Bugün hava yağmurlu olsun evlerin 4. katlarına kadar su bassın.
Printable View
Bugün hava yağmurlu olsun evlerin 4. katlarına kadar su bassın.
Dilek hanım pamukkaleli sanırım hemşire bizim siteyi görünce şok geçiriyor.
Bulunduğu koğuşa lokum dağıtyormuş .Yanına yaklaşanlarada Höyt höyt noli len yamurmu yayıyo diye soruyormuş vah vah?
Fırat abi Üstad 9 gündür yağmur yağmıyor
Bir baksana Pamukkalelinin ahımı tutdu?
Yoksa Kıyemetmi koptu ?
Üyelere doktor hava deyişimimi verdi ?
Purokemi ediliyoruz ?
Tayfun bey emeline'mi ulaştı ?
Karanlıkta kalanlar ondanmı forma giriş yapamıyor ?
Yoksa Mahalle baskısı burayadamı geldi?
Üstat çık ortaya.
Bu form asla bitmez baskılar bizi yıldırmaz de
Vız gelir tırıs gider gün olur yamur duğasına çıkarlar!! FIRAT'ın suları bitmez.
Tayfun beyin çok emeli var siz hangisini sormuştunuz ?
AMPULÜ sormuştum. insanlar niçin karanlıkta kalır ampülün sayesinde kurtulamadık gittik şu ampülden
Yağ yağmur yağ!
Öyle bir yağ ki bayram nöbetini abilerine bırakanların bayramlıklarını iyice bir ıslat :)
Aylar sonra:
Bu sabah yağmur var İzmir'de
bu gün hüzün yağıyor,hüzün kokuyor nedense
Yurdumun dört bir yanı ağlıyor bugün, Salihli de ağlıyor... :(
Bugün soğukla beraber gelen hüzün ve keder var sanki bu sahillerde....
Yaşassııınnn kar yağıyooorrr... :)
Sizde Tavşan Zıplatmak İstemez misiniz?
Yaşasın hava fıstık gibiiii:))
Fıstık'mı fıstık gibimi sizi uyarıyorum sitemizde cinselik cagrıştıran kelimeler kulanmayın germeyin bizi Buralarda hava buz gibi RTE Konuşuyor TV'de.
Bugün hava karlı.. Antalya şaşkın :)
Antalya'nın yerinde olsam bende şaşırırdım.
Şimdi'de RTE saşkın ANKARA'da UFO Görmüş!
Selamünaleyküm Türkiye!
İstanbul'da Kar yağıyor dışarıda, birazdan kayağa gideceğim. Kardan adam yapıp, üzerine şerbet dökeceğim, kırmızı kar yoksa kırmızı kardan adam olacak...
Zzzzzzzzzzttt, Erenköy... :DBu gün hava yağmurlu geçecek
Ali derviş
Deli memiş
Sözü birleşmiş
Kendi yapmış
Kendi yemiş
Roka Tavuk Ekmek
Siz şimdi zzzzztttt erenköy diyerek benle dalga mı geçtiniz yani? Bi daha Hı? diye sorarsam nooluyum. Ne bu kardeşim ya nooldu bu insanlara böyle? Hava yağmurlu ise yağmurlu, biz mi yağdırıyoruz sanki? Bi hafta sonumuz var gezicek, onda da yağmur yağıyor bak işte, yağmurda mangal da yanmıyor, gitti güzelim nevale.
Burda üstelik yağmurla birlikte fırtına da var.
BİR SEN EKSİKTİN ... artık kadro tamam (alıntı:Fırat Bayındır)
Hoşgeldiniz , tatil nasıldı? Yağmur yağarken güneşlenebildiniz mi? hi hi hi hiiiii... (Yaşasın kötülükkkkkk... [}:)] )ALINTI (D.K.Y)
Höyt höyt noli len. Çarparım haa!
Hava bian önce iyi olsa süper olur :)
Bu forumu seven baştan okusun! Çok komik...
Hep birlikte çok yaşayalım. Gerçi forum açıldığı zaman ben yoktum ama olsun.
Haa... yağmurda dün yağmıştı. Aslında dolu dolu yağmur yağmıştı. Güzel yağmıştı. Yine yağar inşallah..
Ben de bol boooll resimlerini çektim durdum.
Bol yağmurlu günler diliyorum herkese...
Re: Bugün hava yağmurlu
(Bu forumu seven baştan okusun! Çok komik...
Hep birlikte çok yaşayalım. Gerçi forum açıldığı zaman ben yoktum ama olsun. Alıntı deniz02)
---------------------------------
Doğru söz sayın deniz02 bende okuyup okyup gülüyorum forma yeni girenlerin bende baştan sonuna kadar okumalarını dilerim.
Sayın sultan hanımda deneme deneme diye bağırken sesi kısılaçaktı
Kendişini buraya yönledirdimya bizim koğuşta yazar artık .
İzmir'e de serinliği geldi.
Mercimek suya gitmiş yüzmeye
Pırasa çavuş olmuş adam dövmeye
Makarna firar etmiş Fırat abiyi görmeye
Yetiş imdada bulgur pilavı
En baştan okudum gerçekten çok güzel. Bu gün hava bulutlu.:(
ohhh ohhh oohhh sazanlar mı arttı ne bu havada burda :)
Şimdi ne demek bu?!! Siz burada yazan herkese "sazan" diyerek benim balık etli ve şişmanca olduğumu mu ima ediyorsunuz bakıyim!!!Tamam son zamanlarda hafiften kilo almış olabilirim ama nedir bu balina muamelesi canım!! habire diyet yapıyorum buna rağmen su içsem yarıyor naapıyim? Bak yine buralarda bile kilo aldığımı ima edenlerin çıkmasına artık bozuluyorum ama!!! Burda yine yağmur var. Hem de şaşkır şakır yağıyor. Madem kiloma laf ettiniz yağmurluğu sırtıma geçirip en az 3 km yürümezsem nooluyum! Pastaları gelince yerim artık, siz bir kenara ayırıverin:rolleyes:
Rivayete göre bende şişkoymuşum. Öyle diyorlar.:p
Sayın gupse-m;
İsterseniz farklı yönlere yüzelim. Bakın siz bu tarafa doğru yüzünce su taşıyor ister istemez:o
Bu konuda üstüme geleni yakarım! Bugün bana tontoşum diyen arkadaşım şimdi hastanede:o Yok yanlış anlamayın bu gece nöbetçi, doktordur da:))))
Bu gece yağmurlu buralar. Gök delindi sanki.
Bugün yağmur yerine goller yağıyor...
Yeter ki yağmur yağsın sazan da olmaya razıyım artık :o. Yanıyor ortalık :(
Tek damla yağmur yok. Burası bile kavruluyor ki diğer yerleri düşünemiyorum. Gerçi şikayetçi değilim. Türkiye kavrulunca biz burda ancak ısınmış oluyoruz :o
Bugün kavak ağacı tozları yağıyordu; pisi pisi uçuyorlardı, uçan pisiler de herkesi hapşırtıp duruyordu.