Cevap: sahibinden.com üzerinden dolandırıldım
Alıntı:
ozer1903 rumuzlu üyeden alıntı
bu adam benide dolandırdı sahibinden comdaki ilanda adı Dilara Ba.... yazıyordu ama 550 tl yatırınca akbank atmsinde cıkan dekonta Aytek Önemli yazıyor bende 2 numara ve bir resim mevcut dekontta var watsap yazışmalarımız var savcıya başvurdum savcı bana 550 tl için dava açılmayabilir dedi ne olacak bilmiyorum dilekce doldurdum geldim sana haber gelir dediler o kadar.
Sadece miktar az olduğu için (ki miktar da az değil, bu paraya 1 ay çalışan insanlar var) bir dolandırıcıyı görmezden gelmez hukuk.
Arkadaşlar elinde bilgi belge vs olan bana iletebilir. İllaki hapise sokacağız merak etmeyin. Bu dosyalardan takipsizlik çıkmayacak. 3-5 yıl ilede kurtaramayacak kendini.
- - - Updated - - -
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
Sadece miktar az olduğu için (ki miktar da az değil, bu paraya 1 ay çalışan insanlar var) bir dolandırıcıyı görmezden gelmez hukuk.
hocam inan ki şimdiye kadar görmezden gelmiş hep takipsizlik vermişler. 100 den fazla şikayetleri olduğunu ve bir çoğunun takipsizlikle sonuçlandığını öğrendim. Belki şikayet edenlerin üstüne düşmemesinden kaynaklanıyor. Fakat artık öyle olmayacak. sonuna kadar takipçisiyim bu olayın. Hukuk'un gözünde 100 TL de 1000 TL de aynı olması lazım miktar düşük diye görmezden geliyorlarsa savcıda gariplik vardır.
Takipsizlik kararlarına itiraz edilsin şahıs hakkında yapılan suç duyuruları tüm dosyalara bildirilsin bu şekilde takipsizlik kararları da kalkabilir devam eden soruşturmalara takipsizlik de verilmez.
Beni de 375 lira dolandırdı.
Bireysel başvurmak mı daha mantıklı olur yoksa hali hazırda dava açmış arkadaşlara da dilekçe ile eklenebilir mi acaba ?
Bireysel olarak şikayetçi olup şahıs hakkında açılmış çok sayıda dolandırma dosyaları olduğu belirtilse daha iyi olur.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Bireysel olarak şikayetçi olup şahıs hakkında açılmış çok sayıda dolandırma dosyaları olduğu belirtilse daha iyi olur.
Cevabınız için teşekkür ederim.
Son olarak polise mi yoksa direkt adliyede savcılığa mı şikayet etmeliyim?
Ben olsam savcılığa giderdim. Sonuçta polisten de savcılığa gidecek.
Cevap: Dolandırıldım - Sahibinden.com vasıtası ile !!
Alıntı:
feradiss rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaşlar Bu Aytek denen adamın herşeyini ben buldum savcılığada şikayette bulundum irtabata geçerseniz [email]feradiss@Hotmail.com.Sistem o kadar yavaş çalışıyor ve savcılığa şikayette saatlerin gidince kimse uğraşmıyor ve dolandırıcılar kendilerine bir şey olmaz sanıyorlar bu Aytek denen kişi profesyonel bir dolandırıcı değil ben peşini bırakmıyacam lütfen birlik olalımda süreç çabuklaşsın.
Nasıl birlik olacağız?
Konuya hakim birisi hepimizin şikayetini toplasa çok iyi olur.
arkadaşlar uzun süredir uğraşıyorum fakat sonuç sıfır. hesap sahiplerinin bile o kişiler olduğu kesin değil. 50 tane isim geçiyor ortada. bu hukuk sistemi ile olmuyor. tecrübe edinmiş oldum. boşa kürek çekmekten farksız oldu artık. soğuk suyumu içtim.
Alıntı:
tamaydogar rumuzlu üyeden alıntı
arkadaşlar uzun süredir uğraşıyorum fakat sonuç sıfır. hesap sahiplerinin bile o kişiler olduğu kesin değil. 50 tane isim geçiyor ortada. bu hukuk sistemi ile olmuyor. tecrübe edinmiş oldum. boşa kürek çekmekten farksız oldu artık. soğuk suyumu içtim.
Alıntı:
feradiss rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaşlar Bu Aytek denen adamın herşeyini ben buldum savcılığada şikayette bulundum irtabata geçerseniz [email]feradiss@Hotmail.com.Sistem o kadar yavaş çalışıyor ve savcılığa şikayette saatlerin gidince kimse uğraşmıyor ve dolandırıcılar kendilerine bir şey olmaz sanıyorlar bu Aytek denen kişi profesyonel bir dolandırıcı değil ben peşini bırakmıyacam lütfen birlik olalımda süreç çabuklaşsın.
Merhaba bende bu gün itibari ile aytek önemli tarafından dolandırıldım dekontum ve dekontaki acıklama bölümünde alacağım cihaz ismini belirttim bendesavcılıga başvuracağım bu konu ile yakından ilgilenen arkadaşlarla irtibata geçmek istiyorum