Cevap: Bankaların Harcama İtirazında yaptığı Kurnazlıklar.. ÖZEL İLETİŞİM YOLUYLA KENDİLERİYLE İRTİBATA GEÇİLMESİNİ İSTEYEN KİŞİLERE İTİBAR ETMEYİNİ
Alıntı:
tobeyoung rumuzlu üyeden alıntı
Geri istenememe
MADDE 81- Hukuka veya ahlaka aykırı bir sonucun gerçekleşmesi amacıyla verilen şey geri istenemez. Ancak, açılan davada hâkim, bu şeyin Devlete mal edilmesine karar verebilir. böyle bir madde var sebepsiz zenginleşmesinde avukatına iyice bir sor derim
Avukatla oturup konuşmadım zaten daha bakalım bir sonuca varılsında...
Cevap: Bankaların Harcama İtirazında yaptığı Kurnazlıklar.. ÖZEL İLETİŞİM YOLUYLA KENDİLERİYLE İRTİBATA GEÇİLMESİNİ İSTEYEN KİŞİLERE İTİBAR ETMEYİNİ
bu siteler hırsız arkadaşlar kimse parasını onlarda bırakmasın kazanınca benim hesabımı kapattılar param içerde kaldı bende haklı olarak itiraz ediyorum çünkü paramı kurtarmanın haklı olarak peşindeyim.Betin denen site durduk yere hesabımı kapattı kredi kartı ile yatırdığım tutarlar içerde kaldı..bende finansbanka harcama itirazında bulundum inşallah olumlu sonuçlanırda bu dertten kurtulurum bi dahada böyle sitelerinde yanından geçmeyeceğim..
https://www.hukuki.net/newattachment....manager&values[t]=99892&contenttypeid=1&poststarttime=1375218324&po sthash=d9901288e1fa1935574a938bfc8040ab&insertinli ne=1
dosya diyorum böyle bir şey çıkıyor dosya eklemek istiyorum nasıl olacak bu iş bir kişi denesin oluyorsa bende ekleyeyim
- - - Updated - - -
eneyes, Bu Sayfaya giriş yetkiniz yok. Bunun olası sebepleri aşağıda sıralanmıştır:
Üyeliğinizi Aktifleştirmemiş olabilirsiniz. Ya da üyeliğiniz geçici bir süreliğine durdurulmuş olabilir.
Girişin özel yetkiye bağlı olduğu bir alana girmeye çalışıyor olabilirsiniz. Örneğin Hukukçulara özel forumlar, sadece Yöneticilerin girebildiği alanlar gibi... Özel bölümlere giriş yetkisi için sitede araştırma yapmanızı, özel guruplara giriş hakkında bilgi edinmenizi öneririz.
Başka Üyemizin Mesajını değiştiremez, Admin bölümlerine giremezsiniz. Lütfen yetkiniz dahilinde bulunan işlemleri yapınız.
Eğer mesaj yazmaya çalışıyorsanız ve bu mesajı alıyorsanız, Admnistratörler mesaj yazılmasını engellemiş ya da moderasyon uyguluyor olabilirler.
hangisi acaba ama bence 3. madde
hayırlı geceler ahmet kardeşim benim mesaj atma yetkim olmadığı için sana mesaj atamadım kredi işi pek hayırlı bir iş değil o şekilde benim elime 10.000tl için 7.500tl geçti bankaya yapacağım geri ödeme 12.700 tl yani 7.500 tl alıp 12.500 tl geri ödüyosun gerçekten bende çıkmazdayım ama burada tobeyoung bana moral verdi tekrar düşündüm ben olmazsam kimse olmayacak bana değer veren kişiye bunu yaşatamam dedim.sonuna kadar savaşacağım mücadele edeceğim.
- - - Updated - - -
23.07.13 tarihinde ykb'na son 2 ayda swift haricinde ektreye yansıyanlar hakkında dilekçe gönerdim ayrıca arkadaşımın ak..nk kartından yaptığım şifreli işlemler içinde hizmet alamadığıma dair ak..nk'a aynı tarihte dilekçe gönderdim dün 10'lu site hesabı dondurmuş hangisi işleme almış ne zaman dönerler bekliyorum
Alıntı:
tutsunbee rumuzlu üyeden alıntı
hayırlı geceler ahmet kardeşim benim mesaj atma yetkim olmadığı için sana mesaj atamadım kredi işi pek hayırlı bir iş değil o şekilde benim elime 10.000tl için 7.500tl geçti bankaya yapacağım geri ödeme 12.700 tl yani 7.500 tl alıp 12.500 tl geri ödüyosun gerçekten bende çıkmazdayım ama burada tobeyoung bana moral verdi tekrar düşündüm ben olmazsam kimse olmayacak bana değer veren kişiye bunu yaşatamam dedim.sonuna kadar savaşacağım mücadele edeceğim.
- - - Updated - - -
23.07.13 tarihinde ykb'na son 2 ayda swift haricinde ektreye yansıyanlar hakkında dilekçe gönerdim ayrıca arkadaşımın ak..nk kartından yaptığım şifreli işlemler içinde hizmet alamadığıma dair ak..nk'a aynı tarihte dilekçe gönderdim dün 10'lu site hesabı dondurmuş hangisi işleme almış ne zaman dönerler bekliyorum
ak...k bu konuda çok hassas eğer orası işleme aldıysa en geç 60 gün içinde paran gelir dostum kafana takma sen y kredi için mücadele ver gerçi işleme aldıktan sonra onlarda çok iyi çalışıyorlar oda o sürelerde gelir işleme alıp almadıklarından emin ol
Gönderdiğim belgeler dün kabul edilmiş.İşlem başlamış..
Alıntı:
caneer35 rumuzlu üyeden alıntı
Gönderdiğim belgeler dün kabul edilmiş.İşlem başlamış..
inşallah bir sorun çıkmazda alırsın be kardeşim
itirazınız akbanktan bize gelmiştir chargeback olmuştur..finansbanktan herhangi bir chargeback girişimi bize gelmemiştir..saygılar..b...g takımı..böyle email gönderdiler demekki finansbank hala işlemi başlatmadı ben anlamadım bi türlü yada siteye finansbanktan itirazım ulaşmadımı daha. itiraz ettiğim gün 20 gün oluyor..finansbankı aradım 15 temmuzda işlem başlatıldı süreç bekleniyor size geri döneceğiz dediler.
Alıntı:
ahmet2677 rumuzlu üyeden alıntı
itirazınız akbanktan bize gelmiştir chargeback olmuştur..finansbanktan herhangi bir chargeback girişimi bize gelmemiştir..saygılar..b...g takımı..böyle email gönderdiler demekki finansbank hala işlemi başlatmadı ben anlamadım bi türlü yada siteye finansbanktan itirazım ulaşmadımı daha. itiraz ettiğim gün 20 gün oluyor..finansbankı aradım 15 temmuzda işlem başlatıldı süreç bekleniyor size geri döneceğiz dediler.
sen bu bilgiyi nasıl aldın bu siteden sana hala cevap veriyorlarmı böyle
Alıntı:
tobeyoung rumuzlu üyeden alıntı
sen bu bilgiyi nasıl aldın bu siteden sana hala cevap veriyorlarmı böyle
bende anlamadım gelmez zannettim ama gönderdiler..Akbanktan geri aldım onlara ulaşmış bişey yapamamışlar demekki..finansbankı anlamadım 20 gün olacak itiraz hala gelmemiş adamlara bu finansbank nasıl çalışıyor,bi geri alsamda kurtulsam..