Cevap: Türk Vatandaşlığı başvurusu
evet 5 gün önce aramıştım dediler !199ara
Listeler bakanliktan geldi, bir iki gun icinde insallah sisteme girecekler .
- - - Updated - - -
LISTELER BAKANLIKTAN GELDI, BIR IKI GUN ICINDE INSALLAH SISTEME GIRECEKLER .
Alıntı:
sahturk rumuzlu üyeden alıntı
- - - Updated - - -
sene kim verdi bu bilgiyi ?
- - - Updated - - -
Alıntı:
- - - Updated - - -
sene kim verdi bu bilgiyi ?
Insallah herkeze hayirlisi olur arkadaslar .
[QUOTE=FENDI;609340][QUOTE=Haydarga;609289]Bu konuda size katılıyorum bende öyle birşey duydum listeye eklenene red kesinlikle gelmez. Ben genelden başvuru yaptım kendim ve eşim ve oğlum birlikte başvuru yaptık tam 14 ay oldu 2 ay önce valiliğe gittiğimde arşiv araştırması olmsuz çıktı oradaki görevli hayrı alamet deği dedi bu 31.12.2017de derek inceleme araştırma tamamlanmış olup karar aşaması dedi yani listeye eknemleden bende çok karkuyorum red diye. Bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim eğer red gelirse avukata verilsem kazanma şansım var mı daha önce dava açıpta kazanan var mı şimdiden çok teşekkür ederim
merhaba arkadaş bende aileli başvurdum! bende de aynı nüfusa gitdim dediler karar aşamasındayım! sen niye öyle şey düşünüyorsun?
- - - Updated - - -
Alıntı:
Haydarga rumuzlu üyeden alıntı
Bu konuda size katılıyorum bende öyle birşey duydum listeye eklenene red kesinlikle gelmez. Ben genelden başvuru yaptım kendim ve eşim ve oğlum birlikte başvuru yaptık tam 14 ay oldu 2 ay önce valiliğe gittiğimde arşiv araştırması olmsuz çıktı oradaki görevli hayrı alamet deği dedi bu 31.12.2017de derek inceleme araştırma tamamlanmış olup karar aşaması dedi yani listeye eknemleden bende çok karkuyorum red diye. Bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim eğer red gelirse avukata verilsem kazanma şansım var mı daha önce dava açıpta kazanan var mı şimdiden çok teşekkür ederim
merhaba arkadaş bende aileli başvurdum! bende de aynı nüfusa gitdim dediler karar aşamasındayım! sen niye öyle şey düşünüyorsun? bende 14 aydır başvuralı
- - - Updated - - -
Siz evlilikten başvuru yaptıysanız sanırım direk karar aşaması yazar yani sizinkiinde bir sorun yok ama benimki genelden başvuru o yüzden listeye eklenmedenden karar aşaması çıkmaması lazım anlamadım ne olduğunu
[QUOTE=Haydarga;609406][QUOTE=FENDI;609340]
Alıntı:
Haydarga rumuzlu üyeden alıntı
Bu konuda size katılıyorum bende öyle birşey duydum listeye eklenene red kesinlikle gelmez. Ben genelden başvuru yaptım kendim ve eşim ve oğlum birlikte başvuru yaptık tam 14 ay oldu 2 ay önce valiliğe gittiğimde arşiv araştırması olmsuz çıktı oradaki görevli hayrı alamet deği dedi bu 31.12.2017de derek inceleme araştırma tamamlanmış olup karar aşaması dedi yani listeye eknemleden bende çok karkuyorum red diye. Bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim eğer red gelirse avukata verilsem kazanma şansım var mı daha önce dava açıpta kazanan var mı şimdiden çok teşekkür ederim
merhaba arkadaş bende aileli başvurdum! bende de aynı nüfusa gitdim dediler karar aşamasındayım! sen niye öyle şey düşünüyorsun?
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
Siz evlilikten başvuru yaptıysanız sanırım direk karar aşaması yazar yani sizinkiinde bir sorun yok ama benimki genelden başvuru o yüzden listeye eklenmedenden karar aşaması çıkmaması lazım anlamadım ne olduğunu
sene sitede bakdıkda ne yazıyor? bende inceleme ve araştırma yaziyor! birdeki bende genelden başvuru yapmışım
Memur dedi hayirli olsun onay liste bakanliktan geldi sizde icindesiniz dedi. tescil sayisini beklyoruz.
Alıntı:
Memur dedi hayirli olsun onay liste bakanliktan geldi sizde icindesiniz dedi. tescil sayisini beklyoruz.
şahturk hangi memur? ankaradakı biz aradığımızmı?
- - - Updated - - -
Alıntı:
şahturk hangi memur? ankaradakı biz aradığımızmı?
evet genel aradigimiz.199 aramakla hic bir sey ogrenilmiyor bu arada. bide turkiye gov tr ye bakin ara sira
[QUOTE=sahturk;609435]evet genel aradigimiz.199 aramakla hic bir sey ogrenilmiyor bu arada. bide turkiye gov tr ye bakin ara sira[/QUOT
ankara genel cevap vermiyor! 199 yönlendiriyor