arkadaşım mail adresimden bana ulaşırsan sana yardımcı olmaya çalışırım
Printable View
syn feradiss ben size mail attım ama geldimi bilmiorum
ArkadaŞlar bende aytek Önemlİ denen herİften dolandirildim tam 550 tl gİttİ polİse gİttİm. Şİkayette bulundum.artik ne yapacaklar bİlmİyorum. Bİ de ÖĞrencİyİz o adamin ta...
- - - Updated - - -
NUMARANI VERİRSEN İYİ OLUR KARDEŞİM BENLE SEN BİRLİK OLUP BU ADAMI YAKALATALIM BENİMDE 550 TL GİTTİ BANKA DEKONTUM YANIMDA POLİSE GİTTİM ADAMIN HERŞEYİNİ VERDİM ADAMI TAKİP EDECEKLER GALİPA İNŞALLAH BİŞEY BULURLAR.
- - - Updated - - -
ARKADAŞIM SENİNLE NASIL İLETİŞİME GECERİM BU ADAM BENİ DE DOLANDIRDI POLİSE GİTTİM ADAMI TAKİP EDECEZ DEDİLER. ARTIK NE OLACAK BİLMİYORUM
merhabalar bende aytek önemli nin tc sini ve adresini alabilirmiyim lütfen
- - - Updated - - -
Lütfen iletişim bilgilerinizi paylaşmayın
İyi günler son kurbanı benim sanırım. Şuan savcılıkta soruşturma başlattım elinde Tc Kimlik No veya Hesap No tarzında delil ve yöntem sayılacak bilgi olanlar varsa ve paylaşırsa sevinirim
Lütfen iletişim bilgilerinizi paylaşmayın
geçmiş olsun hangi hesaba para yolladın tel noları neydi???
- - - Updated - - -
tel noları neydi???
0539 469 95 53 ve 0545 558 2505 şuan kullandıkları no lar ptt hesabına yatırdım
Sanirim beni de dolndirdi. Ben de eger biz bir hukuk devletinde yasiyorsak bu adam bir ceza alacaktir. Yok ceza almayacaksa yarin ben bu ise gireyim. Kendi kendimin patronu olur maasimi canimin istedigi gibi artiririm.
Daha once bu AYTEK ÖNEMLİ ye dava acip sonuclanan varmi? yada avukat aarkadaslardan istegim biz magdurlar toplanip birlikte sikayet etmemizin bir etkisi olur mu? yoksa gidelim emniyet milletin cep telefonuna aytek onemli adina para yatirilmamasi seklinde uyari mesaji mi gondersin. nickimin snuna gmail ekleyin bana ulasir.. Lutfen iletisime gecin benimle...
bugün itibari ile bende dolandırıldım galiba adama güvenip parayı yatırdık.resmen paraya çöktü. benim burda artım bana ürün göndermemesi ben de sitedeki lanının fotolarını çektim. banka makbuzunu aldım telofon numarasından kim olduğunu öğrendim.pazartesi günü gidip savcılıga suc duyurusunda bulunacağim.2 sene falan surer artık (sistem nıye bu kadar yavas onu da anlamıyoruz ya) yeter kı bu adamlar yargılansın bugun param gıttı ıcım yanmadı degıl yarın baskası benım yasadıgımı yasamasın yeter kı saygılar
Şuan kullandıkları numaralar 0544 514 26 03 0545 550 71 16
Enis Şen İsmi ile takılıyorlar şu günlerde 550 tl ve 850 tl ye ürün satıyorlar sürekli garip garip şehirlerden ilan koyuyorlar savcılığa suç duyurusunda bulundum birbirimiz ile iletişime geçerek daha etkili olabileceğimizi düşünüyorum Parayı çektiği ptt den güvenlik kamera görüntüleri geldi 1.70 boylarında bıyıklı kısa saçlı bir tip bakalım savcılık ne yapacak merakla bekliyorum