Cevap: Karım beni aldatıyor delillerim yeterli mi?
Eğer eşiniz Almanya'ya gelmişse karşılaşmamak için hazır tatil de düşünüyorken tatile çıkabilirsiniz. Kavga-tartışmalara girmeyin. Olabildiğince uzak durun bu insanlardan. Başınızı belaya sokmayın durduk yere. Hazır yıllık izniniz de varken çıkın tatile, kafanızı dinleyin.
Eşiniz Almanya'ya gelip de o adamla yaşıyorsa ekmeğinize yağ-bal sürüyor demektir. Bırakın yaşasın. Beraber yaşadıklarına dair bol bol kanıt versinler elinize.
Alıntı:
denizblk rumuzlu üyeden alıntı
Eğer eşiniz Almanya'ya gelmişse karşılaşmamak için hazır tatil de düşünüyorken tatile çıkabilirsiniz. Kavga-tartışmalara girmeyin. Olabildiğince uzak durun bu insanlardan. Başınızı belaya sokmayın durduk yere. Hazır yıllık izniniz de varken çıkın tatile, kafanızı dinleyin.
Eşiniz Almanya'ya gelip de o adamla yaşıyorsa ekmeğinize yağ-bal sürüyor demektir. Bırakın yaşasın. Beraber yaşadıklarına dair bol bol kanıt versinler elinize.
evet buraya geleli 3 gün olmus güya havaalaninda 3 tane polis karsilamis kadin siginma evine
götürmüsler(bunu türkiyedeki teyzesi söylemis)ama ben ona inanmiyorum o orada hapishanede gibi yapamaz yasayamaz bence dostunun yanina gitmistir...avukatim bile ihtimal vermiyor böyle birseye..
ilcemizdede herkes duyar yakinda iyice rezil olurlar millet demezmi mahkeme bitmeden daha damadin soyadini tasirken dostuyla yasamaya gitti anasi babasida buna müsaade ediyor ne bicim utanmaz insanlar diye...
birde aklima takildi acaba dedektifi tekrar tutsam bunlarin ayni evde yasadigini ispat etsem fotolarla falan mahkemede daha cok faydasi olurmu yani avukatim herseye yüzde yüz garanti veriyor ama en önemlisi ama kizimin velayeti o konuda bir sorun olurmuki?? yani daha bosanmadan benim soyadimi tasirken böyle bir hayat yasiyorlar desek ve ispat etsek yada cocugumun velayetini bunlar olmadanda yüzde yüz alabilirmiyim??
Alıntı:
Siz o adamında gözünü korkutun bence. O adamın da uğrayacağı zarardan haberi olsun. Ama yine de siz bilirsiniz. Çünkü bu tazminat kararı o adamı hayatı boyunca rahatsız edecek bir durum. Böyle bir karardan dolayı Türkiye'ye gelmeye bile çekinir.
Avukatınız kayınbabanızı aradığında eğer 10 haziran'da anlaşmalı boşanmaya gelmeyecek olurlarsa o adama da aynı şekilde yüklü miktarda tazminat davası açacaklarını, tüm belgeleri yargıtay kararlarını toparladığını belirtsin. Avukatınız en güzel şekilde konuşacaktır eminim.
mesajlari tekrar gözden gecirirken simdi aklima geldi...
avukatimin söyledigine göre olay burada gerceklestigi icin türkiyede ona tazminat davasi acabilmem mümkün degilmis buradada böyle bir hakkim varmi onuda bilmiyorum zaten burada davalar senelerce sürüyor vede cok pahali oluyor bu adamda zaten nafaka ödememek icin yakinda muhtemelen isindende cikar parasiz pulsuz iki ciplak bir hamama yakisir ikisi yasasin bakalim ben herkese iddia ediyorum 2 hafta sonra hastanelik olacaklar en gec 3 aya kadarda o piskopat adamdanda kacacak ve daha beter olacak..
hanimin annesi yani hala kaynanam olan kadin bana iftira atmisti herkese damat kizima bakmadi, üstüne basina birsey almadi, senelerdir dövüyormus, eline para vermiyormus, eviyle ilgilenmiyormus eve kuma getirmis kizimda dayanamamis kacmis gelmis bosanacakmis diye....
yavas yavas karsiligini görüyor su aralar acidan kivraniyormus rahim kanseri olmus haftaya ameliyat olacakmis!!!!!!!!!!!
canindan cok sevdigi senelerdir en ufak bir tartismada kocani kizini birak gel perisan olsunlar sana yalvarsin dedigi kizi 1 hafta daha yaninda kalamadi ona su kötü günlerinde destek cikmadi hastanede refaketci olarak kalabilirdi ama dostuna kosmayi tercih etti!!!!!!
alma mazlumun ahini cikar aheste aheste bu olsa gerek...
Alıntı:
kavga ve tartismaya girmek istemem ama galiba sonunda bu kacinilmaz olacak..bela burnumuzun dibine kadar geldi ya hayirlisi..
2 gün önce benim bulundugum sehire gelmis yaninda bir kadin ve kadinin 4-5 yaslarinda kizi varmis kuzenimi görmüs 20 m uzakliktan ona utanmadan birde el sallamis sonra annemin calistigi yere gitmis ogün annem calismamisti annemi sormus. annemin arkadasina kis kis gülerek ben tekrar geri geldim demis muhtemelen yakinda tekrar gelecektir..
bugünde bize 20 km uzaklikta olan sehirin carsisinda görülmüs yaninda yine ayni kadin ve cocugu busefer yaninda birde bavulu varmis acaba siginma evinden cikipta o kadinin evinemi yerlesecek?o kadini nereden taniyordu?yoksa ikisi beraber siginma evinde ayni odadami kaliyorlar?birde ben siginma evlerini acik cezaevi gibi sanirdim disariya cikmak yasak sadece ismini verdigin 1 kisi ziyarete gelebiliyor, düsündügüm zaman madem oraya siddet gören vede ölüm korkusuyla kocasindan kacan kadinlar girebiliyor(cünkü benim görüsüm orasi otel degilki her bosanmak isteyen orada kalsin) orada ve bunlar istedigi gibi hertarafi dolasabiliyorsa diyelim ki kuzenim degilde ben onu görseydim sokak ortasinda yine onu öldürebilirdim yani umarim demek istedigimi anlatabilmisimdir...
birde eger orada yasasaydi bana polis veya oradan mektup gelmesi lazimdi kariniz sizden korkuyor onun yanina 20 m.yaklasmaniz yasak,tel. rahatsiz etmeniz yasak diye..avukattanda birsey gelmedi cocuk hizmet kurumundanda buraya geleli 1 haftayi gecti sonucta....
Alıntı:
mutsuz03 rumuzlu üyeden alıntı
kavga ve tartismaya girmek istemem ama galiba sonunda bu kacinilmaz olacak..bela burnumuzun dibine kadar geldi ya hayirlisi..
2 gün önce benim bulundugum sehire gelmis yaninda bir kadin ve kadinin 4-5 yaslarinda kizi varmis kuzenimi görmüs 20 m uzakliktan ona utanmadan birde el sallamis sonra annemin calistigi yere gitmis ogün annem calismamisti annemi sormus. annemin arkadasina kis kis gülerek ben tekrar geri geldim demis muhtemelen yakinda tekrar gelecektir..
bugünde bize 20 km uzaklikta olan sehirin carsisinda görülmüs yaninda yine ayni kadin ve cocugu busefer yaninda birde bavulu varmis acaba siginma evinden cikipta o kadinin evinemi yerlesecek?o kadini nereden taniyordu?yoksa ikisi beraber siginma evinde ayni odadami kaliyorlar?birde ben siginma evlerini acik cezaevi gibi sanirdim disariya cikmak yasak sadece ismini verdigin 1 kisi ziyarete gelebiliyor, düsündügüm zaman madem oraya siddet gören vede ölüm korkusuyla kocasindan kacan kadinlar girebiliyor(cünkü benim görüsüm orasi otel degilki her bosanmak isteyen orada kalsin) orada ve bunlar istedigi gibi hertarafi dolasabiliyorsa diyelim ki kuzenim degilde ben onu görseydim sokak ortasinda yine onu öldürebilirdim yani umarim demek istedigimi anlatabilmisimdir...
birde eger orada yasasaydi bana polis veya oradan mektup gelmesi lazimdi kariniz sizden korkuyor onun yanina 20 m.yaklasmaniz yasak,tel. rahatsiz etmeniz yasak diye..avukattanda birsey gelmedi cocuk hizmet kurumundanda buraya geleli 1 haftayi gecti sonucta....
Sayın üye, Asıl hedefinizden saptınız. Yapmanız gereken şey davanıza odaklanmak olmalıydı. Oysa siz şimdi yarattığınız kaos ortamının eşinizin ve ailesinin hayatında yarattığı çalkantı ile ilgileniyorsunuz. Ve tabii sizin hayatınızda yarattığı boşlukla.
Sizi anlıyorum, içinizde onca emeğin, onca özverinin, yaşadıklarınızın etkileri var. Acınız büyük, haksızlığa uğradınız, eşinizi bir başkasını size tercih etti, çocuğunuzun kide dahil olmak üzere hayatları alt üst etti, size kazık attı, kin, öfke, nefret dolusunuz.
Yaşadığınız ruh hali sürekli sizi dürtüyor. Yeni birşeyler yapabilmek, eşinizin canını biraz daha yakabilmek istiyorsunuz, O gülümsüyorsa bu size acı veriyor. Sürekli sıkıntı içinde olmasını, acı çekmesini, parasız pulsuz kalmasını, mutsuz olmasını, biçare sokaklarda dolaşmasını, hatta ölmesini istiyorsunuz. Nedamet haykırışları ve gözyaşları ile ayaklarınıza kapansın ama affetmeyeyim diyorsunuz. Ama eşinizin sosyal hayatını devam ettiriyor olması sizi daha sabırsız, daha öfkeli hale getiriyor. Sırf o taraftan haber alabilmek adına, size yazdıkları tehdit yazılarında bile yaşadıkları çaresizliği görmek adına msn i kapatmıyorsunuz. çalan her telefon sizi heyecanlandırıyor. Garip bir haz alıyorsunuz. Hala dedektifliğe devam edip bu oyunu sürdürüyorsunuz.
Durun artık.
Eşinizin, eşinizin ailesinin, kardeşlerinin vs. sosyal hayatını boşverin, Size daha öncede yazdım. Şu an yaptıklarınızla ne kendinize ne de o masum yavruya hiç bir şey veremezsiniz. Durun ve çocuğunuza odaklanın hayatınıza devam edin. Bir psikologdan yardım alın. Çocuğunuz içinde sizin içinde bu gerekli görülüyor.
Davanızı avukatınıza havale ettiniz zaten, her türlü bilgi belge ve delili de sundunuz mahkemeye. Oturun, kendi yaşamınızın içine çekilin ve susun.. Eylemsiz kalın.
Yine söylüyorum. Bu şekilde devame derseniz kaybedeceklerinizin sınırı yok. Yaşamınızda dahil buna.
Geçmiş olsun..
Alıntı:
Abdullah Yaman rumuzlu üyeden alıntı
Sayın üye, Asıl hedefinizden saptınız. Yapmanız gereken şey davanıza odaklanmak olmalıydı. Oysa siz şimdi yarattığınız kaos ortamının eşinizin ve ailesinin hayatında yarattığı çalkantı ile ilgileniyorsunuz. Ve tabii sizin hayatınızda yarattığı boşlukla.
Sizi anlıyorum, içinizde onca emeğin, onca özverinin, yaşadıklarınızın etkileri var. Acınız büyük, haksızlığa uğradınız, eşinizi bir başkasını size tercih etti, çocuğunuzun kide dahil olmak üzere hayatları alt üst etti, size kazık attı, kin, öfke, nefret dolusunuz.
Yaşadığınız ruh hali sürekli sizi dürtüyor. Yeni birşeyler yapabilmek, eşinizin canını biraz daha yakabilmek istiyorsunuz, O gülümsüyorsa bu size acı veriyor. Sürekli sıkıntı içinde olmasını, acı çekmesini, parasız pulsuz kalmasını, mutsuz olmasını, biçare sokaklarda dolaşmasını, hatta ölmesini istiyorsunuz. Nedamet haykırışları ve gözyaşları ile ayaklarınıza kapansın ama affetmeyeyim diyorsunuz. Ama eşinizin sosyal hayatını devam ettiriyor olması sizi daha sabırsız, daha öfkeli hale getiriyor. Sırf o taraftan haber alabilmek adına, size yazdıkları tehdit yazılarında bile yaşadıkları çaresizliği görmek adına msn i kapatmıyorsunuz. çalan her telefon sizi heyecanlandırıyor. Garip bir haz alıyorsunuz. Hala dedektifliğe devam edip bu oyunu sürdürüyorsunuz.
Durun artık.
Eşinizin, eşinizin ailesinin, kardeşlerinin vs. sosyal hayatını boşverin, Size daha öncede yazdım. Şu an yaptıklarınızla ne kendinize ne de o masum yavruya hiç bir şey veremezsiniz. Durun ve çocuğunuza odaklanın hayatınıza devam edin. Bir psikologdan yardım alın. Çocuğunuz içinde sizin içinde bu gerekli görülüyor.
Davanızı avukatınıza havale ettiniz zaten, her türlü bilgi belge ve delili de sundunuz mahkemeye. Oturun, kendi yaşamınızın içine çekilin ve susun.. Eylemsiz kalın.
Yine söylüyorum. Bu şekilde devame derseniz kaybedeceklerinizin sınırı yok. Yaşamınızda dahil buna.
Geçmiş olsun..
iyide beni onun hayati ilgilendirmiyor sadece yakinima gelmesini istemiyorum o kendisi rahat durmuyor,canimi yakmak icin ugrasiyor,bugünde kizimin anaokuluna tel. etmis kizimla konusmus ona birazdan seni almaya gelecegim sonra seninle beraber türkiyeye gidecegiz demis..
hemen müdüre beni aradi oraya vardigimda kizimi baska yere saklamislar onunla karsilasmadan kizimi alip evimize geldik cocuga ben seni seviyorum falan demis sonucta cocuk akli hemen inaniyor ben anneyle gidecegim diyor ama dedim o zaman o seni saklayacak birdaha beni,halani,dedeni,nineni ve diger sevdigin akrabalarimizi asla göremeyeceksin!!!!olsun diyor..
sonra evimize gelince yine ben anneyi sevmiyorum diyor...inanin bana cocugu sevdiginden falan degil benim yavrum icin yapmiyacagim sey yok bunu bildigi icin en zayif tarafimdan vurmak istiyor...
Alıntı:
mutsuz03 rumuzlu üyeden alıntı
iyide beni onun hayati ilgilendirmiyor sadece yakinima gelmesini istemiyorum o kendisi rahat durmuyor,canimi yakmak icin ugrasiyor,bugünde kizimin anaokuluna tel. etmis kizimla konusmus ona birazdan seni almaya gelecegim sonra seninle beraber türkiyeye gidecegiz demis..
hemen müdüre beni aradi oraya vardigimda kizimi baska yere saklamislar onunla karsilasmadan kizimi alip evimize geldik cocuga ben seni seviyorum falan demis sonucta cocuk akli hemen inaniyor ben anneyle gidecegim diyor ama dedim o zaman o seni saklayacak birdaha beni,halani,dedeni,nineni ve diger sevdigin akrabalarimizi asla göremeyeceksin!!!!olsun diyor..
sonra evimize gelince yine ben anneyi sevmiyorum diyor...inanin bana cocugu sevdiginden falan degil benim yavrum icin yapmiyacagim sey yok bunu bildigi icin en zayif tarafimdan vurmak istiyor...
Sayın üye. Siz boşanma sürecine girerken zaten bu tür sıkıntıalrı yaşayacağınızı biliyordunuz. Gerek forumda okuduğunuz iletilerden gerekse kendi içinde bulunduğunuz durumdan ötürü normal bir süreç olmayacağını biliyordunuz.
Çocuğunuz da sizinle birlikte bu sıkıntıları yaşayacak. Eşiniz bir anne olarak üzerine düşeni yapıp çocuğu ile görüşmek istiyor. Ona onu ne kadar çok sevdiğini de söyleyecektir. Siz yapmıyormusunuz? Kızınıza "seni seviyorum" demiş, sizde kızınızın buna inandığını yazmışsınız. Bir annein evladına olan sevgisi üzerine tartışacak durumda değiliz. Eğer siz bu söylemlerinizi çocuğunuzla da paylaşıyor ve annesini kötülüyorsanız 10-15 sene sonra kızınızı kaybedersiniz. Sürekli anneyi kötüleyen bir baba ile hayat çekilmez hal alır. Bırakın hayatın içerisinde yaşadıkça öğrensin bunları. Annesi görmek isteyecek tabiiki çocuğunu, engelleyerek bir yere varamazsınız. Annesi çocuğuna ulaşabilmek için bir bağlantı noktası yakalamış. Güvenmiyorsanız bile bir yetkili yada tanıdık biri nezaretinde görüşmelerine izin verin.
Bu arada, internette dolaşırken boşanan ailelerde çocuklar neler yaşıyor, nasıl tepkiler veriyor, ne tür acılarla iç içeler.. Buna dair makaleler, araştırmalar bulun ve okuyun.. Dedektiflik oynamaktan vazgeçin.
Birazda psikologluk araştırın. Emin olun size daha fazla fayda sağlayacaktır.
kaldigim sehire 25 km uzakliktaki sehirde 2 tane türk avukat var bosanma islerine bakan,ikiside türk bayan avukat birisini ben tutmustum öbürsünüde bu tutmus..
bugün avukatindan mektup geldi beni almanyada mahkemeye vermis cocugun velayetini almak istiyormus..
tabiiki avukatina zina davamizin türkiyede sürdügünü söylememistir..
verdigi ifadede benim psikolojik hasta oldugumu,sinir krizleri gecirip cocugumu dövdügümü,vardiyeli calistigimi,cocuga bakamiyacagimi anneminde bakmasini istemedigini söylemis,bunu türkiyede birakip gelince evimize gelmis bakmis kapi kilitli ve biz kapiya not birakmisiz eger arkamizdan gelirsen yüzüne kezzap attirir seni öldürtürüz demisiz..
almanyaya geldigini ögrendigimiz an türkiyedeki ailesini aramisiz kizinizi öldürüz diye tehdit etmisiz..
can güvenligi olmadigindan dolayi kaldigi adresi bildirmiyormus islemler sadece avukati araciligiyla yapilacakmis, bu nasil istirki bizden korkuyormus ama her 2.gün kaldigim sehirde dolasiyor annemin calistigi dükkana gidiyor??
haa 2 sene önce bebegimiz 6 haftalikken anne karninda tutunamadi kürtaj yapmak zorunda kaldik onuda karnina tekme vurarak ben öldürmüsüm??acaba neden kadin doktoru ve hastanedekiler bunu bilememis ve bana zamaninda suc duyurusunda bulunmamislar??
en büyük iftirasi ise eve erkek arkadaslarimi aliyormusum gece yarilarina kadar oturuyormusuz ve onlarin aralarini yapmaya ugrasip hatta para karsiligi onlara satmaya calismisim!!!!!!!zaten bir tane arkadasim vardi bu dostu 2. olmustu oda ben varken asla yalniz gelmedi hep karisi cocuguyla geldi..
birde yeminli ifade vermis eger söylediklerini ispat edemezse suclu duruma düsecek.. ceza alacak haberi yok..
battikca batiyor insanliktan cikti attigi iftiralar yenilir yutulur cinsten degil, birde sokak karisi gibi olmus carsida görenler öyle söylüyor....
benim tarafimda o kadar cok delilim varki istemedigim kadar kisi lehime sahitlik yapariz diyor yani sadece akrabalarim degil tuttugum alman dedektif karsi türk komsularda dahil...
daha önce gelen mektupta cocugun yaninda kalmasini istiyordu bugün gelende ise cocugun velayetini istiyor
elimde olan deliller:
chatte yazmis cocugun kapisini kitleyip icerde dostumla gönül eglendiriyorum diye,cocugum epilepsi nöbeti gecirmisti 2 defa o zamandan beri babyphone kullaniyoruz ya o an tekrar gecirse nasil duyacakti?
baskalarina hep beni sevmedigini benden tiksindigini yazmis avukatina ise benim ondan nefret ettigimi söylemis..
chatte erkeklerle yazdigi pis yazilar ve dostunu itiraflari bu davayi etkilemeyecekmis dedi avukatim..
birde izine gitmeden 2 hafta önce evimizde cektigim videoyu verdim orada hep beni öpüyor seviyor,sariliyor annemi sevmiyorum babami seviyorum diyor..
avukatim fazla sahite gerek yok sonra suc bastirmaya calisiyorlar görüntüsü veririz diyor.
annem ve kardesim sahitlik yapacak vede mahkeme günü dayimin kizi türkiyede olacagi icin yeminli ifade imzaladi onunla beraber yani 3 kisi...yeminli ifadede annesinin kizimi cocukken korkutmak icin balkona kilitledigini kendi agziyla söyledigini,korkutmak icin poposunu cakmakla yakmaya calistigini kizim kendisi söylemis,altini iyi temizlemedigi icin mantar kaptigini sonra onun yaninda kizima altina krem sürmeyecegim orani cürütecegim izindede baban olmadigi zaman kafani ezecegim demis.herseferinde su cocuk basimin belasi ölsede kurtulsam demis onada.
sonra kizim yukaridan dayim gilden evimize geldigi zaman kapida dinlemis karim kizima herseferinde of ya aman ya niye geri gelin orada kalsaydin ya dermis.birde altini iyi silmedigi icin külotunun hep kirli oldugunu ifadesinde yazdi..
zaten daha cocuk hizmet bürosundan kisiler bizimle görüsecekmis belkide habersizce evime geleceklermis..onlarin söyledigi seyler daha cok gecerli olacakmis yani anne beni aldatsada, yeminli ifadesinde bile yalan söylesede, saatlerce chatte okey sayfalarinda vakitte gecirsede, herkese keske su cocugu dogurmasaydim ömrümü yedi ölsede kurtulsam desede, cocugu genellikle annemlere göndersede, suan kadin siginma evinde kalsada, bes kurus parasi olmasada, cocugumun düzenli hayati, arkadaslari, gittigi ana okulu, doktorlari hepsi benim yakinimda olsada yinede cocugun velayetini alma sansi cok yüksek....
onun derdi cocuk degil velayeti alirsa eline koz gececek burada calismadan devlete sirtini dayayacak öyle yasayip gidecek onu istiyor..
kizimda biraz sesimi yükselttigim zaman,istedigi birseyi yapmadigim zaman hemen annesini koz olarak kullaniyor seni sevmiyorum artik diyor bende anneme giderim diyor..
acikcasi umudum kalmadi moralim sifira düstü mücadele edecek gücüm kalmadi...
birde yine bugün polisten mektup geldi cocugumu kacirdigim icin beni ifade vermege cagiriyorlar..
eger simdi almanyada cocugun velayetini anneye verirlerse vede 4-5 ay sonra türkiyedeki mahkeme bana verirse o zaman burada yüksek eyalet mahkemesinde tanitma hakkim var diye söylemisti avukatim bu yüzde yüz garantimi acaba basindan ayni olay gecmis arkadaslar yardimci olabilirlermi, tecrübelerini paylasabilirlermi acaba??