime tebligat geleceği söylendi ancak bu zaman içerisinde herhangi bir bildirim gelmedi. Ne silahımı nede kimliğimi teslim edemedim. Tazminatla ilgilide herhangi bir yazı elime ulaşmamasının yanında, bazı arkadaşlar yıpranma payı adı altında belli bir para alabilmişler. Ziraat Bankasına sordurdum öyle bir parada adıma yatmamış halen. Sigortalı olarak bir işyerinde çalışıyorum ancak belirsizlikleri nereden öğrenebileceğimi bilemiyorum. Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum..
-
Bir yazı daha. Arkadaşlar inanıyorum bir sonuç alacağız.
http://samanyoluhaber.com/y_515306_r...---firar!.html
-
http://www.facebook.com/topic.php?to...218#post101778
ARkadaşlar güzel şeyler planlanıyor.Bakın katılın ve katılımı arttırın.Fİrarı da ele alacağız burda.
-
Alıntı:
Recidivist rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaşlar benim infazım çok yakın, artık hiç ilgilenemiyorum bu durumla ama erlere aynı suçtan af tasarısı geldi, bastırın, ortalığı birbirine katın, dipnot.tv vb sitelere yazılar yazın, bu bugüne kadar bize en yakın olan kurtulma yolu. Elinizi taşın altına koymaktan çekinmeyin, oturup düzgün bir yazı yazmak en fazla bir saatinizi alır, erinmeyin lütfen!
Burada 2 kişinin çırpınması anca "bu çocuk deli herhalde!" etkisi yaratır, 200 kişinin çırpınması ise çok farklı etkiler yaratır. Suçsuz yere hapis yatacak olmak hiç mi gücünüze gitmiyor anlamıyorum ki! Biliyorum istiyorsunuz ki siz oturun, birileri sizin haklarınızı da savunsun ama öyle olmuyor işte..Özgürlükler verilmez alınır, bunu unutmayın...
İki senedir bu siteyi takip ediyorum.Az çok yazılarınızdan da bildiğim kadarıyla aynı şüreçlerden geçmiş biri olarak hapis cezanızı umarım rahat bir şekilde geçirmenizi diliyorum.Ben 3ayını askeri geri kalanını da sivil cezaevinde tamamladım.(Diyarbakır'da)Tutuklama sevk ile birlikte 3 cezaevi gördüm.Ayrıntıları ile yazmam da pek uygun değil açıkçası.Ancak şunu söyleyebilirim 6 ay 20 gün boyunca defalarca sordum kendime neden bu cezayı çekiyorum vs vs .Sayılı gün geçti gitti tabi.G.doğuda görev yaptım .Psikolojik baskısı daha ağır olmaz diye kendimi avuttum hep.Gerçekten ne yaptık ta hakkettik bu durumu 18 ay kaç evine polis gelsin 6 ay 20 yat.allahım büyük konuşturmasın ama hem ruhsal açıdan hem de maddi-fiziksel açıdan en çok yorulduğum zamanlardı.Umarım herkesin bahtı açık olur.Sormak istediğiniz konularda yardımcı olabilirim.İyi günler
-
Son dönemlerde bence güzel gelişmeler oluyor ama maalesef birçok konuda olduğu gibi yine arada kalan bir kısım var ve bu konuda arada kalanlar maalesef bizleriz. Ne HAGB'den yararlanabiliyoruz ne de af ile tekrar TSK'ya dönüş kapsamına dahil ediliyoruz. Belirli tarihlerde YAŞ kararlarıyla veya üçlü kararname ile ilişği kesilenlerle ilgili sanırım bir çalışma var. internette birkaç yerde gördüm. Ama bu da belirli tarihleri kapsıyor. Askeri Ceza Kanunun'nda firar bitiş tarihi ilişik kesim tarihi ya da yakalanma tarihi olarak gözüküyor. Ama yorum denen bişey var. Ayrılmak için firar etmiş adam zaten dönmeyecek. Yani arada birkaç gün birkaç ay fark olunca mutlaka o tarihten sonra diye HAGB'den faydalanılmaması bana anlamsız geliyor. Ben bu konuda acaba çok duygusal mı düşünüyorum ya da kararlarım çok mu bencil diye düşünüyorum.. Sizce de öyle mi? Yoksa haklı mıyım?
-
Allahım aklıma mukayet ol
Özgürlüğümüzü verin insan gibi çekip gidelim diye bas bas bağırıyoruz, gündemde hala yok nasıl geri dönülür, yok bakaya suçuna af gelsin vsvsvs...
Biz neyiz,kimiz,ne diyoruz,kimsenin umrunda değil.Yaşayıp yaşamadığımızdan haberi olan birileri yok,hayvanlar kadar kaale alınmıyoruz,hiç alınmadık...
Bunun oluru yok,ne yapsak boş,işini gücünü ayarlayan kaçıp gidecek...
İsterse tüm dünya nüfusu mail göndersin aynı anda,gene değiştirmezler bu madeyi...
Buna mecbur bırakanların Allah binbir türlü belasını versin inşallah...
-
Ağzına sağlık yağanuğur...
-
Arkadaşlar, emekli sandığı ile ilgili bir sitede re'sen emeklilik ile ilgili bir yazı okudum. Moralim bozuldu. Re'sen emekli olanlara emekli sandığından bir yazı geliyor ve bankaya ikramiye yatırılıyor. Ben bu ikramiyeyi çektim ve harcadım. Gelen o yazı ile belirli bir sürede emekli sandığına dilekçe vermek gerekiyormuş yatırılan primlerin yanmaması için. Ama ben dilekçe de vermedim müracaat da etmedim. Şimdi bizim çalıştığımız günler vs hepsi çöpe mi gitti? Var mı, net bilgisi olan?
-
Ben de ikramiyemi çektim. Üstüne dilekçe verip ana paramı da çektim. Ama çalıştığın gün sayısı yanmıyor benim bildiğim. Bu konuyla ilgili bazı arkadaşların Sgk uzmanı Ali TEZEL' e bile gittiğini duydum. Prim gün sayısı yanmıyor diye bir çok arkadaşım da ana parasını çekti.
-
gelen yazıda ana parayı cekmek isterseniz,formu doldurup gönderin deniyor.doldurmazsanız ana paranız kalıyor otomatikman ssk ya devroluyor. faizini zaten alıyorsunuz. kimse mevcut paranın üstüne yatamaz. üstüne yeni işinizden sigortanız eklenerek işlemeye devam ediyor. paranız yanar diye bir ibare yok, duymadım da.aksine sordugum arkadaşlarım ana paraya dokunmayın kalsın dediler. araştıralım bakalım.
-
https://www.hukuki.net/showthread.php...k-ve-sonras%FD
http://www.mevzuat.gov.tr/Metin.Aspx...urceXmlSearch=
http://www.sgk.gov.tr/wps/wcm/connec...df?MOD=AJPERES
https://www.hukuki.net/archive/index....17837-p-4.html
"oziris
21-06-2010, 15:13:24
Arkadaşlar Sayın Bartelmi Diaz'ın ve Sayın Birkan'ın belirttiği gibi emekli sandığının hesabınıza yatırdığı ikramiyeyi gönül rahatlığıyla harcayabilirsiniz.Hatta bir beyannameyle ilişik kesildikten itibaren başka bir kurumda çalışmadığınızı belirtip sandıkta biriken paranızı da talep edebilirsiniz ve bu para da hesabınıza yatırılır(bu meblağ hesaplanırken fiili hizmet süreniz bir üst yıla tamamlanacağı ve emekli sandığına esas aylığınızın iki katı dikkate alınacağından ikramiyenin iki katından biraz fazla olacaktır).Kanunda bunun adı toptan ödeme olarak geçiyor.Ancak bir başka maddede de bu şekilde (toptan ödeme ile) alınan paraların altı 6 ay içinde kanuni faiziyle geri ödenmemesi durumunda hizmet süresinin sıfırlanacağı yazıyor.Bu nedenle eğer halen bu madde geçerliyse daha sonradan mağdur olmamak için bu 6 ay mevzuna dikkat edilmeli diye düşünüyorum.
Tazminat hususunda artık eskisi gibi astronomik rakamlar çıkaramıyolar.Değişen kanunlar buna müsaade etmiyor.Eğitim,kurs ve benzeri giderler eklenebiliyor ama kanunda yazılan kalemler haricinde kurum, yıllık bedel üzerine tek taraflı eklemeler yapamıyor.Hesaplanırken de anaparadan hizmet süresi oranı düşülerek yıllık basit faizle hesaplanıyor.Faiz olarak da Sayın Birkan' ın belirttiği, dönem dönem değişen, ancak uzunca bir süredir % 9 olan oran uygulanıyor.Ancak ülke ekonomisinin bozulduğu,kötüye gittiği ve enflasyonun yüksek olduğu dönemlerde % 65 e kadar çıktığını görüyoruz.(Bunu arkadaşımın tazminatıyla ilgili belgede gördüğümde ben de çok şaşırdım).Yine Sayın Birkan'ın belirttiği gibi 60 a kadar böldürebiliyorsunuz arkadaşım da öyle yaptı. Ancak ödeme taahhüdü yapıp ödemelere başladığınızda rakam sabitleniyor diye biliyorum(Bu konuda kesin bilgisi olan arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim.)Ancak bu konuyla ilgili yine kesinleştiremeden öğrendiğim bi şey var:Eğer tazminatın bulunmasında hesaplanan anaparayı tek seferde öderseniz kalan para zaten faiz olduğu için sabitlenmiş oluyor.(bu konuda da daha doğru bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum)
Saygılarımla,"
-
Alıntı:
cann_gg rumuzlu üyeden alıntı
Ben de ikramiyemi çektim. Üstüne dilekçe verip ana paramı da çektim. Ama çalıştığın gün sayısı yanmıyor benim bildiğim. Bu konuyla ilgili bazı arkadaşların Sgk uzmanı Ali TEZEL' e bile gittiğini duydum. Prim gün sayısı yanmıyor diye bir çok arkadaşım da ana parasını çekti.
ikramiyeyi yiyebilirsin,ana parayı tüketirsen ve 6ay içinde geri vermezsen prim gün sayın yanar.emekli oldugunda da ikramiye miktarın azalır,aylıgın da
-
Sayın dicentLabrax,
Merak ettiğim konuda hiç üşenmeden araştırma yapmış ve emek sarfetmişsiniz çok teşekkür ederim öncelikle. İlişiğimiz kesildikten sonra haliyle yeni kariyer, yeni iş fırsatlarını değerlendirdik. Ama arada çalışmadığımız ve haliyle primlerin yatmadığı günler var. Bu aradaki eksik primleri SGK'ya faiziyle ödesek eksiği kapatabilir miyiz ya da böyle bir hakkımız yok mu? Torba yasa veya yeni kanunlarda bununla ilgili lehimize birşeyler var mı acaba?
-
dokuzharf arkadaşım,ben teşekür ederim.bugün müşavire sordum. tam tersine anaparanın çekilmemesi,çekilirse 6ay içinde geri ödenmesi,aksi takdirde tekrar memuriyette sıkıntılar olabileceğine dair birşeyler söyledi.eksik primlerin askerlik,gebelik,tutukluluk gibi dönemleri haricinde yatırılmıyor diye biliyor zan yürütüyorum;ama bir yerde çalıştıgınızı kanıtlarsanız başka.ama öyle bir durumda da işveren sıkıntı yaşar,niye sigortası yatırılmadı bu kişinin diye sorarlar diye düşünüyorum.ayrıntılı ögrenmek lazım. bir araştıralım.eğer olursa benim de 3 sene eksik primim var.
-
Ali TEZEL'in İstanbul'da bürosu varmış. Ona sormayı planlıyorum. Bilgi edinirsem sizi de aydınlatırım..
-
Evet sevgili arkadaşlarım, firar yoluyla ilişiğimin kesildiğini öğrendim. Mahkeme dosyam ağrıdaymış. Ben ise başka şehirdeyim. Ağrıya mı gideyim yoksa bulunduğum ildeki askeri savcılığa mı gideyim? Selamlar.
-
Alıntı:
ortodontist rumuzlu üyeden alıntı
Evet sevgili arkadaşlarım, firar yoluyla ilişiğimin kesildiğini öğrendim. Mahkeme dosyam ağrıdaymış. Ben ise başka şehirdeyim. Ağrıya mı gideyim yoksa bulunduğum ildeki askeri savcılığa mı gideyim? Selamlar.
bence ağrıya git...eğer bulunduğun ildeki savcılığa gidersen seni inzibat eşliğinde ağrıya gönderirler.değişen birşey olmaz........
-
Alıntı:
Hangi yolla ogrendin ilisiginin kesildigini ? Nere ile gorustun?
-
Alıntı:
Hangi yolla ogrendin ilisiginin kesildigini ? Nere ile gorustun?
11 şubat 2011 tarihli üçlü kararname ile yayımlandı, ayrıca birliğime ilişik kesme yazısı gitmiş.
-
Alıntı:
11 şubat 2011 tarihli üçlü kararname ile yayımlandı, ayrıca birliğime ilişik kesme yazısı gitmiş.
Hizli cevap icin tesekkurler. Nerden bakabiliriz bu uclu kararnameye? Web sayfasi falan var midir? Bellir periyotlarla mi yayinlaniyor?
-
Alıntı:
Hizli cevap icin tesekkurler. Nerden bakabiliriz bu uclu kararnameye? Web sayfasi falan var midir? Bellir periyotlarla mi yayinlaniyor?
Birliğinin personel subayını ara veya internetten bilgi edinme formu doldur veya annen-baban- kardeşin msb ye bilgi edinme için dilekçe yazsın. Bir ay içinde cevap veriyorlar. Avukatın varsa kuvvetten sorsun. Tabii bu üçlü kararname subaylar için. Eğer astsubay bu durumdaysa sadece bakan onayıyla terhis ediliyor. O yüzden subay ortalama 20 ayda astsubay 15 ayda terhis ediliyor. Üçlü kararnameye internetten bildiğim kadar ulaşılamıyor.
-
Arkadaşlar mahkemem 2010 yılı 8 inci ayda oldu. İlişik kesme kararı alındı. 3 lü kararnamenin imzalanması Şubat 2011 de oldu. 2004 yılında askeri okuldan mezun oldum. Firar başlangıç tarihim ise 2009 Nisan. Şimdi sorum şu; tarihi vergi affı dedikleri afdan faydalanabilecek miyim? Tazminat miktarı; 2009 Nisan ayından itibaren, hizmet yılı hesap edilip mi belirleniyor? Faiz de Nisan 2009 tarihi itibari ile mi işlemeye başlıyor? Benim ilişik kesilme tarihim bu tarihlerden hangisi oluyor? Eğer 3 lü kararnamenin imzalandığı Şubat 2011 tarihi ilişik kesilme tarihimse bu afdan faydalanamayacak mıyım? Şİmdiden teşekkürler.
-
hapis cezasıını tamamlayan arkadaşlar.çıktıktan sonra yattığınız günlerin iaşe bedelleri istendi mi.tasil edilmek üzere istendi mi sizden.istenecek mi bu para???
-
arkadaşlar herkese merhaba ben 2009 aralık itibarıyla firardayım sordurdum dosyam hala kuvvete gitmemiş başka bir arkadaşım isee 2010 ocak itibarıyla firarda onun dosyası senesi dolunca birliği göndermiş bu yaklaşımlardan hangisi doğru benim dosyamın gönderilmesi için yapabileceğim bir şey var mı herkese şimdiden teşekkürler
-
Merhabalar;
1- firar etme düşüncesinde olan bir astsubayım. istanbulda sağlık üzerine özel bi ünv. okumak istiyorum. yalnız ünv. kaydını firar etmeden önce yaptığımızda daha sonra firardayken okumaya başladığımızda bir sıkıntı, olumsuzluk yaşama ihtimalimiz ne derecedir acaba?
2- Ve son olarak bu sene doğuya tayinim çıkacak. 2 yıl orada görev yapacağım. sizce şu anda mı firar etmek daha mantıklı olur, yoksa o 2 yıllık süreci bekleyip seçimlerden sonra yapılacak olan kanun değişiklikleri arasında zorunlu hizmet, firar sürecinden sonra hapis cezasını para cezasını çevirebilme hakkı, yada mecburi hizmete kadar tazminat verip ayrılabilme hakkı, yada firardan sonra hapis yatmadan 5 yıl boyunca denetimli serbestlik hakkı gibi.. iyimser değişimler olabilir mi? önerileriniz nelerdir..!!
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
-
Alıntı:
offspring77 rumuzlu üyeden alıntı
seçimlerden sonra yapılacak olan kanun değişiklikleri arasında zorunlu hizmet, firar sürecinden sonra hapis cezasını para cezasını çevirebilme hakkı, yada mecburi hizmete kadar tazminat verip ayrılabilme hakkı, yada firardan sonra hapis yatmadan 5 yıl boyunca denetimli serbestlik hakkı gibi.. iyimser değişimler olabilir mi?
Ne guzel seyler yazmissin, umarim olacak bunlar ama tabi sesimizi duyurabilirsek. Cogu burokrat durumumuzu bilmiyor bile, tazminat odeyip istifa edebildigimizi zannediyorlar. Politikacilar da dahil yetkililerin buyuk bir cogunlugu muhtemelen turkiyede su an 2 yilin altinda hapis cezasi alan her Turk vatandasini hukmun aciklanmasinin geri birakilmasindan faydalabiliyor ve hapis yatmiyor diye biliyordur. Hirsiz, tecavuzcu, katil vs.: evet faydalanabiliyor, ama isini degistirmek isteyen turk silahli kuvvetler personeli: hayir faydalanamiyor.
Senin firarin icin de tavsiyem bu isi yapmak istemediginden eminsen, disarida yapacagin isini gucunu de ayarladiysan bir an once harekete gecmendir. Kanun beklersen bakmissin kidemli kademeli bascavus olmus emekli edilmissin. Yani kanundan medet ummadan kendin icin en dogrusuna karar vermeni tavsiye ederim. Bu surecte kanun cikarsa/degisirse uzerine arti olur.
-
Beni doğuya gönderme alternatifini oluşturan tek şey maddiyattır. Yani şuan ki hükümler gereği firar sonrasında ödenmek zorunda bırakılan tazminattır. Aileme bu konu ile ilgili maddi yükümlülük sorumluluk getirmek istemiyorum, taraftarı değilim... Onun haricinde firar konusunda son derece eminim ve kararlıyım.. Gerek karakter, kişilik yapım ve ileride aile kurmayı düşündüğüm yaşam tarzına aykırı olduğu ve bir ömür boyu bu işi yapamıyacağım açık ve net benim için.. Ve sizin de dediğiniz gibi; politikacılarla beraber diğer tüm hükümet yetkilileri ya bunun farkında değil yada umurlarında.. Yoksa eminim bu konudan mağdur ve muzdarip birçok arkadaşım bulunmakta olup, elinden gelen her türlü kamuoyu oluşturucu çağrı ve açıklayıcı duyurularda bulunmak için herşeyi yapıyorlar.. Hala bi ilerlemenin olmayışı ve çoğu şeyin askıda oluşu gerçekten çok üzücü ve yıpratıcı bir durum..
-
-
Sevgili arkadaşlarım, şu anda anayasa mahkemesinde bekleyen, askeri suçlarda HAGB yeniden işlerlerlik kazandırılmasını bekleyen dosya var ama daha görüşülmedi, eğer bir günlüğüne bile çıkacak olursa ilişiği kesilmiş veya firarı bitmiş arkadaşlar faydalanabilecek. Aslında bunun olmasının hukuka uygun olduğu konuşuluyor ama bir ilerleme yok. Anayasa mahkemesinde tanıdığı olan varsa sürç hakkında bizi bilgilendirebilir. Sevgilerle.
-
Anayasa makemesinde HAGB ile askeri saçlarından faydalanabilmesini sağlayan dosyayının görüşülmesini beklediği bilmiyordum.. Evet dediğiniz gibi masaya çıkarılırsa bu dosya son derece büyük bir açılım olur firarı bitmiş arkadaşlar için.. Tabi bunun kapsama alanı bundan sonrakiler içinde devamlılık teşkil edecektir.. Bu süreç hakkında daha geniş kapsamlı bilgisi olan arkadaşlar var mı?
-
Sayın Ortodontist; Anayasa Mahkemesinde askeri suçlarında HAGB yararlanma konusunun beklediği bilgisini ne kadar emin kaynaktan aldın acaba? Çünkü gerçekten, diğer arkadaşlarımızın bu konu hakkında daha açık bir bilgisi yok galiba ama en azından bu dosyanın beklediğini, kesin var olduğunu bilmek bile bir adım olarak öngörülebilir..
-
arkadaşlar aslında site ismi falan gayet güzel bir fikir.Anayasa mahkemesindeki süreç varsa tabi uzun süreceği düşüncesindeyim.geçen hafta mahkeme sonucum geldi sonunda 6 ay 20 gün tabi.kaçarı yok.yargıyata göndereceğim pazartesi.ayrıca As.Ce. kanununun 63 maddesi değişirken 66. maddeyide ek ve geçici bir maddeyle değişecek diye bir duyum aldım ama bilgisi olan somut bişeyler bilen var mı?
-
Alıntı:
mustafaulker rumuzlu üyeden alıntı
arkadaşlar aslında site ismi falan gayet güzel bir fikir.Anayasa mahkemesindeki süreç varsa tabi uzun süreceği düşüncesindeyim.geçen hafta mahkeme sonucum geldi sonunda 6 ay 20 gün tabi.kaçarı yok.yargıyata göndereceğim pazartesi.ayrıca As.Ce. kanununun 63 maddesi değişirken 66. maddeyide ek ve geçici bir maddeyle değişecek diye bir duyum aldım ama bilgisi olan somut bişeyler bilen var mı?
Cok onemli seyler bu soyledikleriniz arkadaslar. Anayasa Mahkemesi sayfasina baktim bulamadim oyle bir calisma. Diger 66. madde degisikligi ile ilgili de bir bilgi yok lutfen bu konularla ilgili web sayfasi vs varsa paylasiniz.
Web sayfasi olayina destek olursa hep birlikte yapalim derim.
Ornek olmasi acisindan bakin mesela cok tartisilan bedelli askerlik konusunda olayi destekleyen kac tane sayfasi var. Sadece iki tanesini burada paylasiyorum:
http://www.bedelliaskerim.com/bedelliaskerlik.php
http://www.bedelliaskerlik2010.net/news.php
Tabi ki bunu isteyenlerin sayisi bizimkinin katbekat fazlasidir, bu asikar.
Ama bizim durumumuzu da daha gozonune alacak bir websayfasi duzenleyebiliriz.
Orada bu bahsedilen tum haberler, kose yazıları, çalışmalar vs paylasilabilir.
-
Evet web tasarımı konusunda yapabilecek olan arkadaşlar varsa ana formatı oluştururlarsa lütfen, bizde tüm olan biteni ortak ve bilenen bir sayfada birleştirebilirz. Bu sayede daha büyük kitlelere ulaşabiliriz, daha çok sesimizi duyurabiliriz.