Re: 16 yaşındaki kız arkadaşım şikayetçi oldu
Kızı sinirlendirecek birşey asla yapmadım. mahkemde desem ki yüzüme karşı söyle, sana ne kötülüğüm oldu desem,sanmıyorum ki olmamış birşeyi, yapmadığım bir kötülüğü söyleyebilsin :( eminim ki aksine seninle yaşadığım herşey güzeldi diyecektir. ama o annesi buna ne dedi de bu kız böyle ifade verdi anlamıyorum:( şimdi arkadaşıma msn de yazdığı kayıtları okuyorum, hala yolumu gözlüyormuş, seviyormuş, her gece benim için dua ediyormuş filan.annem tehdit etti beni yoksa tertemiz bir çocuktu,annesine göre zararlıyıım,ama ona göre hiçbirşey yapmamışım. Mahkeme beni dinler mi bilmiyorum, bu msn kayıtlarını delil olarak kullanamaz myım? şimdi bu benden küçük diye o ifadeye inanırlarsa ben hayat boyu yatarım içerde :( Avukat arıyorum sürekli, habire randevu alıyorum,daha telefonda olayı anlatınca işin zor, çok hassas konu diyorlar. Bu kızla konşmalıyım ama ne dese kurtulurum bilmiyorum,annesi bi duyarsa hala kızımın peşini bırakmıyor der şimdi..
anladığım kadarıyla bu durumda annesi kanun karşısında kızların daha aciz ve erkeklerin suçlu olabileceği görüşü üzerine böyle bir şeye kalkışıyor ve böylece kendi egosunu tatmin etmeye çalışıyor...
o zaman ona göre işlem yapman gerekiyor... bu iş tecavüz işi olmaktan çıkar öyleyse... ortada başka emeller var. hakimin bu emelleri göz ardı etmemesi gerekir.
benim babam adliye icra müdür yrd. fakat ona böyle şeyleri soramam, biraz abes. :) onun söylediği bir şey var son zamanlarda çünkü bizimde bir miras davamız söz konusu. diyor ki; hakimin ne karar vereceğini kimse bilemez...
ben onu şöyle algılıyorum, yani hakim suçlama ne kadar ufak olursa olsun büyük cezalar verebildiği gibi, suçlama ne kadar büyük olursa o kadar düşük cezalar verebileceğidir... bakalım bizim davamız nolcak hayırlısıyla :)
kimi para için yaptı diyor,kimi kızı sana yamamak için:D "evlenme vadiyle kandırarak zorla kızlığımı bozmuştur" bu ifadeden anlaşılan neyse amaçta o gibi.. Şimdi ben bu kızla evlenecem,annesine anne diyecem.. evimin önünden geçirirsem eğer..
Merhaba
Detay geçmiş olsun diyeyim öncelikle.
Ben hukukçu değilim fakat bildiğim kadarı ile birinin başkasını suçlaması için öncelikle suçlayan kişinin ispat etmesi gerekir. Yani sadece lafla veya şikayet ile bir şey elde edebileceğini sanmıyorum. Ben iktisat derslerinde görmüştüm örneğin birini hırsızlık ile suçlaman için onun hırsızlık yaptığını ispatlaman lazım. Yani bu hanımefendi de bir şekilde bunu ispatlaması gerekiyor. Sen inkar ettiysen bence fazla kurcalama bırak hakim kararını versin.
Birde bundan yaklaşık 1 sene önce sanırım gazetede okumuştum. Zamanı hatırlamıyorum fakat okuduğum haber aynen şu şekildeydi.
Bir öğretmen 16 yaşındaki öğrencisi ile cinsel ilişkiye girmiş fakat bu kızın rızasıyla olmuş. Sonda kız öğretmenini mahkemeye tecavüz şikayeti olarak vermiş. Yalnız tüm okulda ki öğrenciler kızın zaten bu işin yolcusuydu gibi ifadeler vermişler mahkemede ve öğretmen bundan dolayı kız ile cinsel ilişkiye girmesine rağmen vede kızın şikayetine rağmen şahit olduğu için beraat etmiş. Kesinlikle uydurmadım ve gazetede okuduğum bir haberdi. Yer olarakta beylikdüzündeki bir okuldaki öğrenciydi.
Bence sen bu kadar panik yapma ve mahkeme sonucunu bekle. Umarım dediğin gibi ortada zorla birşey yoktur.
16 yaşındaki günümüzdeki kızların çoğu maşallah 25 yaşındaki kızları aratmıyorlar.
Bu birazda kişinin sosyal ve arkadaş çevresinin verdiği davranışlar tabi.
Bir Cumhuriyet savcısı arkadaşım var buraya yazarmı yada yazması doğru olurmu bilmiyorum ama ona bu adresi vererek okuttururum. Eğer yorum yazmasında bir sakınca olmazsa oda bişeler karalar belki.
Hayırlı Günler.
Sn nemesis tşk ederim :( bizim aramızda flörtümüz olduğu,gönül ilişkimizin olduğunu ispatlamaktan yana sıkıntım yok zaten, çektiği mesajlar olsun,gönderdiği mailler olsun.. O yolun yolcusu demek içinde 100 kişi dinletirim mahkeme de ve dellilerle ispat ederim, ama bunu ona yapmak istemiyorum :( dava sonucunu burda herkesle paylaşıcam,
detay arkadaşım ben hiç çözemedim senin ne yaptığını , olay çok ilginç geldiği için takip ediyorum epey zamandır. şimdi sen ceza almak istemiyor musun yoksa kızı sevip onu üzmek mi istemiyorsun. yada ben bu kızla evleneyim kurtulaım bu sıkıntıdan deyip psikolojik olarak kızı sevdiğini mi düşünüyorsun. bu saatten sonra bu kızla ilişkiye girsen sana ne faydası olucak. bu arada kızın senin tarafında ifade vermesi seni direkt ceza yemekten kurtarır. eğer yapabiliyorsan öyle olmasına uğraş. burdaki bir çok hukukçu arkadaş senin ceza alabileceğini söylesede ben senin ceza alacağına inanmıyorum. tabi söylediğin şekilde gerçekleştiyse bu olaylar. sana tavsiyem cinsel ilişkiyi reddedip , duygusal ilişkiyi kabul etmendir. öyle seviştik filan demenide önermem. o olaydan ceza almanda olasıdır.
cinsel ilişkiyi asla kabul etmem zaten, kızla konuşup kendi tarafıma çekmek istiyorum sadece, bu vakitten sonra zaten onunla bi ilişkim olamaz. ama en azından mahkemede benim iyiliğim için iki kelime eder diye konuşma çabasındayım. İşte annesini ezip geçerde benim için konuşur mu mahkeme de, yada mahkeme de ne demeli ki benim için iyi olsun ?
benim isteğim dahilinde birşeyler yaşandı ve ileriye gidilmedi derse iyi olur. eğer bir sinirler anneme uyup bu şikayeti yaptım kendisinden şikayetçi olabileceğim bir eylem olmadı derse şahane olur.
abi işte benim merak ettiğim buydu, bunu kıza söyletmek için konuşucam.. çok teşekkür ederim. inşallah annesinden önce davranırım
Yazılanları baştan sona okudum.Allah kolaylık versin :)